Mehmet Ozyurek Dün saat 19:10 Paylaş Dün saat 19:10 Fatih Keskin yazdı: Emmi sen evden biz gelince çık, muhtemelen bagajda bile yolcu olacak benim arabada Görünüşe göre evde sizi bekleyeceğim. Direk eve gelin. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 19:17 Paylaş Dün saat 19:17 Mehmet Ozyurek yazdı: Görünüşe göre evde sizi bekleyeceğim. Direk eve gelin. Mehmet ilk nokta burası olsa ,buradan hareket edilip ikinci buluşma (Kartepe Shell) diğer araçlarla da orada buluşur. Saat 07:00 uygun mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:48 Paylaş Dün saat 19:48 Adnan Çakır yazdı: Saat 07:00 uygun mu? Bence uygun ve olması gereken. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Talha Bilgi yazdı: Bende tüplü mangal var onu getirebilirim normal odun/kömürlü mangal yok … Olur iş görür ve hızlı pişirir. Tüp dolu olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Olur iş görür ve hızlı pişirir. Tüp dolu olsun Tüplü olmaz. Hallettik biz mangal işini 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mustafa Çayır yazdı: Tüplü olmaz. Hallettik biz mangal işini peki getirmiyorum o zaman üstad Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mustafa Çayır yazdı: Tüplü olmaz. Hallettik biz mangal işini Getircek! 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Getircek! Abi mangal işi halledilir de sen takımları da getirirsen iyi olur ufak bi sigorta işi var da 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Pazar mesaisi en sevdiğim. 1500 öğro ohh 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Servet Aydın yazdı: Pazar mesaisi en sevdiğim. 1500 öğro ohh Ben böyle gelecem o zaman 4 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bizim araba tam 4 kişi biz direkt Shell e devam edelim saat 8 gibi orada oluruz Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Pazar mesaisi en sevdiğim. 1500 öğro ohh Yok abi bu küçüçük bir sigorta mini cinsinden 1.5 etmez bileme 😎 Furkan Avcı yazdı: 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8-Fatih Uzun 9-Talha Bilgi 10-Adnan Çakır 11-Remzi Karaca 12-Alptuğ Özcan 13-Oğuzkan Erışık 14 -Umut Trakyalı olan 15- Oğulcan Akıncıoğlu 16- Furkan 17- Serdal + Oğlum 18- Ev sahibi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Serdal Soysal yazdı: Yok abi bu küçüçük bir sigorta mini cinsinden 1.5 etmez bileme 😎 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8-Fatih Uzun 9-Talha Bilgi 10-Adnan Çakır 11-Remzi Karaca 12-Alptuğ Özcan 13-Oğuzkan Erışık 14 - 15- Oğulcan Akıncıoğlu 16- Furkan 17- Serdal + Oğlum 18- Ev sahibi 14 olmayacak 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Anaaa bileydim bu akşamdan gelirdim ya Abi bitane airbag var boşta. Getirsem patlatır mıyız? Mesela bitane sandalyenin altında ? 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 1-Servet 2-Emmi 3-Çabi 4-Başkan 5-Haşmet ağa 6-Emin 7-Ersen + jr Kıvanç 8-Fatih Uzun 9-Talha Bilgi 10-Adnan Çakır 11-Remzi Karaca 12-Alptuğ Özcan (Aydın Perçem) 13-Oğuzkan Erışık 14 -Umut Trakyalı olan 15- Oğulcan Akıncıoğlu 16- Furkan 17- Serdal + Oğlum 18- Ev sahibi 12'yi de listeden çıkartın yerine saygıdeğer abim Aydın Perçem'i yazın. Perşembe günü başlayan hastalığı atlatamadım maalesef. Son dk'ya kadar düzelirim diye bekledim ama beklediğim iyileşmeyi yakalayamadım Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Abi bitane airbag var boşta. Getirsem patlatır mıyız? Mesela bitane sandalyenin altında ? Patlatacağın sandalyeni de getir. Ben vermem. 😘 Abiler yarın görüşmek üzere. En son 2 sene önceydi sanırım ki Gebze'de görüştük. 46 dakika önce tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Abi bitane airbag var boşta. Getirsem patlatır mıyız? Mesela bitane sandalyenin altında ? Çok eğlenceğüük çook Yorum bağlantısı
Recommended Posts