İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Gitsin mi Artık

Fatih Keskin

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Aldığım gün alfa Sportivo da komple en takım yapmıştım Arabanın %10 bedeline :) iyi bilirim salıncaklarını.

Kat iptal dpf iptal 

Ustalar sevmiyor diye sattık yoksa daha da ciğer verecektik

Pervanesi elimizde. 

djvz0em8.png

70 litre mazot deposu 1500 km yapmıştim :P

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Egsoz pervanesi son susturucudan çıkmıştı o zaman onun fotoyu bulamadım hahaha 

Ne kadar düz boru olduğunu anla

Tp den kırsal motorin alınca arkamıza yanasamazlardi gaza oturunca dumandan 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)

Ne yakiyordu be... 60lik duz boru iste tunel kadar dumduz. Düzlük değil viraja yan yana gelen yoktur. Bu son alfa sonrasi anca Giulia oda artik bize gelmez. Motorda kursun gecirmezdi gercide cok alakasiz bi secimdi doblo jtd abi.

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Adı Doblo JTD. Hiç bir parçası uymazdi çok baktım 

Beygirine göre yakıtı iyiymiş bence

zn6jj1cc.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Mustafa Nın Alfa yı kısa süre de olsa kullanmıştım tadı damağımda kalmıştı

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Adı Doblo JTD. Hiç bir parçası uymazdi çok baktım 

Beygirine göre yakıtı iyiymiş bence

7lerde gezmen senin manuelden oturudur otosu 10 11lt. Enjektorler jtd hava filtresi bile servisten aliyodum. Yag jtd oyle hatirliyorum. (Başkanim bizi kulaklardan cekicek). 😁

Fatih Keskin yazdı:

Mustafa Nın Alfa yı kısa süre de olsa kullanmıştım tadı damağımda kalmıştı

Abi sen bir de B.duzunden Buyukcekmece rampadan inseydin...  ic temizlik diyosan birak bana hallederiz. 349tlye eksik jant gobegini bile buldum 4lu paket krom.

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bostancı da otursam alırım yine . İzmit'te öcü geliyordu ustalara.

Antifriz kurbanı olmuştu. Biraz uğraşmıştım ama kendim tofask usulü çözmüştüm değişik bi arabaydı.

Sinan Akgöl yazdı:

7lerde gezmen senin manuelden oturudur otosu 10 11lt. Enjektorler jtd hava filtresi bile servisten aliyodum. Yag jtd oyle hatirliyorum. (Başkanim bizi kulaklardan cekicek). 😁

Abi sen bir de B.duzunden Buyukcekmece rampadan inseydin... 

Otomatiği daha bela onu biliyorum. Sonradan şanzıman soğutucu takıyorlardi. Aktarmasına çok güvenme dediler diye yuklemekten vazgecirmisti o zaman Paşaoğlu mi bı tuningci.

2.4 JTD enjektör big turbo yazılım felan projesi yapicaktim . Hevesimizi kursağımizda koydulardi. Hızlı zamanlarımizda

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Bostancı da otursam alırım yine . İzmit'te öcü geliyordu ustalara.

Antifriz kurbanı olmuştu. Biraz uğraşmıştım ama kendim tofask usulü çözmüştüm değişik bi arabaydı.

Otomatiği daha bela onu biliyorum. Sonradan şanzıman soğutucu takıyorlardi. Aktarmasına çok güvenme dediler diye yuklemekten vazgecirmisti o zaman Paşaoğlu mi bı tuningci.

2.4 JTD enjektör big turbo yazılım felan projesi yapicaktim . Hevesimizi kursağımizda koydulardi. Hızlı zamanlarımizda

Aynen şanziman aisin betonduda yazilimi yoktu. Motoru yukleyince orasi patliyordu. F303.20i leri f10 520ilerle karistirip yukleyip yag sanziman sogutucusuz f30lari zfleri patlatmalari gibi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ü.Emre Kartal
  • Yeni Oluştur...