İçeriğe Yönlendir

Araç iç-dış sıcaklık Göstergesi

Özdemir Deniz

Recommended Posts

Osman Bala

Bazi bilgisayar kasalarının üzerinde sıcaklık ölçer var. Bunları dış sıcaklık ölçmede kullanabilir miyiz? Elektriği nerden nasıl alırız. Bilgisayardaki akıma göre olan alet aküyle çalışır mı?

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Mehmet abi benim collection a olursa ben de alayım,hem kargoyu bölüşüp kara geçeriz :(

Yol bilgisayarı boşluğuna olmaz herhal..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet abi benim collection a olursa ben de alayım, hem kargoyu bölüşüp kara geçeriz :(

Sen al.. Bir yer bulurum ben... :(

Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman

Bülent bey benide listeye eklermisiniz..

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş
Sen al.. Bir yer bulurum ben... :)

Tamam o zaman.

Bülent bey beni de sayın.

Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman

Çağdaş - 1 adet

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

kusura bakmayın geç cevap yazabiliyorum. şu sıralar doktora yeterlilik sınavı ve projelere koşturuyorum.

gerçi siparişlerini vereceksiniz ama internette ds18b20 one-wire sıcaklık sensörünün ve nokia 3310 ekranının pic ile nasıl suruleceğine dair bilgi mevcut. tek yapmanız gereken ekranda gorunmesini istediğiniz resmi 84x48 olarak paintte yapıp img-converter programları ile koda donusturup pic'e yazmak.

elektronik devre şemasını isteyene gonderirim ama yazılım bana ait olmadıgı için yazana sormam lazım :)

Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman

bi gelişme varmı acaba??

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
kusura bakmayın geç cevap yazabiliyorum. şu sıralar doktora yeterlilik sınavı ve projelere koşturuyorum.

gerçi siparişlerini vereceksiniz ama internette ds18b20 one-wire sıcaklık sensörünün ve nokia 3310 ekranının pic ile nasıl suruleceğine dair bilgi mevcut. tek yapmanız gereken ekranda gorunmesini istediğiniz resmi 84x48 olarak paintte yapıp img-converter programları ile koda donusturup pic'e yazmak.

elektronik devre şemasını isteyene gonderirim ama yazılım bana ait olmadıgı için yazana sormam lazım :)

daha önce istemiştim vermemişti tekrar dene bakalım kodları iste

ben sen, başka anlayan var mı acaba forumda :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Eski

lütfen benide yazarmısınız.geç olmadıysa eğer...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...