İçeriğe Yönlendir

Güncel Lpg Fiyatları

Osman Bala

Recommended Posts

Yavuz Serhat Karanaz

26 ekim 2008 şu saat itibariyle ankarda lpg fiyatı litrede 1,80ytl dünyada düşen bizde çıkıyor gazda,benzinde,mazotta.

Yorum bağlantısı
Misafir

Milangaz 1,72'ye aldım Maltepe pazarının karşısı - Ankara. Dün akşam 8 gibi aldım, 2 saat önce zam geldiğini söyledi pompacı :D

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Evet izmir opet 1.96 olmuş. nereye kadar çıkıcak bakalım

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Benzinle lpg'nin arasını yavaş yavaş kapatıyorlar anlaşılan.

Yorum bağlantısı
Misafir

Petrol fiyatlarının dibe vurması ile çok olmasa da indirim konusunda umutlarım vardı. Nitekim benzinde iki kere indirime gidilip, LPG'de hiçbir ayarlamanın yapılmamasının ardından LPG'nin ile benzin arasındaki farkın giderek azaldığını düşünmüştüm. Keşke böyle olsaydı. Ben düşünürken, benzine 8-9 kuruş zam yapıp, LPG'ye 14-17 kuruş zam yapıldı. LPG ile benzin arasındaki farkı nispi olarak yine kapattılar ama ikisine de zam yaparak. Artık hem benzin hem de LPG pahalı.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Çiğli Opet 1,96 ,Menemen girişi Alpet 1,49

Menemen alpetten daha önce gaz aldım, fena değildi, öneririm

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli

Erzurum oltu da geçen hafta 1,85 idi. dün yine gittim 1,94 olmuş. çok şaşırdım bir anda nasıl olmuş diye....

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
(düzenlendi)
konya da dün itibariyle lpg 2 ytl yi aştı 2.02 oldu

bugün sabah aynı istasyondan tekrar lpg aldım baktım 1.99 görevliye dedim ki bu ne ya 2 güne bir lpg alıyorum buna ragmen takip edemiyorum eleman dedi ki abi ben hergün buradayım artık ben bile takip edemiyorum .iyice oyuncak oldu resmen dalga gecmek artık bu

tarihinde Nuri G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Bala
Ostim/Ankara Total 1.78ytl

Güvenal var ordan önce. Milangaz satıyor orda daha ucuz tavsiye ederim gazı da temiz.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
bugün sabah aynı istasyondan tekrar lpg aldım baktım 1.99 görevliye dedim ki bu ne ya 2 güne bir lpg alıyorum buna ragmen takip edemiyorum eleman dedi ki abi ben hergün buradayım artık ben bile takip edemiyorum .iyice oyuncak oldu resmen dalga gecmek artık bu

bugün aynı istasyonda lpg 2.05 olmuş insanın inanası gelmiyor bir hafta içinde 3. fiyat degişimi resmen bizimle dalga geciyorlar

Yorum bağlantısı
Fikret Uluçay

Menemen Alpet 1,69. Bu adamlar 1.69 ile kurtarıyorsa,neden diğerleri 2.00 aşağı değil..Doğalgaz gibi belki kış sonu indirim yaparlar..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...