Emre Demirkıran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selamlar; Haftalık 500 km yol yapacağım 1.000.000 ₺ nakit kalan kısmı borç olacağım altın olarak ilk arabamız olacak zorlanırsa 1450 ₺ ye kadar çıkabilirim elektrikli alırsam km çok yapacağım için aracın değeri çok düşermi 1-1.5 sene benzinli 1.5 city alıp binip sonra elektrikliimi alsam diye düşünüyorum yakıtlar pahalı direk elektrikli alıyım diyorum kafalar karışık 1450 ₺ civarına ne alabilirim c4 yada biraz daha küçük e-208'ler piyasaları nasıl çokta bilmiyorum. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 2.El düşünüyorsanız Toyota hibritler mantıklı. Hem ekonomik hem de değer kaybı yok denecek kadar az. Yorum bağlantısı
Emre Demirkıran 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Uzun yolda yakıt tüketimi nasıl acaba birde mtv derdi var. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Bir yerde bişeylerden feragat etmek gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Emre Demirkıran yazdı: Uzun yolda yakıt tüketimi nasıl acaba birde mtv derdi var. Kullanım hızınıza bağlı. emsal bir dizel ile aynı ortalamalarda yakıt tüketimi var. Yıllık toplam kullanımın ne kadarı uzun yol ve kullanılan hızlar nedir. Çünkü elektrikli de olsa benzinlide olsa yüksek hızlarda sarfiyat artacaktır. Hem ikinci el değeri , hem satış sonrası masrafların azlığı hem de yakıt ekonomisi ise beklenti , en optimum alternatif hibrit olur bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts