Fırat Can Ercan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Abiler selam, 2016 model 1.2 Clio aldım 82bin km 730.000 tl verdim genelde şehir içi biniyoruz yılda 3-4 kez uzun yola gidiyoruz ilk aracım malum exper yaptım fakat ustaya da gösterince bir şey olmadığını experin kendini güvenceye almak için fazla fazla eklediğini söyledi ama bir bakım şart dedi, etrafımdaki insanların söylediklerine bakarak en son arabayı yakacağım sizin öneriniz nedir exper raporunu yorumlarsınız sevinirim dipnot aldıktan sonra katalizör değişmesi lazım dedi hata veriyor 12k masraf çıktı araçtan soğuma evresindeyim herkese iyi forumlar 1 saat önce tarihinde Fırat Can Ercan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Bu arabadan sadece sizde mi var? Bir sürü kişi almış biniyor Tamam hacim biraz küçük, performans biraz düşük olacak, siz bunu biliyor ve kabul ediyorsanız kimsenin yorumunu ciddiye almanıza gerek yok. 1 saat önce tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fırat Can Ercan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Bu arabadan sadece sizde mi var? Bir sürü kişi almış biniyor Tamam hacim biraz küçük, performans biraz düşük olacak, siz bunu biliyor ve kabul ediyorsanız kimsenin yorumunu ciddiye almanıza gerek yok. Murat abi selam , exper raporu hakkında ne düşünüyorsunuz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hangi eksperse bilelim de, gitmeyelim. Ustanız bence de doğru söylemiş. Eksper kendini garantiye almak için ne bulsa bakım önerilir yazmış. Kaporta sağlam. KM'nizden eminseniz, ağır bakım yapılacak, misler gibi binilecek. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Fırat Can Ercan yazdı: exper raporu hakkında ne düşünüyorsunuz Bayiden sıfır araç alıp ekspere soksak bir sürü şey yazar. Yazmak zorunda hissediyorlar. Ciddi bir sorun kalemi göremedim. Sani Gerşon yazdı: Hangi eksperse bilelim de, gitmeyelim. Ustanız bence de doğru söylemiş. Eksper kendini garantiye almak için ne bulsa bakım önerilir yazmış. Kaporta sağlam. KM'nizden eminseniz, ağır bakım yapılacak, misler gibi binilecek. Yamanlar. Bende gittim, memnun kalmadım ne yalan söyleyeyim. Firmayı belirtmek yasak ise @Mehmet Ozyurek emmi siler 1 saat önce tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Araçta masraf olduğu aşikar. Hepsi yapıldıktan sonra binilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Belirtmeyi unuttum, lastikler mutlaka değişmeli. 5 yaşını geçmişler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Bu arabanın neyinden korktuğunu anlamadım gayet sağlıklı bir motora benziyor ve oldukça da standart düzen. 75 beygir ve 105 New ton TOrk benim ilk arabam 90 newton Torku vardı gayet güçlü araba almışsınız size yeter bence Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce İşte bu yüzden experleri gereksiz buluyorum. Dün bi müşteri arabayı expere sokmak kanun gibi oldu şart diyordu. Sanki exper herseyi oldugu gibi gösterecek Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Sağlam yazılan bazı yerleri kırmızı yazmış sebebi ney acaba, hayırlı olsun bu arada Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Yırtık körükler değişmeli. Aks körüğü yırtıksa, zamanla aks da bozulur. Sızıntılar normal, kontrol edip, çok önemsememek lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts