Fatih Keskin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bir gün önceden gidin akşam yemeği yersiniz alemlere akarsını… öhööm erken uyur dinç uyanırsınız Eskişehir 7 yıldızlı otel süit oda enter 2 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: sabah buluşup kahvaltı yapalım Eskişehir de uyanık ol Talha ml ye göz koymuş Saat ver başganım. Bir de noter işimiz var 1 5 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Saat ver başganım. Bir de noter işimiz var 6:30 iyidir anadolu yiğidinin üstüne güneş doğmazmış Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: uyanık ol Talha ml ye göz koymuş Valla kendi bilir abi.... Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Adnan Çakır yazdı: Ya nasip ya kısmet, Stelvio ile uzun yol yapasım var 🛵 Senin de geldiğini duyunca ben 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben sabah 5 te çıkar kahvaltıya giderim haberiniz olsun Abart. Servet Aydın yazdı: Ben tek gidecem yancı varken pil fazla yakıyo Öhhöö Çağlar Bayur yazdı: her kimse bana da uğrayın Senden önce ben varım güzergahta. Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Emin Önal yazdı: Abart. Öhhöö Senden önce ben varım güzergahta. Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim bi defa da benim arabayla gidelim desen 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim artık abrp yi voltla ile kullanıp yandex naviye atmayı öğrendik 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: Abart. Öhhöö Senden önce ben varım güzergahta. Bakalım bu sefer kaç vesait ile gideceğim Motörle gidek bebişim? 2 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi defa da benim arabayla gidelim desen Ayıp. Köpeğen olsun. Gidelim desen gelecen sanki. Pilli varken benzinliye binmezsin sen artık. Servet Aydın yazdı: Motörle gidek bebişim? Asfalt sarmıyor artık :P Ben pilli ile gitcem Şaka bir tarafa, motoru tüm demir ağırlıklardan arındırdım, komple grenaj değişikliği ve kaplama işi var. Yetişirse olabilir. Adnan abi de motorla geliyormuş baksana. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce O günün havasına göre plan yaparık. Haşmet ağabeyi kim alıyor? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: O günün havasına göre plan yaparık. Haşmet ağabeyi kim alıyor? Beni faydasız yük görüyorlar artık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Çayır yazdı: Gelen arkadaşlardan ricam olacak. salıncakta Servet abiden kimseye yer kalmayacağından dolayı lütfen kamp sandalyesi getirin. Ve etlerin soğumaması adına en az 2 adet daha mangal rica ediyorum. Parça parça pişirince hem etler kayış gibi oluyor. Hem de soğuyor. 3-4 mangal aynı anda yakarsak hep birlikte ve sıcak yeriz. Başka ihtiyaç olursa paylaşırım. şu kimsenin işine gelmedi sanırım mangal da yakmayıverelim bari Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Çayır yazdı: şu kimsenin işine gelmedi sanırım mangal da yakmayıverelim bari benim mangalı senın traktorun romurku ile anca taşırsın başkası getirsin Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Servet Aydın yazdı: O günün havasına göre plan yaparık. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Mustafa Çayır yazdı: şu kimsenin işine gelmedi sanırım mangal da yakmayıverelim bari Tel ızgara kurtarmaz mı taşlardan mangal yapsak? Bende mangal yok Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Talha Bilgi yazdı: Maşallah hep heves ediyordum bu buluşmalarınıza müsade olursa bu sefer bende katılmak isterim. Yancı kabul eder misin abi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Aha. Eğer kürenin en ıssız yerlerinde biryerde olmazsam gelirim ama, bulaşık yıkamam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts