Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Fatih Uzun yazdı: Toplanma saati belli olmadı galiba Sabah çık gel Fatih. Genelde öğleyin orada oluyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah çık gel Fatih. Genelde öğleyin orada oluyoruz. Öyle düşünüyorum abi,gelmek isteyen olur ise tek yön 3 kişilik yerim var. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu halde. kılavuzumuz sensin. demeyeydin keşke Fatih Uzun yazdı: Öyle düşünüyorum abi,gelmek isteyen olur ise tek yön 3 kişilik yerim var. emin var hani promosyoncu satayımmı onu sana Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: demeyeydin keşke emin var hani promosyoncu satayımmı onu sana Emin senin o tarafda oturmuyor muydu?Gelirse bu tarafa ne demek beraber gideriz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: emin var hani promosyoncu satayımmı onu sana Ara molada ben alırım geri 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bir yerde buluşulup gidilecek ise elektriklilerin fazla yolcularını alabilirimbizimkisi uzun yolda çok fark etmiyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Ara molada ben alırım geri Güzergahınız nasıl Mehmet abi hem otobanda hem de Sakarya dan sonra çalışma gösteriyor navigasyon.ben köprüyü kullanacağım galiba. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Uzun yazdı: Güzergahınız nasıl Mehmet abi hem otobanda hem de Sakarya dan sonra çalışma gösteriyor navigasyon.ben köprüyü kullanacağım galiba. Otobanda Sakarya'ya kadar sıkıntı yok. Ben pazartesi gidip geldim. Dönüş de açıldı.. Sakarya Eskişehir arası araştıralım bi. Köprü kullanmak istemiyorum ben. Aşırı zoruma gidiyor. Yandex, köprüden geçersen 1580 liranı alırlar diyor.. Muhtemelen buradan gideriz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Otobanda Sakarya'ya kadar sıkıntı yok. Ben pazartesi gidip geldim. Dönüş de açıldı.. Sakarya Eskişehir arası araştıralım bi. Köprü kullanmak istemiyorum ben. Aşırı zoruma gidiyor. Yandex, köprüden geçersen 1580 liranı alırlar diyor.. Muhtemelen buradan gideriz. sakarya dan sonraki çalışma etkileyebilir yolu ama pazar sabahı belki de olmaz trafik,otobandaki çalışmanın bitmesi iyi olmuş,1 ocak diyorlardı tamamlanmasına. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: köprüden geçersen 1580 liranı alırlar diyor.. duble iskender üstü katmer yerim daha iyi , kavaltı kartepe dinlenme tesislerinde miydi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: kavaltı kartepe dinlenme tesislerinde miydi Hayır! Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Servet Aydın yazdı: Hayır! Doğum günün mü orada kutlanacak abi yoksa ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Servet Aydın yazdı: Hayır! boş geçmeyelim priz elde gezioz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: boş geçmeyelim priz elde gezioz Dükkana iki çıkışlı bir priz talebim var. Henüz dönüş yapmadı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dükkana iki çıkışlı bir priz talebim var. Henüz dönüş yapmadı. kaplosunu geri götürdün mü Yorum bağlantısı
Recommended Posts