Doğan Arşiray 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fan hızına göre ısıtıcı harcaması artıyor olabilir? fan dedğin basit pervane sonuçta. gövde eller sıcakta solunan hava daha serin olunca bir garip oluyor insan , penceresi açık fin hamamına girdin mi hiç mirim çıplak olmayacaksınki... yada.. bilemedim 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Doğan Arşiray yazdı: benim değerlerimde tam olarak bu şekildle ve sıcaklıklarda benzer. özellikle sabah 8 9 derecedelerden başlıyorum. ilginç şekilde şehir içi daha sert kullansam bile ortalama hızlarda sürülünce uzun mesafede hep yakın ortalamalalar alıyorum. ayrıca bu araç için başka bir gözlemim var. ısıtıcının açılması değil ısıtıcının ısısını ittiren kabin fanının yüksek devri neredeyse yüzde 10 batarya menzili çalıyor! yani sığuk üflüyor olsada aynı. demekki çok yük çeken bir şey bu fan. bu durumda kışın ortalama bir kabin ısısı ve bol koltuk/direksiyon ısıtma şart. Burda bir yanlışlık olmalı. Mesela togg’daki klima ayarında LO’ya getirip AC kapatınca sadece fan görevi görüyor. Onun haricinde bir sıcaklık değeri seçtiğimizde ise ısıtma devreye giriyor ve o zaman tüketim artıyor. Yorum bağlantısı
Murat Küçük 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Emmi hayırlı olsun. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Burda bir yanlışlık olmalı. Mesela togg’daki klima ayarında LO’ya getirip AC kapatınca sadece fan görevi görüyor. Onun haricinde bir sıcaklık değeri seçtiğimizde ise ısıtma devreye giriyor ve o zaman tüketim artıyor. bence komple ısıtma/soğutma sistemin davranışı ve dış ısı ile alakalı bir şey. togg da ısı pompası olmadığı için doğrudan bir rezistans çalışıyordur. bunda ise sistem, piller ve motordan çıkan ısının bir bölümünü alıp kabine taşıyor olmalı. o nedenle mesela fan sabitken dış ısıdan 5 dereceye kadar fazlaya ısıyı ayarlamaya çalışınca menzil hiç değişmiyor. ama daha fazla olsun diye uğraşınca menzil kısalıyor. büyük ihtimalle rezistanslı bir ısıtıcı devreye giriyor. ama elektrik fanı ısı olsun olmasın, AC açık olsun olmasın ne zaman açılırsa, yani dışarısı ile aynı hedef ısıda olsada mutlaka ilk kademeden başlayarak tüketim tahminini olumsuz yönde hemen değiştiriyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce bi tane indikatör yahut on/off ayarı koysalar ne güzel olur. sadece yazılım sonuçta. rezistansı kullanma diye. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: bi tane indikatör yahut on/off ayarı koysalar ne güzel olur. sadece yazılım sonuçta. rezistansı kullanma diye. aynı arka cam ve ön cam çözme butonları gibi değilmi. misi gibi. ama bu seferde bunu kapatıp içirisi ısınmıyor diyenler çıkar Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Eskişehir dönüşü hava soğuk olunca AC off yapıp manuel derece ayarladık. 200km de %1 harcamış .Otomatikte çalıştırılırsa kompresör hep devrede oluyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Şimdi Paylaş Şimdi Ersen Tapan yazdı: Eskişehir dönüşü hava soğuk olunca AC off yapıp manuel derece ayarladık. 200km de %1 harcamış .Otomatikte çalıştırılırsa kompresör hep devrede oluyor. Iç havalandirma modunu tavsiye ederim komp surekli aktif olarak kalmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts