İçeriğe Yönlendir

Anahtar Soru Ve Sorunlarınız

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Serkan Toker

Uc bir anahtarcıya götürüp tekrar çektirin..5-10 lira arası bir para alırlar...Pimde kalan parçayı da söküp yeni ucu anahtarınıza taktırın...

Yorum bağlantısı
Eyüp Aysundu
(düzenlendi)

Mehmet Özyürek abi,

istanbuldayım ben, profilimden şimdi güncelledim

tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi
ist >> istanbul
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ankara'da olsaydınız bir anahtarcıya yönlendirecektim.. Onun için sormuşumdur..

Yorum bağlantısı
Gökhan Göktepe

FORD-FOCUS-CMAX-MONDEO-SUSTALI-ANAHTAR__28015074_0.jpgFiesta-Sustalı-Anahtar.jpg

2006 Focus Ghia arabamın sustalı anahtarın metal kısmın yarısı kırıldı. (ben ağrıdayım) Erzurum Ford servisi 250 TL fiyat çekti. Ben de nette belki daha uygun fiyat mı diye bakarken anahtarcı buldum istanbulda bi firma durumu anlattım sadece metal kısmını yenileyeceğiz dediler zaten kumanda kısmını kullanıyorum. Yapmam gereken sadece yedek anahtarıyla birlikte göndermek fiyat sadece 30 tl dediler. İlk arabam olduğu için gereksiz tereddüt dönemini atlatamadığım dolayı siz değerli arkadaşlara bi danışayım didim. Sizce istanbulda yaptırayım mı?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Anlaşmalı işyerlerimizdeki anahtarcı ile bağlantıya geçin, anahtarınızı güvenle gözünüz arkada kalmadan yaptırın ;)

Yorum bağlantısı
Cemil Canten
(düzenlendi)

Ben Konya OTOKOÇ servisini aradım yedek anahtar için 650 lira fiyat çıkardı bir yanlışlık olabilir mi

tarihinde Cemil Canten tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Servis fiyatları malesef böyle olabiliyor ; o yüzden en güzeli güvenilir bir anahtarcı bulup yaptırmak olacaktır..

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben Konya OTOKOÇ servisini aradım yedek anahtar için 650 lira fiyat çıkardı bir yanlışlık olabilir mi

Öehhh

Yorum bağlantısı
Ufuk Tutkun

Uc bir anahtarcıya götürüp tekrar çektirin..5-10 lira arası bir para alırlar...Pimde kalan parçayı da söküp yeni ucu anahtarınıza taktırın...

Serkan Bey, söylediğiniz gibi yeni bir uç yaptırdım ve problem çözüldü. Teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Adem Üzüm

Selam arkadaşlar,aracımın kaputunun kilidi zaman zaman boşa dönüyor ve açamıyorum.

2006 focus ghia.

Daha önce başına gelen varmı?Anahtarı değiştirmeden kaput kilidini kurtarabilirmiyim...

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Murat Basma

merhaba

focus 1 uzaktan kumandali anahtarimin kumandasi calismamaya basladi, arabayi calistirmasinda problem yok ama dugmeleri calismiyor, pilini de degistirdim ama sonuc alamadim.

istanbul icinde (maslak mumkunse) tavsiye edebileceginiz bir yer var midir?

"anlasmali isyerleri" kismida istanbul icin bir anahtarci goremedim malesef :(

Yorum bağlantısı
Murat Basma

kodlamadim, nasil kodlanir bilmedigim icin tabi :) umarim servislik bir iş değildir

Yorum bağlantısı
Murat Basma
(düzenlendi)

sanirim su sekilde kodlaniyormus:

Tüm fordlarda komut aynıdır kontak minimum 4 maximum 9 defa stantart aralıklarla açılıp kapatılır, daha sonra araçdan “bip” sesi gelir bu sesi duyduktan sonra kumandanın bir tuşuna basılır araçtan tekrar “bip” sesi gelir ise kumanda programlanmıştır.

tarihinde Murat Basma tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Anahtar sağlamsa olur bence ;)

Ama iki anahtarda gerekiyordu sanki :unsure2:forumu iyice araştırın siz ;)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Canberk Eken

merhabalar,bugün aracı park ettikten sonra camımın açık olduğunu fark ettim ve kapatmak için anahtar üzerindeki kilit düğmesine basılı tutunca çalışmadığını fark ettim.daha sonra anahtar üzerinden açma düğmesine basılı tutup diğer tüm camlarımı açtım ve tekrar kapatmak istediğimde sağ ön ve sağ arka camım kapandı ancak şöför tarafı ön ve arka camlar kapanmadı.kontağı açıp kapıdan kapattım.

sizce sorun anahtarda mıdır,yoksa camlarla ilgili bir problem mi,yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Çalışmayan camları tekrar kodlamanız gerekiyor.. ( tüm camlara yaparsanız daha iyi olur )

Kodlamak için kontak açıkken camlar kapanana kadar tuşa basılı tutun ve 5-6 saniye kadar basılı bekleyin ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Çalışmayan camları tekrar kodlamanız gerekiyor.. ( tüm camlara yaparsanız daha iyi olur )

Kodlamak için kontak açıkken camlar kapanana kadar tuşa basılı tutun ve 5-6 saniye kadar basılı bekleyin ;)

aynen denedim hallettim,çok teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...