Ahmet Kiriş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koşullar iyi de olsa ben gelmem, protein hafif beslenme modundayım, o kadar et görüp ızdırap çekemem 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mücahit Erdem yazdı: Yancı kabul eder misin abi %80 gideceğim inşallah tam net olmasa da ama gidersem Eskişehire direk gideceğim lakin dönüşüm bir gece orda kalıp ertesi gün başka bir rota gelmek istersen özelden görüşelim üstad 1 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Talha Bilgi yazdı: %80 gideceğim inşallah tam net olmasa da ama gidersem Eskişehire direk gideceğim lakin dönüşüm bir gece orda kalıp ertesi gün başka bir rota gelmek istersen özelden görüşelim üstad Anladım, ertesi gün iş var. Sizin plan bana uymaz o zaman. Şimdiden iyi eğlenceler herkese 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Mücahit Erdem yazdı: Anladım, ertesi gün iş var. Sizin plan bana uymaz o zaman. Şimdiden iyi eğlenceler herkese Beraber gidelim akşam hızlı trenle dönseniz? Sizi bırakırım gara Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Talha Bilgi yazdı: Beraber gidelim akşam hızlı trenle dönseniz? Sizi bırakırım gara Özelden numaramı yazdım size. Yarın gün içinde haberleselim Yorum bağlantısı
Recommended Posts