Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Aldığım gün alfa Sportivo da komple en takım yapmıştım Arabanın %10 bedeline iyi bilirim salıncaklarını. Kat iptal dpf iptal Ustalar sevmiyor diye sattık yoksa daha da ciğer verecektik Pervanesi elimizde. 70 litre mazot deposu 1500 km yapmıştim :P 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Egsoz pervanesi son susturucudan çıkmıştı o zaman onun fotoyu bulamadım hahaha Ne kadar düz boru olduğunu anla Tp den kırsal motorin alınca arkamıza yanasamazlardi gaza oturunca dumandan 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ne yakiyordu be... 60lik duz boru iste tunel kadar dumduz. Düzlük değil viraja yan yana gelen yoktur. Bu son alfa sonrasi anca Giulia oda artik bize gelmez. Motorda kursun gecirmezdi gercide cok alakasiz bi secimdi doblo jtd abi. 1 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Adı Doblo JTD. Hiç bir parçası uymazdi çok baktım Beygirine göre yakıtı iyiymiş bence 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 59 dakika önce Yazar Paylaş 59 dakika önce Mustafa Nın Alfa yı kısa süre de olsa kullanmıştım tadı damağımda kalmıştı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Adı Doblo JTD. Hiç bir parçası uymazdi çok baktım Beygirine göre yakıtı iyiymiş bence 7lerde gezmen senin manuelden oturudur otosu 10 11lt. Enjektorler jtd hava filtresi bile servisten aliyodum. Yag jtd oyle hatirliyorum. (Başkanim bizi kulaklardan cekicek). 😁 Fatih Keskin yazdı: Mustafa Nın Alfa yı kısa süre de olsa kullanmıştım tadı damağımda kalmıştı Abi sen bir de B.duzunden Buyukcekmece rampadan inseydin... ic temizlik diyosan birak bana hallederiz. 349tlye eksik jant gobegini bile buldum 4lu paket krom. 54 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Bostancı da otursam alırım yine . İzmit'te öcü geliyordu ustalara. Antifriz kurbanı olmuştu. Biraz uğraşmıştım ama kendim tofask usulü çözmüştüm değişik bi arabaydı. Sinan Akgöl yazdı: 7lerde gezmen senin manuelden oturudur otosu 10 11lt. Enjektorler jtd hava filtresi bile servisten aliyodum. Yag jtd oyle hatirliyorum. (Başkanim bizi kulaklardan cekicek). 😁 Abi sen bir de B.duzunden Buyukcekmece rampadan inseydin... Otomatiği daha bela onu biliyorum. Sonradan şanzıman soğutucu takıyorlardi. Aktarmasına çok güvenme dediler diye yuklemekten vazgecirmisti o zaman Paşaoğlu mi bı tuningci. 2.4 JTD enjektör big turbo yazılım felan projesi yapicaktim . Hevesimizi kursağımizda koydulardi. Hızlı zamanlarımizda Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Bostancı da otursam alırım yine . İzmit'te öcü geliyordu ustalara. Antifriz kurbanı olmuştu. Biraz uğraşmıştım ama kendim tofask usulü çözmüştüm değişik bi arabaydı. Otomatiği daha bela onu biliyorum. Sonradan şanzıman soğutucu takıyorlardi. Aktarmasına çok güvenme dediler diye yuklemekten vazgecirmisti o zaman Paşaoğlu mi bı tuningci. 2.4 JTD enjektör big turbo yazılım felan projesi yapicaktim . Hevesimizi kursağımizda koydulardi. Hızlı zamanlarımizda Aynen şanziman aisin betonduda yazilimi yoktu. Motoru yukleyince orasi patliyordu. F303.20i leri f10 520ilerle karistirip yukleyip yag sanziman sogutucusuz f30lari zfleri patlatmalari gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts