İçeriğe Yönlendir

Güncel Lpg Fiyatları

Osman Bala

Recommended Posts

Onur Çiftçi

ankara shell(koroglu), 1510 total(istanbul yolu) 1450, petrol ofisi 1440(samsun yolu uzerindeki) dun 1440 dan petrol ofisinden aldım 1 yıldan fazladırda ordan alırım bugune kadar hıc sıkayetımde olmadı ankaradakı arkadaslarım yolu duserde rastlarlarsa acaba demeden alabılırler gonul rahatlıgıyla...

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal

Adana shell1.71 diğerleri 1.73,aygaz 1.74

Yorum bağlantısı
Osman Bala
ankara shell(koroglu), 1510 total(istanbul yolu) 1450, petrol ofisi 1440(samsun yolu uzerindeki) dun 1440 dan petrol ofisinden aldım 1 yıldan fazladırda ordan alırım bugune kadar hıc sıkayetımde olmadı ankaradakı arkadaslarım yolu duserde rastlarlarsa acaba demeden alabılırler gonul rahatlıgıyla...

Samsun yolu üzerinde sence kaç tane Petrol Ofisi var? :lol:

Yorum bağlantısı
Engin Evni
(düzenlendi)
lpgde indirim

nevşehir 06.12.2008- 00:07 :rolleyes: itibariyle 1.63 ytl

tarihinde Engin Evni tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Baris Eker

Bugun sabah Istanbul'da Shell'den 1.57'ye aldim. Daha onceden 1.71'di, demek ki Istanbul'da komple

ucuzlamis. Zaten Aygaz'in sayfasinda da 1.59 yaziyor. Guzel guzeeeel..

Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan
Evren bu ne gazı satıyorki? Aldınmı, geçerkenmi gördün.

Menpetten ben gaz almadım ama alanlar iyi diyorlar.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

konya da 1.63 oldu dün aksaray dan 1.57 ye almıştım heralde bugün orası da 1.46 ya düşmüştür

Yorum bağlantısı

Yeni indirim hayırlı olsun. TRT Ankarada LPG fiyatları 1,39-1,55.-YTL aralığında diye duyurdu.

Evren bu ne gazı satıyorki? Aldınmı, geçerkenmi gördün.

Ben hep menpetten almaya çalışıyorum Ruhi Bey. Genelde herkes Aygazı tercih ettiği halde ben Milangaz'ı tercih ediyorum. Menpette Milangaz satıyorlar ve yolumu değiştirmem gerekse bile buradan alıyorum gazı. Bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım. Ankarada gazın 1,90 küsurlarla satıldığı zamanda bile 1,75.-YTL idi litre fiyatları. Tek sıkıntı biraz kalabalık oluyor ve LPG pompaları olması gerektiği gibi düşük basınçla çalıştığından ve genelde 2 pompası arızalı olduğundan sıra biraz uzun oluyor. Yanlız LPG fiyatları bu istasyonda sürekli değişir ancak her zaman diğerlerinden ucuzdur.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Serkan Öz

Bende az önce TV den duydum %8 indirim olmuş dün geceden itibaren dedi..

Yorum bağlantısı
Aydın Bengü

1.27, 1.39 yuh yani. biz indirimli 1.62 yi görünce bayrama 1 gün evvelden girdik gibi olmuştum.

size her gün bayram desene. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

yav 1liranın altına düşerse dizel fln hikaye olur gerçi şimdide hikaye aslında ya :rolleyes:

chevrolet lpg montajlarını burada mı yaptırıyor yoksa yurt dışından öyle mi geliyor acaba.. çünkü Avrupa'da da hazır lpgli satılıyor...

Yorum bağlantısı
Serkan Öz

Bu gaz fiyatları üç gün sonra artar yine, hatta seçimden sonra petrol fiyatları artmasa da ötv yi arttırıp zam yaparlar yine arttırırlar..

Bence arabası tüplü olanlar sanayide büyük tank yaptırıp lpg stoklasın :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan
Yeni indirim hayırlı olsun. TRT Ankarada LPG fiyatları 1,39-1,55.-YTL aralığında diye duyurdu.

Ben hep menpetten almaya çalışıyorum Ruhi Bey. Genelde herkes Aygazı tercih ettiği halde ben Milangaz'ı tercih ediyorum. Menpette Milangaz satıyorlar ve yolumu değiştirmem gerekse bile buradan alıyorum gazı. Bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım. Ankarada gazın 1,90 küsurlarla satıldığı zamanda bile 1,75.-YTL idi litre fiyatları. Tek sıkıntı biraz kalabalık oluyor ve LPG pompaları olması gerektiği gibi düşük basınçla çalıştığından ve genelde 2 pompası arızalı olduğundan sıra biraz uzun oluyor. Yanlız LPG fiyatları bu istasyonda sürekli değişir ancak her zaman diğerlerinden ucuzdur.

Saygılarımla.

Cevap için Teşekkürler Evren Bey, bende Shell almaktan vazgeçtim, 2 depodur Milangaz kullanıyorum, Po dan alıyorum ama. Yolum oraya sık düşüyor, bu depoyuda ordan doldurmaya çalışacağım.

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal
yav 1liranın altına düşerse dizel fln hikaye olur gerçi şimdide hikaye aslında ya :unsure:

chevrolet lpg montajlarını burada mı yaptırıyor yoksa yurt dışından öyle mi geliyor acaba.. çünkü Avrupa'da da hazır lpgli satılıyor...

Chevrolet Lpg montajını kendisi burada yaptırıyor.Geçen sene brc kiti takıyorlardı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...