Ahmet Kiriş Dün saat 17:33 Paylaş Dün saat 17:33 Koşullar iyi de olsa ben gelmem, protein hafif beslenme modundayım, o kadar et görüp ızdırap çekemem 2 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 18:05 Paylaş Dün saat 18:05 (düzenlendi) Mücahit Erdem yazdı: Yancı kabul eder misin abi %80 gideceğim inşallah tam net olmasa da ama gidersem Eskişehire direk gideceğim lakin dönüşüm bir gece orda kalıp ertesi gün başka bir rota gelmek istersen özelden görüşelim üstad Dün saat 18:19 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem Dün saat 18:23 Paylaş Dün saat 18:23 Talha Bilgi yazdı: %80 gideceğim inşallah tam net olmasa da ama gidersem Eskişehire direk gideceğim lakin dönüşüm bir gece orda kalıp ertesi gün başka bir rota gelmek istersen özelden görüşelim üstad Anladım, ertesi gün iş var. Sizin plan bana uymaz o zaman. Şimdiden iyi eğlenceler herkese 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 19:04 Paylaş Dün saat 19:04 Mücahit Erdem yazdı: Anladım, ertesi gün iş var. Sizin plan bana uymaz o zaman. Şimdiden iyi eğlenceler herkese Beraber gidelim akşam hızlı trenle dönseniz? Sizi bırakırım gara 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem Dün saat 19:51 Paylaş Dün saat 19:51 Talha Bilgi yazdı: Beraber gidelim akşam hızlı trenle dönseniz? Sizi bırakırım gara Özelden numaramı yazdım size. Yarın gün içinde haberleselim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Talha Bilgi yazdı: Maşallah hep heves ediyordum bu buluşmalarınıza müsade olursa bu sefer bende katılmak isterim. Müsade ne demek. konuyu görüp okuyan herkes davetlidir. Gel tabi Kemal Korkmaz yazdı: Toplantılara katılmayalı biraz zaman oldu tarih bayağı uygun dolu şarjla çıkıp tek şarj ile gelinir gibi görünüyor... Gelirsin sen. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: Koşullar iyi de olsa ben gelmem, protein hafif beslenme modundayım, o kadar et görüp ızdırap çekemem karnabahar steakk yapcaz zahterli, laltte de alırız yanımıza 5 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Saat kaç gibi toplanılması düşünülüyor,öğlen mi kahvaltı mı?aynı gün Antalya yolculuğum olacak bir aksilik olmaz ise. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Çayır yazdı: 04/10/2026 çok uygun bir tarih gibi görünüyor. 3 ekim cumaretsiye denk getirsek olur mu acep, pazar olunca istanbula giriş yerine antalya daha yakın mesafe Mehmet Ozyurek yazdı: herkes davetlidir. davet mi bu gelir yan yatarıom 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Cumartesi uyar bana.. Kimlere uymaz bi görelim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Cumartesi uyar bana.. Kimlere uymaz bi görelim. Bana uymaz mesela Yorum bağlantısı
Emin Önal 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Ctesi olmaz. Hep pazar yaptık. Dönüş çilesi çekilir o ortama. Başkan beni kaçta alacaksın @Fatih Keskin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts