İçeriğe Yönlendir

Multimedya Önerisi

Furkan Kökoğlu

Recommended Posts

Furkan Kökoğlu

Merhaba, biliyorum multimedya ile alakalı birden fazla konu var ancak hepsi 2020 yılı öncesinde açılmış konular. 2012 1.4 tdci Trend paket aracıma multimedya taktırmak istiyorum ancak bazı taktıranlar sakın uzak dur diyor. Bir kişiden duyduğum kadarıyla ses kalitesini bozuyormuş, birisi diyor ki sürekli donuyor vb. bir sürü şikayet eden kişi gördüm. Navigasyonu bol bol kullanan birisi olarak 8 senedir kullandığım aracıma taktırmakta kararlıyım ancak nelere dikkat etmem gerekiyor bir bilgim yok. 4 GB ram ve DSP desteğinin olmasının gerektiğini duydum, hem kullanışlılık açısından hemde ses kalitesi açısından önemliymiş. TDA7851 / DSP Audio Processor" ibaresi olması gerekiyormuş. 

Hangi marka almalıyım nelere dikkat etmeliyim ? İlla ki forumda kullanan kişiler vardır. Tesla mı yoksa gömme mi tercih etmeliyim ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Marka model önerecek yetkinlikte değilim ancak 2013 mondeoma taktırmıştım çokta güzel çalışıyordu. O dönem öğrendiğim, bazılarının yazılımla ramlerinin olduğundan yüksek gösterilmesi ile ilgili bir durumdu. Ses kalitesi iyiydi ancak radyo çekmiyordu. Gerçi o kasa mondeoda radyo anteni arka camda rezistansların üzerinde ve benim rezistanslar da çalışmıyordu, belki kopukluk vardı, bilmiyorum ancak radyo hariç her konuda gayet iyiydi. 

Unutmadan, geçen sene taktırmıştım ben. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...