Mehmet Ozyurek Dün saat 19:10 Paylaş Dün saat 19:10 Fatih Keskin yazdı: Emmi sen evden biz gelince çık, muhtemelen bagajda bile yolcu olacak benim arabada Görünüşe göre evde sizi bekleyeceğim. Direk eve gelin. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 19:17 Paylaş Dün saat 19:17 Mehmet Ozyurek yazdı: Görünüşe göre evde sizi bekleyeceğim. Direk eve gelin. Mehmet ilk nokta burası olsa ,buradan hareket edilip ikinci buluşma (Kartepe Shell) diğer araçlarla da orada buluşur. Saat 07:00 uygun mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:48 Paylaş Dün saat 19:48 Adnan Çakır yazdı: Saat 07:00 uygun mu? Bence uygun ve olması gereken. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Talha Bilgi yazdı: Bende tüplü mangal var onu getirebilirim normal odun/kömürlü mangal yok … Olur iş görür ve hızlı pişirir. Tüp dolu olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Olur iş görür ve hızlı pişirir. Tüp dolu olsun Tüplü olmaz. Hallettik biz mangal işini 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mustafa Çayır yazdı: Tüplü olmaz. Hallettik biz mangal işini peki getirmiyorum o zaman üstad Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mustafa Çayır yazdı: Tüplü olmaz. Hallettik biz mangal işini Getircek! 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Getircek! Abi mangal işi halledilir de sen takımları da getirirsen iyi olur ufak bi sigorta işi var da 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Pazar mesaisi en sevdiğim. 1500 öğro ohh 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Pazar mesaisi en sevdiğim. 1500 öğro ohh Ben böyle gelecem o zaman 4 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bizim araba tam 4 kişi biz direkt Shell e devam edelim saat 8 gibi orada oluruz Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Pazar mesaisi en sevdiğim. 1500 öğro ohh Yok abi bu küçüçük bir sigorta mini cinsinden 1.5 etmez bileme 😎 Furkan Avcı yazdı: 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8-Fatih Uzun 9-Talha Bilgi 10-Adnan Çakır 11-Remzi Karaca 12-Alptuğ Özcan 13-Oğuzkan Erışık 14 -Umut Trakyalı olan 15- Oğulcan Akıncıoğlu 16- Furkan 17- Serdal + Oğlum 18- Ev sahibi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Serdal Soysal yazdı: Yok abi bu küçüçük bir sigorta mini cinsinden 1.5 etmez bileme 😎 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8-Fatih Uzun 9-Talha Bilgi 10-Adnan Çakır 11-Remzi Karaca 12-Alptuğ Özcan 13-Oğuzkan Erışık 14 - 15- Oğulcan Akıncıoğlu 16- Furkan 17- Serdal + Oğlum 18- Ev sahibi 14 olmayacak 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 dakika önce Paylaş 3 dakika önce Anaaa bileydim bu akşamdan gelirdim ya Yorum bağlantısı
Recommended Posts