Koray Demir 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 Sani Gerşon yazdı: Aküyü söktüğünüzde teyp kod isteyecek, hazırlıklı olmanızda fayda var.Endişeye gerek yok fordclub var [emoji3] Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 (düzenlendi) Yusuf Haluk KIRÇUVAL yazdı: aracı alalı 6 ay felan oldu lpg takılıydı vede eletrik tesisatına ek bişey yaptırmadım .bugün hararet müşürünü sökünce normalde dün yoktu dtc hata listesinde 073 hata kodu verdi dediğiniz gibi bi yarın aku kutup başını söküp sıfırlayayım kodu, ankara şaşmazda ford servisinden ayrılma bir elktrikçi buldum aracı oraya götürmeyi düşünüyorum. ilginiz için teşekkürler... Sogutma sistemini LPG tesisatı yapılmamış bir araçla karşılaştırırsanız, farkı goreceksiniz. LPG kurulumundan sonra araçlar genelde hararet sorunu yaşıyorlar. Bu sorunu çözmek içinde sogutma sistemine müdahale edilerek, T bağlantı vs. by-pass sistemi kurularak sogutma sisteminde çeşitli tadilatlar yapılabiliyor. Sizin aracınız içinde bu tip bir işlem uygulanmış olabilir. Radyatore su gitmesi için termostat açık olmalı ve dolayısıyla sag taraftaki hortumda sıcak olmalı. Eğerki radyatore su gitmiyorsa (termostatın kapalı olması yada hortumlarda tadilat yapılması vs.) su blok içerinde dönerek hızlı ısınacak, ısı algılayıcıda ecu üzerine fan aç sinyali gonderecek, aracınızın çok hızlı fan açması normal, fakat radyator uzerinden akış olmadığı için fanların çalışması birşey ifade etmeyecektir. Blok sürekli sıcak olacağı için fanlarınız sürekli açık kalacaktır. Tabi bu yanlızca bir senaryo.. Aracınızın kontrol edilmesi gerekli. Termostat sağlammı? Yandaki yedek su haznesine ince hortumdan sıvı geliyormu? Belkide eski sahibi hararet sorununu çözemedi ve fanları bağımsız olarak direk bağlatmıştır.. Buda farklı bir senaryo.. Belkide klima tesisatınızda sorun olduğu için fanlar direk çalışıyorda olabilir. 8 Ekim 2015 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cumaali Okuyucu 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 merhaba arkadaşlar 2004 comfort sahibiyim aracımla yola çıkınca kısa bi süre süre içerisinde fan rahatsız edecek biçimde sesli çalışıyor ve hararet göstergesi kırmızı kısma gelip 30sn kadar sonra yavaş yavaş ortaya normal konumuna dönüyor. oto elekrikcim fanla veya hararet müşüründe sorun olmadığını termostat veya radyatör tıkalı olabiliceğini söyledi. ne tavsiye edersiniz? Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Cumaali Okuyucu yazdı: merhaba arkadaşlar 2004 comfort sahibiyim aracımla yola çıkınca kısa bi süre süre içerisinde fan rahatsız edecek biçimde sesli çalışıyor ve hararet göstergesi kırmızı kısma gelip 30sn kadar sonra yavaş yavaş ortaya normal konumuna dönüyor. oto elekrikcim fanla veya hararet müşüründe sorun olmadığını termostat veya radyatör tıkalı olabiliceğini söyledi. ne tavsiye edersiniz? Üst kapakta hava var. Iyi bir usta sorunu çözer. Yorum bağlantısı
Cumaali Okuyucu 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 teşekkürler koray demir sorun termostattaymış Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Cumaali Okuyucu yazdı: teşekkürler koray demir sorun termostattaymış Rica ederim geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ümit Türksoy 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Merhaba arkadaslar benim 2004 focus un fan motor soguk iken bile devreye giriyor klima acikta degil ayni zamanda kontagi kapattigimda fanda duruyor sizce sorun nerde olabilir. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 İyi bir elektrikçiye gitmeniz şart, tesisat, role,beyin herhangi biri olabilir.Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Ümit Türksoy 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Sagolun masraf beni bekliyo anlasilan insallah beyin degildir. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 İzmir Ustaeller işin erbabı uğramanızda fayda var. Yorum bağlantısı
Ümit Türksoy 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Izmir uzak biraz buralarda bi baktirayim olmazsa gideriz sagol onerin icin Yorum bağlantısı
Fatih Sevindik 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Arkadaslar merhaba. 2001 focus ghia otomatik aracımda hararet kırmızıya dayanıyor. Ayagımı gazdan cektiğim zaman usulca ortaya geliyor hemen. Kaputu acıp baktıgımda su eksiltme,duman vs bir durum söz konusu değil. Bir ustanın eline düstüm termostat, su radyatörü, triger, kalorifer petegine ilaclı su basımı herseyi yaptı ama nafile dünya para harcattı bana bulamadı sorunu. Sadece devirdaim kaldı değişmeyen. Son olarak devirdaimi de değiştirmelimiyim sizce? Yoksa cok severek daha yeni aldıgım aracımı satmalımıyım gerci bu sekilde kimsenin ahını alamam ben aldığım kişiye cok ettim cünkü. Bilgi birikimi olan tüm dostlara simdiden gönülden tesekkür ediyorum. Saygılar. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Fatih Sevindik yazdı: Arkadaslar merhaba. 2001 focus ghia otomatik aracımda hararet kırmızıya dayanıyor. Ayagımı gazdan cektiğim zaman usulca ortaya geliyor hemen. Kaputu acıp baktıgımda su eksiltme,duman vs bir durum söz konusu değil. Bir ustanın eline düstüm termostat, su radyatörü, triger, kalorifer petegine ilaclı su basımı herseyi yaptı ama nafile dünya para harcattı bana bulamadı sorunu. Sadece devirdaim kaldı değişmeyen. Son olarak devirdaimi de değiştirmelimiyim sizce? Yoksa cok severek daha yeni aldıgım aracımı satmalımıyım gerci bu sekilde kimsenin ahını alamam ben aldığım kişiye cok ettim cünkü. Bilgi birikimi olan tüm dostlara simdiden gönülden tesekkür ediyorum. Saygılar. Büyük ihtimalle yalancı hararet probleminiz var. Usta havasını tam alamıyor anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Fatih Sevindik 13 Kasım 2015 Paylaş 13 Kasım 2015 Havasını da aldılar sözde ama nafile. Ayrıca su koymak istediğimizde bu kapagı acınca yine hava almıycak mıdır? Yorum bağlantısı
Uğur Köker 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Fatih Sevindik yazdı: Havasını da aldılar sözde ama nafile. Ayrıca su koymak istediğimizde bu kapagı acınca yine hava almıycak mıdır? antifirizi seyreltin,hararet müşirini de 1,5 tur gevşetin sorun çözülecektir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sevindik 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Bu sabah işe giderken gaza basınca almamaya basladı ve motor lambası yandı. Hemen saga cekip baktım 1 gr su kalmamıştı depoda . Suyu fulleyip işe gittim ve yarım saat sonra arabanın yanına geldiğim de bütün suyu alttan bosaltmıstı. Ustaya gittim hemen ve devirdaim kacırıyor dedi. Bugatti devirdaim aldm 100 tl ye. Onu taktırdım ve setme ayarını yaptırdım 130 da işcilik ödedim bunlar icin hararet olayını anlatınca havasını da aldım dedi. 60 km denedim hararet hic yükselmedi ama suan eve gelirken cok sakin kullandm 100km hızla giderken yükseldi yine. Şimdi benim size sorum devirdaim,termostat,triger (kayıs haric) kalorifer peteği, kalprifere ilaclı suya kadar yaptıdrım be tüm bu saydıklarımı değiştirdim. Artık ne yapmalıyım ? Antifiriz suan hic yok devirdaim değiştiği icin usta 2 gün kullan böyle baska kacak var mı test edelim sonra koyalım dedi.hararet müsürünü nasıl gevsetebilirim ve bunu yapmam ne kadar saglıklı olası hararet durumunu bana göstermiycekse ? Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 aracın suyu eksilmeye devam ediyormu ? genleşme kabında kahverengi kıvamlı bir yapı gözleniyormu? aracı park ettiginiz yerde su damlaması oluyormu Yorum bağlantısı
Fatih Sevindik 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Ali bey, Su eksilmesi yok hergün kontrol ediyorum. Damlatmada olmuyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Forumdaslar yasadigim bir olayi anlatmak istiyorum. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Bugun saat 10 gibi sakaryadan boluya gelmek uzere yola ciktim. 120-130-140 km lerde seyir ederken birden hararet kirmiziya geldi. Ben hizimi azaltip durmak isterken 1-2 saniye kirmizida kaldiktan sonra tekrar edki haline geri dondu. Yaklasik 10 km yol aldiktan sonra tekrar ayni olay basima geldi. Aractan gelen bir duman falan yoktu. 1-2 saniye kirmizida kaldiktan sonra tekrar normale donuyor. Olay hic basima gelmedi daha once anlamadm nedenini. Ne olmus olabilir? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 termostat problemi olabilir.açılmıyor açılmıyor,artık bir noktaya gelince açılıyor ve motordaki aşırı sıcak su bir anda radyatördeki soğumuş su ile yer değiştiriyor? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 yakınlarda yapılan bir tamir bakım işlem var mı Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Önder Özcan yazdı: termostat problemi olabilir.açılmıyor açılmıyor,artık bir noktaya gelince açılıyor ve motordaki aşırı sıcak su bir anda radyatördeki soğumuş su ile yer değiştiriyor? Devirdaym motoruyla alakali olsbilir mi? Çağlar Bayur yazdı: yakınlarda yapılan bir tamir bakım işlem var mı Yok. AracimA uzun zamandir kurus masraf yaptirmadm. Yorum bağlantısı
Eyüp Çil 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Merhabalar 2 gündür benimde başıma geldi böyle birşey 2000 model focus 1.6 ghia var bende.hararet göstergesi kafasına göre yukarı çıkıyor sonra düşüyor ama hararet yok aynı zamanda motor bosdayken 3000 devire kadar motor gaz alarak devir saatine çıkıyor.termostat değişti ama Problem o değilmiş elektronikciye gittim sorun Elektronikte değil diyor ne yapacağımı nereye gideceğimi bilemedim.anlaşılan bu arıza bize çok para harcanacak.bu sorunla daha önce karşılaşmış forumda arkalarında varsa sorunu cozebildirdiyseler veya arının nerede olduğunu bilen varsa lutfen yardimci olabilirmi. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Rampa çıkarken yükseliyor, düzlüğe gelince düşüyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Mustafa Serhat yazdı: Rampa çıkarken yükseliyor, düzlüğe gelince düşüyor olabilir mi? Benimki duz yolda kaynaklandi. Otobanda yani. Yorum bağlantısı
Recommended Posts