Murat Öngür 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mustafa Çayır yazdı: Harika olur abi. 👍 Ya sen küçükken böyle değildin. Ne oldu sana? Mangalı sana bırakıyoruz o zaman 😅 gelebilsem hiç sorun değil çok güzel tavuk sosu yaparım aslında memleketime de ( Bilecik ) yakın ama malum iş güç Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Maşallah hep heves ediyordum bu buluşmalarınıza müsade olursa bu sefer bende katılmak isterim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Selim Bilgin yazdı: Tefeciler buluşması diye okudum, Sonra bir daha baktım Tekelciler diye okudum. Mustafa Çayır yazdı: İçerisi şampiyonlar ligi. Galericiler tefeciler. Sen de katıl 🤪 Muhittin abi emekli olmadan önceydi sanırım konuşulan konulardan sonra @Muhittin Kaplan abi: la bari benim yanımda konuşmayın demişti @Selim Bilgin bence ayarla gel Fatih Keskin yazdı: Ben Trakya ekibine de söyleyeyim @Furkan Avcı sen de sağlam gel unutma nevaleyi Tabiki abi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Selim Bilgin yazdı: Tefeciler buluşması diye okudum, Sonra bir daha baktım Tekelciler diye okudum. İyi tek başıma değilmişim Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Buluşma saati var mı ? Erken gelen mangalı salatayı hazırlar 😂 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Buluşma saati var mı ? Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar Mercedese binebiliyormuyuz bakabiliyormuyuz 😁 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar Beni merkezden alırsın abi dimi Adnan Çakır yazdı: Erken gelen mangalı salatayı hazırlar 😂 Bir Ankara'lı olarak mangaldan falan hiç anlamam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar Bozüyük'te doldurup gelmek lazım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Mercedese binebiliyormuyuz bakabiliyormuyuz 😁 En son karşına geçip çay içerken izlemeye izin veriyordu. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Ersen Tapan yazdı: En son karşına geçip çay içerken izlemeye izin veriyordu. Yapma be abi... 🙂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar MersoM nerede Serdal Soysal yazdı: Mustafam her zamanki gibi süper bir gün olacak hazırlıklardan belli gelecek arkadaşlar planlarını tam gün yapsın güneş batmadan ayrılmayın sonra bir demlik çayı kardeşimle içmek zorunda kalıyoruz 😂 inişten sonra şarza bağımlı oluoz Yorum bağlantısı
Recommended Posts