Emrecan Kalaycı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Değerli büyüklerim; Leon 1.2 TSI Style paket düşünüyorum. Baktığım araç 80.000 km’de, otomatik ve fiyatı 1.320.000 TL. Haftada yaklaşık 360 km yol yapacağım, eşimle birlikte 2 kişiyiz. Önceliğim az yakması ve sorunsuz olması; yüksek performans beklentim yok. Turbo motorun günlük kullanım için yeterli olacağını düşünüyorum. Daha önce 1.5 BlueHDi kullandım, bu nedenle performans açısından çok aratacağını düşünmüyorum. Sizce bu araç ve fiyatı nasıl? Bu segmentte farklı, daha mantıklı alternatifler önerir misiniz? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Performans cok aratır,yada gaz pedalına cok bakmanız gerekir (1.2 tsi kullanıyorum) Gerisi zevk meselesi,alinir bence Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 58 dakika önce Yazar Paylaş 58 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Performans cok aratır,yada gaz pedalına cok bakmanız gerekir (1.2 tsi kullanıyorum) Gerisi zevk meselesi,alinir bence Dsg kavrama ilgili ne diyorsunuz ? 2015 öncesi yağ eksiltme varmış motorda sonrasında yok diyorlar Fikri ağabey Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Emrecan Kalaycı yazdı: Dsg kavrama ilgili ne diyorsunuz ? 2015 öncesi yağ eksiltme varmış motorda sonrasında yok diyorlar Fikri ağabey Sorunlu diyenler cok ama tamirini yapan cok,bir önceki kullanıcı ve bakimi onemli Tsi motorda zaten yag eksiltme kronik 1 Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Sorunlu diyenler cok ama tamirini yapan cok,bir önceki kullanıcı ve bakimi onemli Tsi motorda zaten yag eksiltme kronik Yanımızda yağ taşıyacak akdar eksiltiyormu ? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Emrecan Kalaycı yazdı: Yanımızda yağ taşıyacak akdar eksiltiyormu ? Yok ama iki bakım arasi 1 lt gibi dusune biliriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts