Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bir gün önceden gidin akşam yemeği yersiniz alemlere akarsını… öhööm erken uyur dinç uyanırsınız Eskişehir 7 yıldızlı otel süit oda enter 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: sabah buluşup kahvaltı yapalım Eskişehir de uyanık ol Talha ml ye göz koymuş Saat ver başganım. Bir de noter işimiz var 1 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Saat ver başganım. Bir de noter işimiz var 6:30 iyidir anadolu yiğidinin üstüne güneş doğmazmış Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: uyanık ol Talha ml ye göz koymuş Valla kendi bilir abi.... Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Ya nasip ya kısmet, Stelvio ile uzun yol yapasım var 🛵 Senin de geldiğini duyunca ben Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben sabah 5 te çıkar kahvaltıya giderim haberiniz olsun Abart. Servet Aydın yazdı: Ben tek gidecem yancı varken pil fazla yakıyo Öhhöö Çağlar Bayur yazdı: her kimse bana da uğrayın Senden önce ben varım güzergahta. Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emin Önal yazdı: Abart. Öhhöö Senden önce ben varım güzergahta. Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim bi defa da benim arabayla gidelim desen Yorum bağlantısı
Recommended Posts