Orhan Yıldırım 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Merhaba, Fiat Egea 2025 sahibiyim, araç şu anda 11.000 km'de ve 3-4 ay önce serviste yıllık bakımları yapıldı. Bir iki gün önce ise aracı aldığım bayiden aranarak conta kısmında bir sorun olabileceğini, bu yüzden gönüllü geri çağırma yaptıklarını, bu işlemde conta değişimi yapılıp triger kayışının da değişeceğini söylediler. Kronik bir sorun mu var haberim yoktu bundan dedim, karşı taraf "hayır genel uygulamamız bu" dedi. Aracı çok sık kullanmıyorum, bazen haftalarca çalıştırmadığım oluyor, kullandığımda ise genelde kısa mesafelerde kullanıyorum. Sizce bu çağırma davetini kabul etmeli miyim yoksa boşuna mı gitmiş olurum. Bayi işyerine çok uzakta kaldığı için açıkçası işten fırsat bulamadığımdan gitmek istemiyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Gitmenizde hiç bir zarar yok. Gitmemeniz ileride size buyuk zarar açabilir bu mantıkla gidin tabi ki. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Br daha ki bakımda gitseniz de olur. Öyle koştura koştura gitmeye gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Conta ve trigerden bahsediyorlarsa bence zaman kaybetmeden gidin. Onların genel uygulamamız dediğine bakmayın. Kimse yoğurdum ekşi demez. Vardır bir sebebi, yoksa babalarının hayrına bir cıvata sıkmaz bunlar. 6 Yorum bağlantısı
Orhan Yıldırım 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Teşekkürler yanıtlar için, gideyim madem. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts