İçeriğe Yönlendir

Anahtar Soru Ve Sorunlarınız

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Cemil Canten

2006 focusumun eskiden kapıları açtığımda bagaj kapağının kilidi de açılırdı ama şimdi kumandadan bagaj düğmesine basmadan bagaj açılmıyor biranda ortaya çıktı bu sorun neden olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Ayyıldız

Bagajı açmak için bastığınız düğme üst kısmında yıkama veya yağmurda su aldığından bozulmuştur. Kilit ile ilgili sorun olsa kumandadan açamazsınız.

Yorum bağlantısı
Cemil Canten

Bagajı açmak için bastığınız düğme üst kısmında yıkama veya yağmurda su aldığından bozulmuştur. Kilit ile ilgili sorun olsa kumandadan açamazsınız.

Evet kilitte soru varmış su almış denildi değişti kilit masraf 100 TL

Yorum bağlantısı
Sezai Demir

Arkadaşlar bu start stoplu araçlara uygun yedek anahtar yapan bir yer varmı ildiğiniz? Bugün Dikmen'de bir yere sordum 350 TL diyor.

Yorum bağlantısı
Murat Karataş

merhaba

forumda arattım ama benzer soru bulamadım

aracın sağ ön kapı bazen kitlenmiyor

hiç belli olmuyor kitlenip kitlenmedigi her zaman elle kontrol ediyorum

neden olabilir?

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Arkadaşlar bu start stoplu araçlara uygun yedek anahtar yapan bir yer varmı ildiğiniz? Bugün Dikmen'de bir yere sordum 350 TL diyor.

Acil ihtiyaç yoksa en çok 2 ay içinde anlaşmalı anahtarcımız çok daha ekonomik bir rakama halledebilecekmiş..Program işi tamamlanmış anahtarlar gelecekmiş, onu bekliyorlarmış...

aracın sağ ön kapı bazen kitlenmiyor

Kapı kilitlerinin bakımdan geçmesi lazım..Havalar ısınsın düzelebilir..Kroniktir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Karataş

teşekkür ederim serkan bey

bu arada kapıların sık sık kilitlenip açılmasından olabilir dediler

mümkün mü acaba

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Mutlaka parçaların bir kullanım ömrü var ancak işleyen demir de pas tutmaz..Aracınız Focus 1 ise dediğim gibi kronik...Basit bir bakım yağlama ile düzelme ihtimali her zaman var..

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Mutlaka parçaların bir kullanım ömrü var ancak işleyen demir de pas tutmaz..Aracınız Focus 1 ise dediğim gibi kronik...Basit bir bakım yağlama ile düzelme ihtimali her zaman var..

Anahtarımı bu şekilde yapmak istiyorum mümkün mü? maliyeti nedir teşekkürler..

73557273.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Yorum bağlantısı
Sezai Demir

Teşekkür ederim çoğu yer zaten yok diyor biraz daha yaygınlaşıra fiyatlar düşer sanırım. Aciliyeti olmadığı için bekeleyeceğim. İnşallah güzel fiyatlara yaptırabiliriz.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

yuvarlak anahtar içerisindeki uzaktan kumanda devresini bu sustalıya aktarıyorsunuz değil mi ?

Ben değil, anlaşmalı anahtarcımız aktarıyor...Arayıp bilgi alabilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Ben değil, anlaşmalı anahtarcımız aktarıyor...Arayıp bilgi alabilirsiniz..

tamam teşekkürler...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ruhan Sorgun

F 2,5 aracına bundan alıp memnun olan var mı, çok hoşuma gitti, acep nerede bulurum, kullanışlı mı ki?

dzAsGY9.jpg

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

teşekkür ederim ama ilandaki F3 için olanı, benim araç F2,5 yani F2 makyajlı kasa

Koyduğunuz resimle aynı değil mi? ben aynı diye verdim linki?

Yorum bağlantısı
Aytekin  Akgün

arkadaşlar selam, 2007 ford focus aracım var bir gün aniden uzaktan kumanda aracımın ta yanına gelince açmaya başladı. Önceden uzaktan da açıyordu. Pilde sorun vardır dedim sıfır pil aldım kalitelisinden yine olmadı. Başka sıfır kumanda ile denedik yine olmadı.Bunlar radyo frekanslı ya acaba o yüzden mi yoksa beyinde mi sorun var. Sizce sorun ne olabilir?

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

Koyduğunuz resimle aynı değil mi? ben aynı diye verdim linki?

değil, o focus 3 kılıfı, benimki 2,5

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kurtaran Kurt

arkadaslar bir sorum olacak.

F2.5 arabamin tek uzaktan kumandali anatari var arabayi ikinci el almistim. yaklasik 2 aydir kullaniyorum ama dun farkina vardim ki anahtar kapiya girmiyor :) yaklasik 1 cm kadari giriyor.. acaba anahtar gobegimi degismistir? yoksa toz camur pislik 3 yilda orasi olmustur ondan mi girmez? yardim ve onerilerinizi bekliyorum. simdiden tesekurler.

Yorum bağlantısı
Mikail Özel

Arkadaşlar merhaba,

Sustalı anahtarım biraz yıprandı. Tuşların olduğu yer iyice kabardı. Ayrıca anahtar çubuğu sallanıyor ve kapattığımda yerine tam oturmuyor. Biraz çekince düğmesine basmadan bile yuvasından çıkıyor. Ancak elektronik aksamı falan sağlam çalışmasında problem yok.

Diyorum ki ebay den şu anahtar kabını alsam, ucunu da anahtarcıda kopyalayıp elektronik devreyi buna taksam sorunsuz çalışır mı?

İngiltereden olduğu için en geç bir haftaya geliyor zaten. Ve maliyet 30 TL falan oluyor.

Konuda ilk ve son bir kaç sayfaya baktım ama ortalardaki sayfaları tek tek inceleyemedim. Daha önce sorulup cevaplandıysa kusuruma bakmayın.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sadece uç lazım bana.Buralarda anladığım kadarıyla uc çekiminde kaynaklı sıkıntı oluyor.Adam gibi çekemiyorlar anahtarı anladığım kadarıyla.Orjinal anahtarı göndersem sadece ucunu çekip gönderme şansımız olur mu ki.Abe miyav be miyav :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

.

Sadece uç lazım bana.Buralarda anladığım kadarıyla uc çekiminde kaynaklı sıkıntı oluyor.Adam gibi çekemiyorlar anahtarı anladığım kadarıyla.Orjinal anahtarı göndersem sadece ucunu çekip gönderme şansımız olur mu ki.Abe miyav be miyav :D

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Eser

Geçenlerde arabaya bindim,ve power düğmesine bastığımda hiç bir şey olmadı..panik oldum biraz..ancak 5 dk bekledim..sonra çalıştı..bu normal mi?allah korusun dağ başında bi mola verip durduğumda..böyle bişey başıma gelirse diye de düşünmüyor değilim..bide eğer düğme çalışmazsa manuel olarak arabayı çalıştırma imkanımız yok mu?kaputu açan anahtar o işi görmüyor mu?kontaktaki kapağı çıkartıp taktım ama anahtar dönmedi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...