Ersen Tapan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarzın mı bitti Başkandan çekeriz azalırsa. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Bende bundan var ya ... Pili bitene şey olmazmı ... ? 7 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başlık geçerli.. 4 Ekim arkadaşlar. Dedim ya lafımın üstüne laf mı yani 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Arabayla bu yol çekilmez Alifuatpaşa,Mekece, Osmaneli yol çalışması var 🚧🚨⛏️ Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Şu an yola çıksak durum bu Konum ( Muhtemelen) 2 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Adnan Çakır yazdı: @Mustafa Çayır Konum ekleyebilirmisin. Abi konum nasıl ekleniyor bilmiyorum. Üstadlar ekler. bi çok kişi yazmış ama ben birazcık tatile çıkmıştım. Foruma biraz uzak kaldım. 03/10 bana da uymaz diyecektim ancak tartışma kapanmış. 04/10 👍 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Adnan Çakır yazdı: Şu an yola çıksak durum bu Konum ( Muhtemelen) 4 Ekimde yola çıkınca da rota bu olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts