Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: internetin sınırı var mı yani byd gibi ay da 2 gb gibi güncelleme de kota yok byd gibi yani onda da yok Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim abi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: güncelleme de kota yok byd gibi yani onda da yok güncelleme her türlü olur arkadaşın yazlığında 3 ay internetsiz kalan bebelerin youtube izlemesi elzemmiş 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Benzinlisi çıkıyormuş bunun. "Kia Seltos". vay gayet güzel. tersi oluyordu, yani doğuştan elektrikli olamayanı çeviriyorlardı ama tersi nasıl mümkün oldu acaba. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Başlıklar da karisti. Ev normal menzil 2 diye düzeltmeli 😁 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mehmet abi hayırlı olsun. güle güle kullan. Kendi navigasyonu çok güzel ama planlama olmayınca kullanılmıyordu. Rota planlamasının gelmesi çok iyi olmuş. ABRP ile karşılaştırma yaparmısın hangisi daha tutarlı sonuç veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun Mehmet abi, sen sevdin bu elektrik olayını. Bize de o yol görünüyor, yavaş yavaş dizeli terk etme vakti geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Abi hayırlı olsun, kazasız günlerde Kardeşimde de var, ondaki gt line uzun menzil olanı, ama 2025 modellerde uzaktan erişim vs yok. Getirmeyi de düşünmüyorlarmış 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: uzaktan erişim vs yok piyasada yayılsın haberi ucuza alırız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Metin Akbal yazdı: Başlıklar da karisti. Ev normal menzil 2 diye düzeltmeli 😁 Ahaha, düzeltim. Erdoğan Temur yazdı: Kendi navigasyonu çok güzel ama planlama olmayınca kullanılmıyordu. Rota planlamasının gelmesi çok iyi olmuş. ABRP ile karşılaştırma yaparmısın hangisi daha tutarlı sonuç veriyor. Henüz test imkanım olmadı, ancak getirip otoparka çektim. dün de biraz otoparkta kurcaladım işte Deneriz. Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun Mehmet abi, sen sevdin bu elektrik olayını. Bize de o yol görünüyor, yavaş yavaş dizeli terk etme vakti geliyor. Geç kalma, Valla menzil falan benim için sorun değil, bir yere yetişmem gerekmiyor. Aksine bilen bilir, bol molalı gitmem de gerekiyor çoğu zaman Evin dibinde şarj istasyonu var. Kredi kartları kampanya yapıyor. (Ziraat bank % 20, Denizbank % 10 indirim veriyor) Ayrıca ucuz istasyon (10-11 liraya) da bulabiliyorum. Günümü şartlarında pahalı elektrik alsam bile dizele göre maliyetim 1/3 oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Kardeşimde de var, ondaki gt line uzun menzil olanı, ama 2025 modellerde uzaktan erişim vs yok. Getirmeyi de düşünmüyorlarmış 2. el uzun menzil düşündüm, çünkü sıfırı yok. ancak bunun internet erişimi olması ve sıfır aracın benim için avantajlı olması beni buna yönlendirdi. Evet dün sordum ben. 2026 temmuz öncesine gelmeyecek dediler. Benim arabanın bir çok evrağında kullanma kılavuzunda vs 2027 model yazıyor. Eskiden temmuz sonrası bir sonraki yılın aracı satılmaya başlardı. Bunlar o kafada kalmış galiba. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Bana bu yeter diye düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 2. el uzun menzil düşündüm, çünkü sıfırı yok. ancak bunun internet erişimi olması ve sıfır aracın benim için avantajlı olması beni buna yönlendirdi. Evet dün sordum ben. 2026 temmuz öncesine gelmeyecek dediler. Benim arabanın bir çok evrağında kullanma kılavuzunda vs 2027 model yazıyor. Eskiden temmuz sonrası bir sonraki yılın aracı satılmaya başlardı. Bunlar o kafada kalmış galiba. Aynı durum Volvoda da var, 2027 geçiyorlar. Menzil olarak benim araç bile çok rahatsız etmiyor (1350 km yol yaptım 2 günde) 50-60 km daha uzun menzilli bu araç ve daha düşük tüketim daha mümkündür kesinlikle. 2.el yerine bence de 0 km daha tercih. Hem 2.el olacak hem de 1 model düşük olacak derken kısmet olacağına varıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: dün sordum ben. 2026 temmuz öncesine zamanda yolculuk mu yaptın Mehmet Ozyurek yazdı: Eskiden temmuz sonrası bir sonraki yılın aracı satılmaya başlardı. Bunlar o kafada kalmış galiba. 2013 te değişti o işler bizde ki yasalarla Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bana bu yeter diye düşünüyorum. ben bu aracın wltp metodunda göre çıkan değerde bile yaksa sabit hız açıkınca 450 km gideceğini sanmıyorum. 400 filan ancak gidecektir onda da yüzde 5gibi birşey kalır. ama o anlık tüketime göre bende ekranda 510 km maks menzil değeri gördüm. bunun şehir içinde mümkün olduğundan eminim. dur kalk trafiğe girince müthiş oluyor. seltosun web sayfasını açmışlar: https://www.kia.com/tr/modeller/seltos/fiyat-listesi.html bu aynı araba değilmiş. benziyor sadece. biraz daha uzun. 3 saat önce tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun emmi. Bu modeli çok seviyor benim hanım. Zorla aldıracak neredeyse. Evo diyoz kendisine:) Bir defa sürmüştüm tek sevmediğim yanı koldan vitesin kullanım şekli. Ex30'un bu konuda hakkını yemeyeceğim onun koldan vitesi hepimizinkinden güzel. Ama geri kalan çok şeyde bu araba bence ondan iyi. Elektriklinin güzelliği yavaşlarken enerjiyi geri toplaması. Hem de az buz değil bu geri kazanım. Bunun sayesinde şehir içinde menzil uzadıkça uzuyor. Uzun yolda bu pek olmayacağı için acayip düşüyor. 450 ise 350 oluyor. Togg'un şarj hızı max 180 diye hepsini aynı sanıyordum bu arada. Demek ki herkesin hep yarım saat şarj etmesi gerekiyormuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: benziyor sadece. biraz daha uzun. dışı uzun içi kısa benzinli Yorum bağlantısı
Recommended Posts