Bedri Baki 21 Eylül 2009 Paylaş 21 Eylül 2009 Benim collectionda lastik ebatı 195/60/15 sanırım. Orijinal ebatı bu diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 7 Haziran 2010 Paylaş 7 Haziran 2010 yollardaki dijital ekranlara göre benim fiesta 5km geriden geliyor. Yorum bağlantısı
Nedim Öner 31 Ekim 2010 Paylaş 31 Ekim 2010 Hazır konu peyderpey hortlamışken; bende hız göstergem yol bilgisayarına göre yanlış/arızalı sanıyordum ama demek ki normalmiş... İkincisi; neden otobüs, kamyon vb. araçların hız göstergeleri küçük araçlara uymaz? (Otomobille 110 km/s ile yanyana gidilen otobüsün gösterge ve takografının 90 km/s göstermesi gibi... Üstelik; birden fazla örnekle tecrübe edildi.) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2010 Paylaş 31 Ekim 2010 İkincisi; neden otobüs, kamyon vb. araçların hız göstergeleri küçük araçlara uymaz? (Otomobille 110 km/s ile yanyana gidilen otobüsün gösterge ve takografının 90 km/s göstermesi gibi... Üstelik; birden fazla örnekle tecrübe edildi.) Hilelidir de onun için... Onun dışında hız, ısı derecesi gibi, ses şiddeti gibi, sabit bir kavramdır... Araca göre değişmez... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 31 Ekim 2010 Paylaş 31 Ekim 2010 Hazır konu peyderpey hortlamışken; bende hız göstergem yol bilgisayarına göre yanlış/arızalı sanıyordum ama demek ki normalmiş... İkincisi; neden otobüs, kamyon vb. araçların hız göstergeleri küçük araçlara uymaz? (Otomobille 110 km/s ile yanyana gidilen otobüsün gösterge ve takografının 90 km/s göstermesi gibi... Üstelik; birden fazla örnekle tecrübe edildi.) Oynadıkları için. :lol2: Yorum bağlantısı
Nedim Öner 31 Ekim 2010 Paylaş 31 Ekim 2010 Peki; size hayatta yapmaz diyebileceğiniz firma otobüslerinde bile bu durumun görüldüğünü söylesem... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ekim 2010 Paylaş 31 Ekim 2010 Peki; size hayatta yapmaz diyebileceğiniz firma otobüslerinde bile bu durumun görüldüğünü söylesem... Üretici değilde tüketici yapıyorsa Yorum bağlantısı
Nedim Öner 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 Demek istediğim; hani hizmeti kalitelidir, şoförleri tecrübelidir, üçkağıt yapmaz vb. nedenlerle tercih ettiğiniz seyahat firması varsa, çok da emin olmayın diyorum. Ne de olsa devir kötü, kolla... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 Ben yıllar sonra ilk defa İstanbul'a araba almaya giderken bindim otobüse... Merak işte.. Navigasyon cihazımda yanımdaydı... Ara ara kontrol ettim.. 88'i hiç geçmediler... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 Hazır konu peyderpey hortlamışken; bende hız göstergem yol bilgisayarına göre yanlış/arızalı sanıyordum ama demek ki normalmiş... İkincisi; neden otobüs, kamyon vb. araçların hız göstergeleri küçük araçlara uymaz? (Otomobille 110 km/s ile yanyana gidilen otobüsün gösterge ve takografının 90 km/s göstermesi gibi... Üstelik; birden fazla örnekle tecrübe edildi.) 130 ile bir 403 ü zor sollamıştım rampa yukarı :lol: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2010 Paylaş 1 Kasım 2010 130 ile bir 403 ü zor sollamıştım rampa yukarı 140 ile Mitsubişinin arkasından gitmişliğim vardır... Ama hepsi süratli.. 303'ler bile 130 yapardı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts