Ersen Tapan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarzın mı bitti Başkandan çekeriz azalırsa. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Bende bundan var ya ... Pili bitene şey olmazmı ... ? 10 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başlık geçerli.. 4 Ekim arkadaşlar. Dedim ya lafımın üstüne laf mı yani 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Arabayla bu yol çekilmez Alifuatpaşa,Mekece, Osmaneli yol çalışması var 🚧🚨⛏️ Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Şu an yola çıksak durum bu Konum ( Muhtemelen) 5 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Adnan Çakır yazdı: @Mustafa Çayır Konum ekleyebilirmisin. Abi konum nasıl ekleniyor bilmiyorum. Üstadlar ekler. bi çok kişi yazmış ama ben birazcık tatile çıkmıştım. Foruma biraz uzak kaldım. 03/10 bana da uymaz diyecektim ancak tartışma kapanmış. 04/10 👍 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Şu an yola çıksak durum bu Konum ( Muhtemelen) 4 Ekimde yola çıkınca da rota bu olacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: Arabayla bu yol çekilmez Alifuatpaşa,Mekece, Osmaneli yol çalışması var 🚧🚨⛏️ söğüt üstünden gidilir 3 gün önce geçtim kesin bilgi altın madeni de var Mehmet Ozyurek yazdı: 4 Ekimde yola çıkınca da rota bu olacak iznik gölü yanından geçen yol 21 km tümsek dolu bozuk satıh Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tam Mustafa'nın evinin önü https://maps.app.goo.gl/KXto18XTSnxcExyx8 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: söğüt üstünden gidilir 3 gün önce geçtim kesin bilgi altın madeni de var iznik gölü yanından geçen yol 21 km tümsek dolu bozuk satıh Söğüt üzeri olmaz. Çok uzar yolunuz. Hem iniş çıkış hem rampa çok. En iyisi Eskişehir merkez den gelmek. Zaten çevre yolundan 17 km. Yorum bağlantısı
Recommended Posts