İçeriğe Yönlendir

Ledli stop ford connect


Yavuz Deniz

Recommended Posts

Yavuz Deniz
Bende ASAN ın arka tarafında oturuyorum k.karabekir mh. bende elk.tek.ama bu işlere bulaşmıyorum(bulaşmamaya çalışıyorum bazı işler çok güzel oluyo bende yapmak ıstiyorum.)Arabanın 1sene daha garantisi var belki sonra ufak ufak başlarım.

merhaba adnan bey bizim muhitten birini görmek güzel. hoşgeldiniz.

Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz
(düzenlendi)
ya bunun hazırı satılmıyo mu yaaa yada ureten arakadaslar bunu ticarete dokse olmaz mı ;):);)

nedenini anlamış değilim ama ticari araçlar için bu ve buna benzer çalışmalar malesef yok. bu eksiklik sadece ford değil tüm ticari araçlar için geçerli. ayrıca bizim amacımız hazır olanı aşmak değil. bu hazırcılık olur. önemli olan uğraşmak. ve bu tarifsiz bir zevk (kendi adıma). bunu tatmak lazım.

tarihinde Yavuz Deniz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz
ya cok ıyı dıyorsun abı ama sımdı herkezın elı yatkın olmaya bılır yanı ben anlamam o ısten aslında nasıl yapıldıgını ve ne malzemeler kullanıldıgını bılsem yaparım ama ıse bırazda meslek dısı oldugu ıcın elden gelmıyo ve hazıra konmaya calısıyoruz :):):):)
eğer çok isiyorsan maliyetini karşıla ben sana seve seve yaparım, böylece ben yapma zevkini tekrar yaşarım sende hazıra konmuş olursun :)
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Yavuz Deniz
bu fotograflardaki şerit ledleri arabaya nasıl bağlayabiliriz? hazır şerit ledlerden almayı düşünüyorum ama arabaya nasıl bağlamam gerektiğini bilmiyorum led hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

bunlar dekor ve reklam amaçlı imaledilmiş şeritlerdir hiç masraf etmeyin arabada kullanmak istiyorsanız süperflux led olacak hazır bişey istiyorsanız

http://www.ayled.com.tr/emSITE.ASP?O=7&T1=71

bu tip ledlerden kullanmalısınız. sizin bahsettikleriniz kesinlikle olmaz hiç uğraşmayın

Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz
bir sitede ön farlara içerden döşenmiş halini gördüm çok hoşuma gitti onu yapmaya çalışacaktım.ledleri araca nasıl bağlamamız gerekir? adaptör gibi bişe almamız gerekiyor mu?bu konularda bilgim yok paylaşırsanız sevnirm

hayır adaptör falan gerekmiyor. bunlar 12 v ile çalışması için 3 er li grup olarak direçlerle donatılmış. şeritlerin kesme yerleri var. eğer sana lazım olan uzunluğa göre o kısımlardan kesersen sorun yok direk bağlayabilirsin. şerit 1 metredir ama sen bunu makasla keserek birkaç parça olarak farklı yerlerde kullanabilirsin. ilave birşey gerekmiyor.

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer
sonunda buldum alttaki linkte bir connect severin yaptığı çalışma var çok hoşuma gitti tam olarak onu yapmaya çalışacam

http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/m...250/key_/tm.htm

far iyide ledleri araç üstünde görmek lazım tabiki zevk işi buu

o arkadaşta böyle düşünmüş eline sağlık sonuçta connect için yapılmış bişey

bunları fabrikalar bile yapmıyo :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...