Ersen Tapan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarzın mı bitti Başkandan çekeriz azalırsa. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Bende bundan var ya ... Pili bitene şey olmazmı ... ? 20 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Başlık geçerli.. 4 Ekim arkadaşlar. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Başlık geçerli.. 4 Ekim arkadaşlar. Dedim ya lafımın üstüne laf mı yani 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Arabayla bu yol çekilmez Alifuatpaşa,Mekece, Osmaneli yol çalışması var 🚧🚨⛏️ Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Şu an yola çıksak durum bu Konum ( Muhtemelen) 14 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Adnan Çakır yazdı: @Mustafa Çayır Konum ekleyebilirmisin. Abi konum nasıl ekleniyor bilmiyorum. Üstadlar ekler. bi çok kişi yazmış ama ben birazcık tatile çıkmıştım. Foruma biraz uzak kaldım. 03/10 bana da uymaz diyecektim ancak tartışma kapanmış. 04/10 👍 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Adnan Çakır yazdı: Şu an yola çıksak durum bu Konum ( Muhtemelen) 4 Ekimde yola çıkınca da rota bu olacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Adnan Çakır yazdı: Arabayla bu yol çekilmez Alifuatpaşa,Mekece, Osmaneli yol çalışması var 🚧🚨⛏️ söğüt üstünden gidilir 3 gün önce geçtim kesin bilgi altın madeni de var Mehmet Ozyurek yazdı: 4 Ekimde yola çıkınca da rota bu olacak iznik gölü yanından geçen yol 21 km tümsek dolu bozuk satıh Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tam Mustafa'nın evinin önü https://maps.app.goo.gl/KXto18XTSnxcExyx8 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: söğüt üstünden gidilir 3 gün önce geçtim kesin bilgi altın madeni de var iznik gölü yanından geçen yol 21 km tümsek dolu bozuk satıh Söğüt üzeri olmaz. Çok uzar yolunuz. Hem iniş çıkış hem rampa çok. En iyisi Eskişehir merkez den gelmek. Zaten çevre yolundan 17 km. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Çayır yazdı: Söğüt üzeri olmaz. Çok uzar yolunuz. Hem iniş çıkış hem rampa çok. En iyisi Eskişehir merkez den gelmek. Zaten çevre yolundan 17 km. gören de her gün o yolu kullanıyor söğüt kırmızı çizgimiz o yoldan geleceğiz biz Fatih Uzun yazdı: Toplanma saati belli olmadı galiba saat yok adaşım İst dan çıkışımıza göre 12-1 de orada oluruz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Mustafa Çayır yazdı: Söğüt üzeri olmaz. Çok uzar yolunuz. Hem iniş çıkış hem rampa çok. En iyisi Eskişehir merkez den gelmek. Zaten çevre yolundan 17 km. geçen hafta istanbuldan gidişte söğütten geçtim hiç durmadan dönüşte yol çalışmasında 55 dak bekledim navigasyonlara bakın derim. dağ yolu zevkli de geldi ama şarjlar tam olmalı Fatih Keskin yazdı: gören de görünen buzdağının üstü Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Serdal Soysal yazdı: Hava durum bilgisi vereyim yağış yok iyi haber Çağlar Bayur yazdı: geçen hafta istanbuldan gidişte söğütten geçtim hiç durmadan dönüşte yol çalışmasında 55 dak bekledim navigasyonlara bakın derim. dağ yolu zevkli de geldi ama şarjlar tam olmalı görünen buzdağının üstü görmediklerimiz biraz zaman alır Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: sis farı olmayan da ne bileyim king bana el feneri almış sağ tarafta oturan kafayı çıkarıp yolu aydınlatacak 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Fatih Keskin yazdı: gören de her gün o yolu kullanıyor söğüt kırmızı çizgimiz o yoldan geleceğiz biz saat yok adaşım İst dan çıkışımıza göre 12-1 de orada oluruz Adaşım teşekkürler,bende de Antalya ya giderken uğrarım 1,2 saat kalıp devam ederim yola. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Fatih Keskin yazdı: king bana el feneri almış sağ tarafta oturan kafayı çıkarıp yolu aydınlatacak burnun donar valla madenin orası sovuk Yorum bağlantısı
Recommended Posts