Süha Demirtaş 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 Merhaba forumda araştırdım fakat bulamadım internette araştırdım buldum fakat istediğim fityat aralığında değil. Benim istediğim GPS üzerinden sadece bulunduğu aracın hızını ölçen bir cihaz ama navigasyona ihtiyacım yok boşuna para vermek istemem. Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır acaba. Benim bulduğum cihaz bu olabilir fakat fiyatı bana pahalı geldi siz ne dersiniz . Ürün Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 bu konuyu navigasyon cihazıyla çok denedim aracın km si 3-4 km fazla gösteriyor. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 Fena hortlamış Nokia N95'te gittiğin hızı uydudan sölüyordu...Bildiğimiz Gps işte... iyi güzel sölüyorsunda kardeşim ortalama fiyatı 850 - 900 TL civarı Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 Aracın hızını yaklaşık 1 km. kadar sabitleyerek sürerken GPS üzerinde görülen hız ile kadrandaki hızı karşılaştırın. Sapmanın ne kadar olduğunu bulabilirsiniz. 80 - 120 arası hızlarda çeşitli araçlarla yaptığım denemelerimde 4 ila 7 km arası kadranın fazla gösterdiğini söyleyebilirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 Merhaba forumda araştırdım fakat bulamadım internette araştırdım buldum fakat istediğim fityat aralığında değil. Benim istediğim GPS üzerinden sadece bulunduğu aracın hızını ölçen bir cihaz ama navigasyona ihtiyacım yok boşuna para vermek istemem. Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır acaba. Benim bulduğum cihaz bu olabilir fakat fiyatı bana pahalı geldi siz ne dersiniz . Ürün fiyat cidden pahalı, aynı fiyata zaten navigasyonlar mevcut... Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 gps cihazları tam net hızı veremez,aynı zamanda yükseklikte ( rakım ) yanılabilirler. kitapcıklarında zaten bu bilgi mevcuttur.belli toleranslara sahiptir,araç kadranları doğru gösteriyor diyemeyiz.en yakın hız değerlerine alman vdo marka kadranlar sağlar. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 benim bildiğim kadarı ilede gps sistemi milimetreden metre hassasiyete birçok seviyede sonuç üretebilecek kapasitede bir sistemdir 3 boyutlu olarak bu kadar net çalışan bir sistem illaki gerçek hızı ölçmeyi en sağlıklı olarak yapmalıdır. Heleki 8 - 9 civari uydu ile teması kurduğunda gözüme güvenmem gps e güvenirim Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 Gps koca dünya üzerindeki yerimizi maks. 1 metre sapma ile ondalık koordinatlar şeklinde 3 boyutlu olarak hesaplayabiliyor. Bu balta girmemiş yağmur ormanlarında bulunsanız bile geçerli. Dolayısı ile son derece güvenilir. Yorum bağlantısı
Fatih_Keskin 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 En sağlıklı hız testleri GPS ile yapılıyor araçların sürüş testlerinde GPS cihazları kullanılıyor hızları test etmek için. linkteki video da görebilirsiniz TestDrive Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 ya işte benim istediğimde tam bu arabadakinin aynısından. Bulamıyorum ona üzülüyorum Yorum bağlantısı
Sezgin Geridönmez 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 ya işte benim istediğimde tam bu arabadakinin aynısından. Bulamıyorum ona üzülüyorum Bugatti alırsam ve donanımda varsa söz söküp sana vereceğim bu zamazingoyu. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 Bugatti alırsam ve donanımda varsa söz söküp sana vereceğim bu zamazingoyu. o zaman milli piyango bana çıkmaz ise sana çıkıversin abi de kafamız rahat olsun Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 (düzenlendi) iyonosferdeki sinyal gecikmesi gps ile sağlıklı hız ölçümü yapmaya engeldir,navigasyon cihazının modeminin kalitesi ayrı bir etkiliyici faktördür. en doğru hız tespiti laser ile sabit noktaya laser ışımı gönderilerek yapılır. 9 Haziran 2009 tarihinde U?ur Aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih_Keskin 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 laser doğru sonuç verir tabi ama sürekliliği yok sadece bir noktada hızı ölçebilirsiniz sürekli ölçüm olmaz Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 İbre ne diyorsa benim için o doğru..Başka da bişeye bakmaya gerek yok. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 Ben şu ana kadar sıfır hata payı ile hız ölçümü yapacak bir teknoloji var mı bilmiyorum. En doğrusu tabi ki lazerdir. Ama 3-5 km nin ne önemi var.Diğer yandan şu bir gerçek ki bir araba bence özellikle ibre sona dayandığında aslında 15-20 km daha düşük süratle gidiyor. En önemlisi de bir aracı en son hız limitinde uzun süre tutmak neredeyse imkansız rüzgar, yol koşulları, yük, eğim vb. etkenler ile aracın hızında sürekli meydana gelen değişmeler ibreye hemen ve doğru olarak yansımıyor. Yani otobana çıktım 240 bastım abi diye övünmeye gerek yok. Bir aracın sağlıklı bir şekilde o hıza çıkabilmesi için bence maksimum gerçek hızının (ibrenin değil) en az 260-280 km falan olması lazım. Neyin peşindeyiz anlamadım. Ş.içi 50 Ş.dışı 90 km +%10 opsiyonu da koyarsak ş.içi 55 ş.dışı 99 otoyol 132 eder. Milimetrik yada + - % 10'luk sapmayla 1000 km yolda en fazla 20 dk. farkeder. Sonuçta radar'a girerseniz en ucuz hız farkı 90 tl eder. Yüksek hızlardaki akaryakıt sarfiyatı ile radar cezasını da üst üste koyarsak toplam da Adana-İst. 1 kişi ortalama 2 depo akaryakıt ve 180 tl radar cezası ile yaklaşık 7,5 saatte diğeri de limitler dahilindeki hızıyla ortalama 1 depo akaryakıt ve cebinde kalan 180 tl ile puan cezasıyla birlikte 10 saatte ulaşır. 2,5 saat maliyeti ortalama 180 tl ceza ve 125 tl 1 depo mazot desek 305 tl tutar. 2,5 saat 305 tl harcayacak birisi zaten radar cezasını yerken ortalama 15-20 dk bekleyecek O yüzden bırkın milimetrik hız hesaplarını, siz emniyet kemerinizi takın, siz kadranın kontrolünde değil de araba sizin kontrolünüzde olsun. Allah kaza bela vermesin. Bu hızlar davetiye çıkarır kazaya belaya, şu forumda en son istediğim şey üyelerin kaza haberleri.... Kazasız belasın günler dilerim. Yorum bağlantısı
Murat Karahan 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 (düzenlendi) 1 hafta önce internetten gps satın aldım.arabamla giderken gps beni uyardı hız sınırını aştınız diye göstergeye baktım 103 ile gidiyorum gps 91 gösteriyor bende gps yanlış deyip geçtim.kurumun bir temprası var onunla yola çıktık şoföre sürekli hızı soruyorum soför istisnasız her söylediği hız gps ile örtüştü.kafam karıştı benim araç neden hızı yüksek gösteriyor.dün akşam yine denedim tam 100 ile giderken hız sabitleyiciyi devreye koydum ve 5 dk aynı hızda gittim sonuç yine aynı gps 88-89 gösteriyor.arada 10 ile 12 km fark var.bu akşam google de araştırdım google ilk sayfa olarak fordclubtr yi verdi.ve bu konuya gelip okudum.Modelden modele farklılık gösteriyor olabilir ama benim mondeo hızı yüksek gösteriyor.3-5 km farklılığı anlarım ama 10-12 km çok fazla geldi bana.Cevabı bulan olursa merakla bekliyeceğim. saygılar... 25 Temmuz 2009 tarihinde Murat Karahan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 Anlattığınıza göre düşük değil yüksek gösteriyor.. 5-6 kilometre kadranın yüksek göstermesi normal hepsi öyle gösteriyor zaten.. Ben gerçekte 96 ile giderken kadranımda 102-103 görüyorum.. Eğer sapma bu değerler dışındaysa veya tersi ise, ecuya yanlış lastik ölçüleri tanıtılmıştır... Servislerde IDS veya WDS ile ayarlamak gerekir.. Yorum bağlantısı
Murat Karahan 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 Evet Mehmet bey ben yanlış yazdım.yüksek gösteriyor.En yakın zamanda servise uğrarım.teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tuna Aksu 29 Temmuz 2009 Paylaş 29 Temmuz 2009 (düzenlendi) ben palio ile 100km halinde ilerler iken yanımdan bir citroen c4 92km ile geçti.gitti ve bayada fark attı. 29 Temmuz 2009 tarihinde Tuna Aksu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüsnü Sağcan 20 Eylül 2009 Paylaş 20 Eylül 2009 Neyin peşindeyiz anlamadım. Ş.içi 50 Ş.dışı 90 km +%10 opsiyonu da koyarsak ş.içi 55 ş.dışı 99 otoyol 132 eder.Milimetrik yada + - % 10'luk sapmayla 1000 km yolda en fazla 20 dk. farkeder. Sonuçta radar'a girerseniz en ucuz hız farkı 90 tl eder. Yüksek hızlardaki akaryakıt sarfiyatı ile radar cezasını da üst üste koyarsak toplam da Adana-İst. 1 kişi ortalama 2 depo akaryakıt ve 180 tl radar cezası ile yaklaşık 7,5 saatte diğeri de limitler dahilindeki hızıyla ortalama 1 depo akaryakıt ve cebinde kalan 180 tl ile puan cezasıyla birlikte 10 saatte ulaşır. 2,5 saat maliyeti ortalama 180 tl ceza ve 125 tl 1 depo mazot desek 305 tl tutar. 2,5 saat 305 tl harcayacak birisi zaten radar cezasını yerken ortalama 15-20 dk bekleyecek O yüzden bırkın milimetrik hız hesaplarını, siz emniyet kemerinizi takın, siz kadranın kontrolünde değil de araba sizin kontrolünüzde olsun. Allah kaza bela vermesin. Bu hızlar davetiye çıkarır kazaya belaya, şu forumda en son istediğim şey üyelerin kaza haberleri.... Kazasız belasın günler dilerim. Doğru söze ne denir Ancak amacımız daha süratli gidebilmek için ne kadar opsiyonumuz olduğunu öğrenmek değil, bu sapmaların marka ve modele göre değişiklik göstermesinin altında yatan gerçeğin ne olduğudur.. Bu arada ben aracımla 98 ile gittiğimi sanarken navigasyonum sürekli 93'ü gösteriyor. Bu esnada devir göstergesi 1850 civarında oluyor. Yani turbonun çalışmaya başladığı devrin biraz üzerinde. Bu devirde sabit hızla uzun süre gitmek eğimli yerlere gelince motor ömrü açısından biraz sakıncalı gibi görünüyor. Demek istediğim ya bir alt vitese geçip yüksek devirden kaynaklanan yakıt sarfiyatını göze almak, yada deviri 2000'e kadar getirip yola devam etmek. Tabi burada en büyük sorun bu sırada 100km'yi aşan gerçek hız değeri. Aracın verimli çalışma devir aralığının alt sınırlarında iken km göstegesi gerçek 90km'yi gösteren şanzıman oranı ayarlamak pek de zor olmasa gerek. Otomobil firmalarının bu duruma çözüm bulmaları, egzost emisyonları ve yakıt sarfiyatını da olumlu yönde etkileyeceğinden küresel sıkıntılarımıza da önemli öiçüde yansıyacaktır.. Bizde şehirler arası yollarda gönül rahatlığıyla hızımızı 90km'ye sabitleyip kendimizle gurur duyabiliriz Aklın ve bilimin aydınlattığı mutlu bir gelecek ümidiyle herkesin bayramını kutlar, kazasız güler dilerim.. Yorum bağlantısı
Bedri Baki 20 Eylül 2009 Paylaş 20 Eylül 2009 Ben de GPS var. Kadrandaki hız 100 km gösterirken GPS'de 95 km. gözüküyor. Hangi hıza çıkarsam çıkayım GPS Kadranda görünenden 5 km az gösteriyor. GPS uydudan takip ettiği için o daha doğru gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2009 Paylaş 21 Eylül 2009 Nefise Akçelik Tünelinin Ordu çıkışı tarafında da kocaman bir hız ölçer var.100 ile geçince 92-93 gösteriyor. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Eylül 2009 Paylaş 21 Eylül 2009 arkadaşlar daha öncede yazdım opeldede aynı 4-5 km.lik fark var. Yorum bağlantısı
Mehmet Can Çimir 21 Eylül 2009 Paylaş 21 Eylül 2009 2 nokta üzerinde durmak lazım. 1- Lastik ebatlarınız orijinal ebatlar mı? (örneğin fabrika çıkışı 185-60/R15 olan bir araçta 205-50/16 lastik var ise ufak sapmalar meydana gelebilir) 2- Bir kamyonun takometresi 50 km'yi gösterirken yanına bir binek otomobil yanaşsın. Bakın bakalım binek otomobilin takometresi kaç gösteriyor? 50 değil, arada çok ufak sapmalar olur Bence bu hız ölçerler de ortalama bir ölçüm yapıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts