İçeriğe Yönlendir

Gönüllü Geri Çağırmaya Gitmek Gerekir mi?

Orhan Yıldırım

Recommended Posts

Orhan Yıldırım

Merhaba, Fiat Egea 2025 sahibiyim, araç şu anda 11.000 km'de ve 3-4 ay önce serviste yıllık bakımları yapıldı.

Bir iki gün önce ise aracı aldığım bayiden aranarak conta kısmında bir sorun olabileceğini, bu yüzden gönüllü geri çağırma yaptıklarını, bu işlemde conta değişimi yapılıp triger kayışının da değişeceğini söylediler.

Kronik bir sorun mu var haberim yoktu bundan dedim, karşı taraf "hayır genel uygulamamız bu" dedi. 

Aracı çok sık kullanmıyorum, bazen haftalarca çalıştırmadığım oluyor, kullandığımda ise genelde kısa mesafelerde kullanıyorum. Sizce bu çağırma davetini kabul etmeli miyim yoksa boşuna mı gitmiş olurum. Bayi işyerine çok uzakta kaldığı için açıkçası işten fırsat bulamadığımdan gitmek istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Gitmenizde hiç bir zarar yok. Gitmemeniz ileride size buyuk zarar açabilir bu mantıkla gidin tabi ki. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Br daha ki bakımda gitseniz de olur. Öyle koştura koştura gitmeye gerek yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Conta ve trigerden bahsediyorlarsa bence zaman kaybetmeden gidin. Onların genel uygulamamız dediğine bakmayın. Kimse yoğurdum ekşi demez. Vardır bir sebebi, yoksa babalarının hayrına bir cıvata sıkmaz bunlar.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Orhan Yıldırım

Teşekkürler yanıtlar için, gideyim madem.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Yani gitmemek demek bir sıkıntı olursa ben üstleniyorum demektir. 

Üretici sıkıntı olma ihtimalini görüp maliyete katlanmama riskini göze alamamışken siz bedava olan bir şeyin riskini neden alasınız?

Trigeri de değişecek ne güzel

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Opel Astra HB H Kasa 2006 model aracım için bu sene iadeli taahütlü mektup aldım, gönüllü geri çağırma. Airbag vs ile ilgiliydi. Gittim, siz de gidin mutlaka; yapılan işlem hakkında mutlaka yazılı belge alın.

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

alt tarafı servise gidip aracı bırakacaksınız, duyanda sefer görev emrine çağırıyorlar sanır

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yakında başka bayi var mı hangi şehirdesiniz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Ü.Emre Kartal
    • Enes Ayan
  • Yeni Oluştur...