Mustafa Tüfekçi Dün saat 18:10 Paylaş Dün saat 18:10 Ben senesinde yaşadım. Şimdi nostaljisindeyim olayın 3 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay Dün saat 19:12 Paylaş Dün saat 19:12 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben senesinde yaşadım. Şimdi nostaljisindeyim olayın Bu hb degil amme Yorum bağlantısı
Serhat Işık 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: Bugün günlerden Osman usta Sorun çözüldü mü? araç kıvamına geldi mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Görkem Karakaş yazdı: 2014'ten beri forumdayım, Çağlar abiyle fatih başkanın kaç tane arabası olduğunu bilmiyorum. Merco Tesla focus 1 (mokka) ee başka ? inan bana kendileri de bilmiyor olabilir. hangi otoparka bıraktıklarını hatırlayamadıkları, ruhsatını kaybettikleri, kimin aldığından haberleri olmadıkları bilinen araçları kadar bilinmeyen araçları var 10 saat önce tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bi adet focuS um var Başka yok mu Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bi adet focuS um var Celica? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bi adet focuS um var Çok kötüsün 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Başka yok mu bi tane get,rm,ş zamanında otosan ikincisi olsa alırdım Sinan Akgöl yazdı: Celica? jilet Tamer Topaç yazdı: Çok kötüsün reklamda nirvana bi ara nasıl yolda kaldım onuyazayım Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bi tane get,rm,ş zamanında otosan ikincisi olsa alırdım jilet Cok ucu acik, permatikte olabilir jilet gibi keskinde olabilir 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Cok ucu acik, permatikte olabilir jilet gibi keskinde olabilir 😁 coğrafya mağduru diyelim taylandda olsa parçası sebil clubları gani 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Evet isteyen olursa rakamı Çabi belirlesin satalım yağ bakımı yeni muayene 2 ay olmadı yapılalı sol arka çamurluk değişen sağ tarafında boyaları var içi çok iyi durum da bugün mokka geldi Focus yatışa geçti 58 dakika önce tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Rakamı yazın iste Ben satamıyorum nasil olsa.. dün biri daha aradı son kaça olur diyo dedim 100 bin altı olurmu diyor,sence dedim herkes 100 bin fazla yazıyor o yüzden diyo her gün biri bunu diyo Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Rakamı yazın iste Ben satamıyorum nasil olsa.. dün biri daha aradı son kaça olur diyo dedim 100 bin altı olurmu diyor,sence dedim herkes 100 bin fazla yazıyor o yüzden diyo her gün biri bunu diyo Focus 3 ten sonra üzülme ama çoktandır turbo ve elektrikli kullanıyorum dün çok dik bi rampa da klima açık kalkışta ağır kanlı davranınca dedim bu ne Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Fatih Keskin yazdı: Focus 3 ten sonra üzülme ama çoktandır turbo ve elektrikli kullanıyorum dün çok dik bi rampa da klima açık kalkışta ağır kanlı davranınca dedim bu ne Ben bunu alamam zaten de, Benim focus da cok yürümüyor 90 lik olanlardan Yorum bağlantısı
Recommended Posts