Özgür Karasüleymanoğlu 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 İç dış ölçenler aksesuarcılarda var ama rakamları çok küçük ve termometre çok kalitesiz.Buna aydınlatma yapmak kolay da biraz bekleyim diyorum.Uyduruk çıkıpta 3-5 aya bozulursa boşa emek vermeyelim.Şu an kontrol ettim çok hassas ölçüm yapıyor sadece içeriyi ölçtüğü için bana yüksek gelmiş. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 bi ara migrosta çok güzel bi termometre vardı mavi aydınlatmalı, üstünde araç resmi var ve iki sensörü ile aracın içini ve dışını ölçebiliyordu, sonra aradım ondan ama bulamadım.. Yorum bağlantısı
Özgür Karasüleymanoğlu 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 bi ara migrosta çok güzel bi termometre vardı mavi aydınlatmalı, üstünde araç resmi var ve iki sensörü ile aracın içini ve dışını ölçebiliyordu, sonra aradım ondan ama bulamadım.. Aynen o termometre güzeldi ama 1-2 senedir migrosta göremiyorum. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 http://www.cihazmarket.com/pinfo.asp?pid=6 böyle birşey var ama yakından görmek lazım.. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Cidden bu sensörü nereye takmalıyız? Ben de denedim değerler yüksek çıkıyor... Ayrıca bu cihazın ışıklısı yok mu? Gece anlamsız oluyor... Sebep? İç içinde bir sebep yok doğrusu ... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Sebep?İç içinde bir sebep yok doğrusu ... Ne sebebi arıyorsun... Adam karanlıkta görünmüyor... Değerleri de yüksek okuyor diyor Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Dış sıcaklık yoldaki buzlanmaları anlamamız için önemli ama sanırım hava 5'C 'nin altına düştüğünde kadranlarda buzlanma uyarı simgesi yanıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Dış sıcaklık yoldaki buzlanmaları anlamamız için önemli ama sanırım hava 5'C 'nin altına düştüğünde kadranlarda buzlanma uyarı simgesi yanıyor. Seninkinde çıkıyor mu ? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Led testte baktım. Öyle bir simge yok benimkinde. Babamın söylediğine göre arkadaşının ford transit kamyonetinde kışın soğukta çıkıyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Mondeoları henüz tanımıyorum... Focusların yol bilgisayarlı olan modellerinde var o... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Haziran 2008 Paylaş 2 Haziran 2008 benim araçta var bu ısı göstergelerınden; yanlış hatırlamıyorsam 4 ila 1 derece arasında uyarı lambası turuncu ; 1 derecenin altındaki sıcaklıklarda ise kırmızı yanıyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Haziran 2008 Paylaş 2 Haziran 2008 Ersen bey, kadranların resmini cekebilirmisiniz? Flaşlı fotoraf makinasında flaş ile cekerseniz daha belirgin olur. Bizim 2007'nin kadranlarından farklı sanırım. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Haziran 2008 Paylaş 2 Haziran 2008 Ersen bey, kadranların resmini cekebilirmisiniz?Flaşlı fotoraf makinasında flaş ile cekerseniz daha belirgin olur. Bizim 2007'nin kadranlarından farklı sanırım. Birazdan fotoları eklerim.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Haziran 2008 Paylaş 2 Haziran 2008 buda benim kadranın resimi.. benim gözüme çarpan 2 farklılık var sıcaklık uyarı simgesi ve kapı açık ıkaz ışığı. benimkinde kapı açık uyarısını yol bilg. ekranında yazıyor( ön kapı arka kapı bagaj açık vs gibi) ve altada uyarı lambası turuncu yanıyor, aynı zamandada eger araç hareket ediyorsa uyuz bir ses çıkıyor Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Haziran 2008 Paylaş 2 Haziran 2008 Sol üst köşede kaygan yol uyarısı var. ESP değilmi o. ?!! Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Haziran 2008 Paylaş 2 Haziran 2008 Sol üst köşede kaygan yol uyarısı var. ESP değilmi o. ?!! evet sanırım ESP ama benim aracımda olduğunu sanmıyorum, daha doğrusu ben öyle biliyorum belkide ford yanlışlıkla ESP takmıştır Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 11 Temmuz 2008 Paylaş 11 Temmuz 2008 evet sanırım ESP ama benim aracımda olduğunu sanmıyorum, daha doğrusu ben öyle biliyorum belkide ford yanlışlıkla ESP takmıştır Araca termometreyi takarken bozuk para tutucuyu söktüm ve arkasından çıkan kabloyu yabancı bir sitede sordum. ESP on-off dediler. Ersen bey sizin kadranlarınızda kapılar açık uyarı ışığı yok ! Normalde kontak açıkken kapıların biri veya bagaj kapağı açık kaldıysa nasıl anlıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Temmuz 2008 Paylaş 11 Temmuz 2008 Araca termometreyi takarken bozuk para tutucuyu söktüm ve arkasından çıkan kabloyu yabancı bir sitede sordum. ESP on-off dediler.Ersen bey sizin kadranlarınızda kapılar açık uyarı ışığı yok ! Normalde kontak açıkken kapıların biri veya bagaj kapağı açık kaldıysa nasıl anlıyorsunuz? Belkide esp için sadece on off düğmesi koymamışlardır Ayhan bey kapı acık uyarısı için gostergede kırmızıyla işaretlediğim uyarı lambası yanıyor ve ekranda hangı kapı acıksa o kapı ıcın yazı cıkıyor arka sağ acık , arka sol acık ,bagaj acık gibi.. Ayrıca araç hareket halinde ıse birde sinyal sesi veriyor.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 11 Temmuz 2008 Paylaş 11 Temmuz 2008 Mondeoları henüz tanımıyorum... Focusların yol bilgisayarlı olan modellerinde var o... mondeo da 4 dercede turuncu bir kar lambası yanar. ısı 0 a düştüğünde ve aşağısında kırmızı kar lambası yanar. sen nevşehirde genelde kırmızıyı görücen. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 11 Temmuz 2008 Paylaş 11 Temmuz 2008 Bendeki termometrenin sensörü dashboardın içinde...Kışın bazı günler -17 leri gördüm yazında araba güneş altında kaldığında +57 ye ulaştı...Sensörün dışarı alınması daha mantıklı... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Temmuz 2008 Paylaş 11 Temmuz 2008 ESP ışığı araç ilk çalışırken yanıp sönüyor mu? Hiç dikkat etmedim ama sanmıyorum sadece abs ışıgı yanıp sönüyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 Fiestalarda önde tampon ızgarasının altında dış sıcaklık sensörü var ama dış sıcaklığı araba göstermiyor. Dış sıcaklığı görmemis için ne yapmamız gerekiyor. Yaz şenliğinde konuşmuştuk ama nasıl yapıldığını unuttum. Sanım bir ekran değişiyordu ama nasıl ? Ne yapmak gerekiyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 Merak ettim neresinde nasıl birşeydir..Fotoğraflaman mümkün mü Ayhan bir boş vaktinde ? Termistörü koyan ekrana da bağlardı diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 Merak ettim neresinde nasıl birşeydir..Fotoğraflaman mümkün mü Ayhan bir boş vaktinde ? Termistörü koyan ekrana da bağlardı diye düşünüyorum... Ön tarafta zaten müşür gibi sensör gözüküyor. Kabloda geliyor. Tam plakanın arka kısmında kalıyordu sanırım. ST tamponda pek göremiyorum. Can (CUB) söylemişti. Ekran değiştiğinde oluyormuş ama tam nasıl olduğunu anlayamamıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts