Oğuzkan Işık 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Yazın isimleri Aydın Perçem Remzi Karaca Alptuğ Özcan Oğuzkan Erışık Belli olmamakla beraber Ali Gülmez 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hele bi listeyi yapmaya başlayak, 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8Fatih Uzun 9Talha Bilgi 10Aydın Perçem 11Remzi Karaca 12Alptuğ Özcan 13Oğuzkan Erışık Unutulan varsa ekleyebilir altına 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ersen Tapan yazdı: Hele bi listeyi yapmaya başlayak, 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8Fatih Uzun 9Talha Bilgi 10Aydın Perçem 11Remzi Karaca 12Alptuğ Özcan 13Oğuzkan Erışık Unutulan varsa ekleyebilir altına Aydın perçem iptal kpss unutulmuş Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ersen Tapan yazdı: 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8Fatih Uzun 9Talha Bilgi 10 11Remzi Karaca 12Alptuğ Özcan 13Oğuzkan Erışık 14 Umut Trakyalı olan Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8Fatih Uzun 9Talha Bilgi 10 11Remzi Karaca 12Alptuğ Özcan 13Oğuzkan Erışık 14 Umut Trakyalı olan 15 Oğulcan Akıncıoğlu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce @Serdal Soysal da gelecek. @mert Gülkokan da gelecek. @Furkan Avcı kendini de listeye dahil et. Toplam sayı netleşince alışveriş yapıcam 🥩 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce ben 1.5 porsiyon yerim dağ havası insanı fena yapıo..... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8-Fatih Uzun 9-Talha Bilgi 10-Adnan Çakır 11-Remzi Karaca 12-Alptuğ Özcan 13-Oğuzkan Erışık 14 -Umut Trakyalı olan 15- Oğulcan Akıncıoğlu Servet Aydın yazdı: Hele bi listeyi yapmaya başlayak, Sabah kaçta nerede buluşuyoruz? Kaçta hareket? İlk mola nerede? Ben Motosikletle düşünüyorum benden başka motosiklet ile gelen var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Adnan Çakır yazdı: İlk mola nerede? ev şarj app ne derse o Yorum bağlantısı
Recommended Posts