Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bir gün önceden gidin akşam yemeği yersiniz alemlere akarsını… öhööm erken uyur dinç uyanırsınız Eskişehir 7 yıldızlı otel süit oda enter 2 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: sabah buluşup kahvaltı yapalım Eskişehir de uyanık ol Talha ml ye göz koymuş Saat ver başganım. Bir de noter işimiz var 1 5 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Saat ver başganım. Bir de noter işimiz var 6:30 iyidir anadolu yiğidinin üstüne güneş doğmazmış Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: uyanık ol Talha ml ye göz koymuş Valla kendi bilir abi.... Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Adnan Çakır yazdı: Ya nasip ya kısmet, Stelvio ile uzun yol yapasım var 🛵 Senin de geldiğini duyunca ben Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben sabah 5 te çıkar kahvaltıya giderim haberiniz olsun Abart. Servet Aydın yazdı: Ben tek gidecem yancı varken pil fazla yakıyo Öhhöö Çağlar Bayur yazdı: her kimse bana da uğrayın Senden önce ben varım güzergahta. Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emin Önal yazdı: Abart. Öhhöö Senden önce ben varım güzergahta. Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim bi defa da benim arabayla gidelim desen 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emin Önal yazdı: Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim artık abrp yi voltla ile kullanıp yandex naviye atmayı öğrendik 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emin Önal yazdı: Abart. Öhhöö Senden önce ben varım güzergahta. Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim Motörle gidek bebişim? 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi defa da benim arabayla gidelim desen Ayıp. Köpeğen olsun. Gidelim desen gelecen sanki. Pilli varken benzinliye binmezsin sen artık. Servet Aydın yazdı: Motörle gidek bebişim? Asfalt sarmıyor artık :P Ben pilli ile gitcem Şaka bir tarafa, motoru tüm demir ağırlıklardan arındırdım, komple grenaj değişikliği ve kaplama işi var. Yetişirse olabilir. Adnan abi de motorla geliyormuş baksana. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce O günün havasına göre plan yaparık. Haşmet ağabeyi kim alıyor? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Servet Aydın yazdı: O günün havasına göre plan yaparık. Haşmet ağabeyi kim alıyor? Beni faydasız yük görüyorlar artık Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Mustafa Çayır yazdı: Gelen arkadaşlardan ricam olacak. salıncakta Servet abiden kimseye yer kalmayacağından dolayı lütfen kamp sandalyesi getirin. Ve etlerin soğumaması adına en az 2 adet daha mangal rica ediyorum. Parça parça pişirince hem etler kayış gibi oluyor. Hem de soğuyor. 3-4 mangal aynı anda yakarsak hep birlikte ve sıcak yeriz. Başka ihtiyaç olursa paylaşırım. şu kimsenin işine gelmedi sanırım mangal da yakmayıverelim bari Yorum bağlantısı
Recommended Posts