Murat Azalma 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yaklaşık 3 yıldır Çekmeköyden Reşadiye isimli gişelerden girip ara sıra Alemdağ gişelerinden çıkmak kaydı ile kuzey marmara otoyolu kullanıyorum. Bazen şile paşaköy yolundan gitmek için bu gişeden ( Alemdağ) çıkıyorum. şu son haftaya kadar , aşağı resmini de atacağım güzergah için 55 TL alıyordu. 1 haftada 2 kere çıkış yaptım ve 105 TL aldı. aradığımda "KÖPRÜ PARASI DA " alındığı söylendi. Sitelerinde de aynı şey yazıyor. Benim köprü ile ( YSS Köprüsü) alakam yok. giriş Anadolu yakası Çekmeköy , yön Anadolu yönü. işin içinden çıkamadım. bana mı saçma geliyor yoksa gerçekten öyle mi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce O uyarıyı varsayılan heryere koymuşlar. Başka herhangi 2 tane gişe seçin ona da aynı uyarıyı veriyor. Ücretlere zam gelmiş olabilir. https://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionDocuments/KGMdocuments/Otoyollar/OtoyolKopruUcret/2026Gecis_Ucret/13-YSSKuzeyCevreYolu.pdf Yorum bağlantısı
Murat Azalma 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: O uyarıyı varsayılan heryere koymuşlar. Başka herhangi 2 tane gişe seçin ona da aynı uyarıyı veriyor. Ücretlere zam gelmiş olabilir. https://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionDocuments/KGMdocuments/Otoyollar/OtoyolKopruUcret/2026Gecis_Ucret/13-YSSKuzeyCevreYolu.pdf Çok mantıksız ama , kullanılmayan köprü için hem hazine hemde ben neden ödeme yapıyorum anlamış değilim. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Azalma yazdı: Çok mantıksız ama , kullanılmayan köprü için hem hazine hemde ben neden ödeme yapıyorum anlamış değilim. PDF e bakarsanız orada öyle bir şey yok zaten yazılımcının hatası siteyi kodlarken uğraşmamış heryere aynı uyarıyı basıp geçmiş. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: PDF e bakarsanız orada öyle bir şey yok zaten yazılımcının hatası siteyi kodlarken uğraşmamış heryere aynı uyarıyı basıp geçmiş. Evet PDF üzerindeki şemaya göre 105 ama daha önce yani 1 ay önce 55 TL idi. ne sebeple böyle bir zam gelmiş ve açıklamasına her yerde böyle yazmışlar anlamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts