Oğuzkan Işık Dün saat 09:44 Paylaş Dün saat 09:44 Servet Aydın yazdı: Yazın isimleri Aydın Perçem Remzi Karaca Alptuğ Özcan Oğuzkan Erışık Belli olmamakla beraber Ali Gülmez 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Dün saat 09:53 Paylaş Dün saat 09:53 Hele bi listeyi yapmaya başlayak, 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8Fatih Uzun 9Talha Bilgi 10Aydın Perçem 11Remzi Karaca 12Alptuğ Özcan 13Oğuzkan Erışık Unutulan varsa ekleyebilir altına 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ersen Tapan yazdı: Hele bi listeyi yapmaya başlayak, 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8Fatih Uzun 9Talha Bilgi 10Aydın Perçem 11Remzi Karaca 12Alptuğ Özcan 13Oğuzkan Erışık Unutulan varsa ekleyebilir altına Aydın perçem iptal kpss unutulmuş Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ersen Tapan yazdı: 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8Fatih Uzun 9Talha Bilgi 10 11Remzi Karaca 12Alptuğ Özcan 13Oğuzkan Erışık 14 Umut Trakyalı olan Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8Fatih Uzun 9Talha Bilgi 10 11Remzi Karaca 12Alptuğ Özcan 13Oğuzkan Erışık 14 Umut Trakyalı olan 15 Oğulcan Akıncıoğlu 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce @Serdal Soysal da gelecek. @mert Gülkokan da gelecek. @Furkan Avcı kendini de listeye dahil et. Toplam sayı netleşince alışveriş yapıcam 🥩 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce ben 1.5 porsiyon yerim dağ havası insanı fena yapıo..... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 saat önce Paylaş 15 saat önce 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8-Fatih Uzun 9-Talha Bilgi 10-Adnan Çakır 11-Remzi Karaca 12-Alptuğ Özcan 13-Oğuzkan Erışık 14 -Umut Trakyalı olan 15- Oğulcan Akıncıoğlu Servet Aydın yazdı: Hele bi listeyi yapmaya başlayak, Sabah kaçta nerede buluşuyoruz? Kaçta hareket? İlk mola nerede? Ben Motosikletle düşünüyorum benden başka motosiklet ile gelen var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Adnan Çakır yazdı: İlk mola nerede? ev şarj app ne derse o 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ev şarj app ne derse o Kırmızı focus gelmiyor mu bu sefer ? Bir takım lastik vardı... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Adnan Çakır yazdı: 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8-Fatih Uzun 9-Talha Bilgi 10-Adnan Çakır 11-Remzi Karaca 12-Alptuğ Özcan 13-Oğuzkan Erışık 14 -Umut Trakyalı olan 15- Oğulcan Akıncıoğlu Sabah kaçta nerede buluşuyoruz? Kaçta hareket? İlk mola nerede? Ben Motosikletle düşünüyorum benden başka motosiklet ile gelen var mı? Abi muhtemelen bozüyükte şarj molası veririz. Ersen'le de buluşuruz orada 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kırmızı focus gelmiyor mu bu sefer ? Bir takım lastik vardı... jantsız mu gelmeM 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Abi muhtemelen bozüyükte şarj molası veririz. Ersen'le de buluşuruz orada Öncesinde bu taraftan gidenler ile irtibata geçer bir yerde buluşur gideriz. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gelmek istiyordum ancak kısmet değilmiş, keyifli buluşmalar. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Abi muhtemelen bozüyükte şarj molası veririz. Ersen'le de buluşuruz orada Bir tane şarj kablosu banada ayırın 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ersen Tapan yazdı: Bir tane şarj kablosu banada ayırın önce gelen şarja takar neyseki son hızım 206 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce şehirdışında olan işimden dolayı katılamayacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: önce gelen şarja takar neyseki son hızım 206 Ben takmasam da olur ya. %100 yapar çıkarım. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: önce gelen şarja takar neyseki son hızım 206 Başkanım sana şarjımızın son yüzdesine kadar saygımız sonsuz. Mehmet Ozyurek yazdı: Ben takmasam da olur ya. %100 yapar çıkarım. Şehir dışı ne olacak kestiremiyorum ama benimde yetmesi lazım . 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben takmasam da olur ya. %100 yapar çıkarım. iyi o zaman bizi de al Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben takmasam da olur ya. %100 yapar çıkarım. Ersen Tapan yazdı: Başkanım sana şarjımızın son yüzdesine kadar saygımız sonsuz. Şehir dışı ne olacak kestiremiyorum ama benimde yetmesi lazım . Fatih Keskin yazdı: iyi o zaman bizi de al Çok eğlenecüükk 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Ersen Tapan yazdı: Bir tane şarj kablosu banada ayırın Sie🍆 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Servet Aydın yazdı: Sie🍆 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben takmasam da olur ya. %100 yapar çıkarım. Çağlar Bayur yazdı: jantsız mu gelmeM Yetişin aa dostlarr Fatih Keskin yazdı: iyi o zaman bizi de al Daha yola çıkmadan Anadolu yakasında diğer arabaya sattı beni telefonda Yorum bağlantısı
Recommended Posts