Murat Dere 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 (düzenlendi) Git bir daha bak bakalım o 1,09'a.. haklısınız Mehmet Bey (resmiyete bak), 1.04 POUNDmuş. yaklaşık 2,5 TL artırma olsa, bende kalsa 15-20 TL'ye gelir. Türkiye'dekinden çoooooook ucuza yani. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=220393252820 ama benim sorunum, benim anahtar AD ile bitiyor. yukarıdakininki AC ile bitiyor alsam olur mu, programlanır mı diye soruyorum. kimse bu soruya net cevap veremiyor. n'ooldu? çalışmadığınız yerden mi sorduk? ihohaahahaa. 15 Nisan 2009 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 Birde şu saatde bak 16-Apr-09 21:38:41 ama benim sorunum, benim anahtar AD ile bitiyor. yukarıdakininki AC ile bitiyor alsam olur mu, programlanır mı diye soruyorum. kimse bu soruya net cevap veremiyor. n'ooldu? çalışmadığınız yerden mi sorduk? ihohaahahaa. Olur olur.. git al.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 Birde şu saatde bak 16-Apr-09 21:38:41 sayılmaz ki. sen önce şu saatte bak dememiştin. yukarıdaki soruma cevap var mı? AD'ye AC alsam programlama sorunu yaşar mıyım? Yorum bağlantısı
Utku Çay 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 bende bundan istiyorum murat abi yardım et ortak alalım kargo ucuza gelsin Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 bende bundan istiyorummurat abi yardım et ortak alalım kargo ucuza gelsin yardım ederim Utku'cum da, ürünler aynı kişiye ait olmadığı için kargo ucuza gelmez. Yorum bağlantısı
Utku Çay 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 yardım ederim Utku'cum da, ürünler aynı kişiye ait olmadığı için kargo ucuza gelmez. kargo ne tutar acaba ordan buraya? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 yukarıdaki soruma cevap var mı? AD'ye AC alsam programlama sorunu yaşar mıyım? Bu konuyu Yaşar'a sor Hem ne kurcalayıp duruyon ki. Çağlar olur demiş ya.... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 o anahtar tipi fiestadan focusa mondoeya transite kadar hepsinde aynı değilmi ben mondeonun kini aldım ama immo kodlatmadım yedek anahtarın immosunu ona taktım oldu kod numarası acaba araç modeli yüzünden mi mesela aynı boyutta çamurluk sinyali focsu için ayrı mondeo için ayrı fiyata satılabiliyor Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 Bu konuyu Yaşar'a sor Hem ne kurcalayıp duruyon ki. Çağlar olur demiş ya.... vaay kelime oyunu ha. "kelime" mi dedim? kimin keline, benim mi? ehühehüehüee Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 Keline de takılma.. Çok yakışıyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 Keline de takılma.. Çok yakışıyor. teşekkür ederim Mehmet'çiğim. ciddiyim tatil yapar da Muğla'ya gelirsen ve de bana uğramazsan, kesin öğrenirim ve ben de sana uğramam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 Muğla gezisi planımda var.. Kelini de yakından görmek isterim.. Yolum düşerse illaki bulurum seni. Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 Muğla gezisi planımda var.. Kelini de yakından görmek isterim.. Yolum düşerse illaki bulurum seni. anlaştık. focuslarımızı tokuştururuz. ha sen sattıydın de mi? mondeoyu tokuştururuz o zaman. Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 benim anahtarın aynısından buldum. 0.99 pound şu anda. teklif verdim ya. bakalım bende kalırsa. nasip kısmet bu işler. :lol: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 benim anahtarın aynısından buldum. 0.99 pound şu anda. teklif verdim ya. bakalım bende kalırsa. nasip kısmet bu işler. :lol: Teklif verme.. Artırıma girme.. Takip et.. Son 5 saniye kala maksimum fiyatını ver ve çekil.. Sen teklif verdikçe başkalarıda verecek ve fiyat artacaktır.. Not: 2 tane alırsan birini isterim.. o kadar akıl verdik demi Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 Teklif verme.. Artırıma girme.. Takip et.. Son 5 saniye kala maksimum fiyatını ver ve çekil.. Sen teklif verdikçe başkalarıda verecek ve fiyat artacaktır.. Not: 2 tane alırsan birini isterim.. o kadar akıl verdik demi ayıp ettin. senin anahtarın kodu ne? benimkinin aynısı mı? sorma nedenim: satıcıya sordum, bu tür işlerde kod çok önemlidir, daha sonra mağdur olmamak için aynı kodu alın dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2009 Paylaş 15 Nisan 2009 ayıp ettin. senin anahtarın kodu ne? benimkinin aynısı mı? Ben uydurrum, farketmez.. sorma nedenim: satıcıya sordum, bu tür işlerde kod çok önemlidir, daha sonra mağdur olmamak için aynı kodu alın dedi. Boşver sen onları, onlar; bu uymadı geri göndereceğim dememen için böyle söylerler.. Yorum bağlantısı
Hakan Amasyalı 14 Mayıs 2009 Paylaş 14 Mayıs 2009 servise sormuştum kumandalı anahtarı sustalı olanlar için 240-250 lira sustalı olmayanlar için de 130 lira civarı bi maliyeti olur dediler tam bi fiyat verememişlerdi. Mehmet Abi size bi sorum olacak benim uzaktan kumanda da bi sorun var. pili bitmiş gibi ama pil değiştirsek te değişmiyor bazen aracın içinden bile açmıyor bazen 4. kattan açıyor ama genelde anahtarı silah gibi tam hedefe yani arabaya doğrultmak gerekiyor pil bitmiş özelliği gösteriyor gibi ama arabanın üzerindeki alıcıda problem olabilir mi ? ya da anahtarı yeniden kodlamak çözüm olabilir mi? kodlayalım derken yanlıs yapıp kodu silmeyelim de Yorum bağlantısı
İdris Yuyucu 19 Mayıs 2009 Paylaş 19 Mayıs 2009 Benim araç için ikinci bir kumandalı anahtar arayışındayım. Servis pahalı olur düşüncesiyle piyasada biraz araştırma yaptım. Fiyatlar şöyle; - 240 TL Kredi kartı tek çekim, - 250 TL Nakit, - 300 TL Kredi kartı tek çekim, Bu fiyatlarla karşılaşınca merak edip bide servisi aradım. Servisin fiyatı 165 TL + KDV doğal olarak yarın servisteyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mayıs 2009 Paylaş 19 Mayıs 2009 Servisin fiyatı uygun... Kayseri'de bir anahtarcı 150 liramı ne fiyat vermişti... Yorum bağlantısı
İdris Yuyucu 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Az önce servisten geldim ve artık iki tane kumandalı anahtarım var. Anahtar yaptıracak arkadaşlara tavsiyem şudur ki; Servisten şaşmayın zira fiyatları daha uygun, ancak en az iki servisten fiyat almadan da anahtar yaptırmayın. Yukardaki mesajımda yazdığım üzre dün servisten 165 TL + Kdv fiyat almıştım. Bugün başka bir serviste aynı anahtarı 138 TL' ye Kdv dahil olmak üzere yaptırdım. Üstelik istenirse kredi kartına 6 taksit yaptırılabiliyor. Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 Benim arabamin yedek anahtari yok. Yedek anahtar icin kayboldu dersek kasko bunun ucretini karsilar mi? Ya da kaskonun karsilamasi icin ne yalan soylemek lazim Yorum bağlantısı
Bilim Özemir 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 aynı derdı aynı zamanlarda yasıyoruz desene cevabı merakla bende beklıyorum. kasko poliçemde immoblizer için 1000tl ye karsılanır diyor ama bilemıyorum. bide kaskonun deldırılmesı mantıklımı ayrı bir konu... Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 aynı derdı aynı zamanlarda yasıyoruz desene cevabı merakla bende beklıyorum. kasko poliçemde immoblizer için 1000tl ye karsılanır diyor ama bilemıyorum. bide kaskonun deldırılmesı mantıklımı ayrı bir konu... Bana bu sene 900 liraya kadar limit verdiler. 900 liraya kadar olan odemeler icin kasko delinmiyor. Hazir kasko tarafindan boyle birsey sunulmusken bunu yedek anahtarla degerlendirmek istedim de.. simdi bunlara ne yalan soylemek lazim. Anahtar kaybolmus desem, kayip ilani vs.. ile ugrastirmasinlar beni.. ya da feribottan denize dustu derim en azindan baskasi bulabilir aracinizi calabilir demezler Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 15 Haziran 2009 Paylaş 15 Haziran 2009 Mrhaba sayın abiler ve arkadaşlar.... Benim de bu anahtarla ilgi bi sorunum var.Aracı alalı 1 ay oldu ve aldığımda yedek anahtar yoktu.Adam yedek anahtarı kaybetmiş.Ben aracıma şimdi kasko yaptırmak istiyorum.Kasko şirketleriyle görüşürken bi sorun olur mu? İllaki yedek anahtarla mı kaskoya gidilmesi gerekir? Ben yedek anahtarı yaptıracağım zaten de böyle bi durum varsa hemen alacağım gibi o yüzden soruyorum.Birde illaki orjinal yedek mi olması lazım?Mesela benim aracın kumadası uzaktan kumandalı.Ben yedek anahtarını uzaktan kumandalı yaptırmasam bi sorun teşkil eder mi?(kasko için) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..... Yorum bağlantısı
Recommended Posts