Soner Eraslan 36 dakika önce Yazar Paylaş 36 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Bizim Aracta her zaman liqui Molly dexos 2 5w30 veya 5w40 yağ konmuşturr. 10w40 yağ arabanın el kitabına göre hatalı. Ne tür zararlar verdiğini tecrube etmedim. Ama laktoz intoleranslı olmayan birine tam yağlı inek sütü verince ne olduğunu bilirim. Hocam aracın kaç model ve kaç binde ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Soner Eraslan yazdı: Hocam aracın kaç model ve kaç binde ? 2010 model 180000 kmde Yorum bağlantısı
Soner Eraslan 23 dakika önce Yazar Paylaş 23 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 2010 model 180000 kmde 5 ince gelir diye korkuyorum kafam çok karıştı şuanda, çünkü ustalarda koydurduğum yağı önerdiler 5 söylemediler hiç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Soner Eraslan yazdı: 5 ince gelir diye korkuyorum kafam çok karıştı şuanda, çünkü ustalarda koydurduğum yağı önerdiler 5 söylemediler hiç Usta kim bilmem tanımam, Alman mühendis ne diyorsa odur. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Kitapçıkta yazan 1 km'de milyon km'de olsa aynısı olması lazım, gerisi sanayi uydurması Yorum bağlantısı
Recommended Posts