Murat Öngür 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mustafa Çayır yazdı: Harika olur abi. 👍 Ya sen küçükken böyle değildin. Ne oldu sana? Mangalı sana bırakıyoruz o zaman 😅 gelebilsem hiç sorun değil çok güzel tavuk sosu yaparım aslında memleketime de ( Bilecik ) yakın ama malum iş güç Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Maşallah hep heves ediyordum bu buluşmalarınıza müsade olursa bu sefer bende katılmak isterim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Selim Bilgin yazdı: Tefeciler buluşması diye okudum, Sonra bir daha baktım Tekelciler diye okudum. Mustafa Çayır yazdı: İçerisi şampiyonlar ligi. Galericiler tefeciler. Sen de katıl 🤪 Muhittin abi emekli olmadan önceydi sanırım konuşulan konulardan sonra @Muhittin Kaplan abi: la bari benim yanımda konuşmayın demişti @Selim Bilgin bence ayarla gel Fatih Keskin yazdı: Ben Trakya ekibine de söyleyeyim @Furkan Avcı sen de sağlam gel unutma nevaleyi Tabiki abi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Selim Bilgin yazdı: Tefeciler buluşması diye okudum, Sonra bir daha baktım Tekelciler diye okudum. İyi tek başıma değilmişim Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Buluşma saati var mı ? Erken gelen mangalı salatayı hazırlar 😂 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Buluşma saati var mı ? Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar 5 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar Mercedese binebiliyormuyuz bakabiliyormuyuz 😁 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar Beni merkezden alırsın abi dimi Adnan Çakır yazdı: Erken gelen mangalı salatayı hazırlar 😂 Bir Ankara'lı olarak mangaldan falan hiç anlamam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar Bozüyük'te doldurup gelmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Mercedese binebiliyormuyuz bakabiliyormuyuz 😁 En son karşına geçip çay içerken izlemeye izin veriyordu. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ersen Tapan yazdı: En son karşına geçip çay içerken izlemeye izin veriyordu. Yapma be abi... 🙂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar MersoM nerede Serdal Soysal yazdı: Mustafam her zamanki gibi süper bir gün olacak hazırlıklardan belli gelecek arkadaşlar planlarını tam gün yapsın güneş batmadan ayrılmayın sonra bir demlik çayı kardeşimle içmek zorunda kalıyoruz 😂 inişten sonra şarza bağımlı oluoz Yorum bağlantısı
Serhat Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bende Tesla sahibi olan dostumla gelmeyi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce ben sabah 5 te çıkar kahvaltıya giderim haberiniz olsun Serhat Işık yazdı: Bende Tesla sahibi olan dostumla gelmeyi düşünüyorum. kim len o beni de alın 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ben tek gidecem yancı varken pil fazla yakıyo 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Serhat Işık yazdı: Bende Tesla sahibi olan dostumla gelmeyi düşünüyorum. her kimse bana da uğrayın Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Buluşma saati var mı ? saat yok ama 13:00 den sonraya kalmayın bence Sinan Akgöl yazdı: Mercedese binebiliyormuyuz bakabiliyormuyuz 😁 Ne demek efem her zaman ama sonradan olacaklara karışmam Oğuzkan Işık yazdı: Beni merkezden alırsın abi dimi Bir Ankara'lı olarak mangaldan falan hiç anlamam Ankara merkezden mi, S le gelip kapıdan şöför gibi alayım mı Çağlar Bayur yazdı: MersoM nerede inişten sonra şarza bağımlı oluoz 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Furkan Avcı yazdı: saat yok ama 13:00 den sonraya kalmayın bence Ne demek efem her zaman ama sonradan olacaklara karışmam Ankara merkezden mi, S le gelip kapıdan şöför gibi alayım mı Ağabeyin eli tutulmaz der En kotu notere gideriz 😂 1 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce Gelen arkadaşlardan ricam olacak. salıncakta Servet abiden kimseye yer kalmayacağından dolayı lütfen kamp sandalyesi getirin. Ve etlerin soğumaması adına en az 2 adet daha mangal rica ediyorum. Parça parça pişirince hem etler kayış gibi oluyor. Hem de soğuyor. 3-4 mangal aynı anda yakarsak hep birlikte ve sıcak yeriz. Başka ihtiyaç olursa paylaşırım. Talha Bilgi yazdı: Maşallah hep heves ediyordum bu buluşmalarınıza müsade olursa bu sefer bende katılmak isterim. Ne demek. Katılım ücreti olan 10.000 $ ödediğiniz takdirde toplantılara katılabilirsiniz 🤪😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts