Tansel Yavuz 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Asimetrik ile yönlü lastikleri karıştırmayalım.Asitmetrik olan lastiklerde iç taraf ve dış taraf vardır sağa veya sola takılabilir.Yönlülerde ise dönüş yönüne doğru desen vardır bunları sağ-sol yaparsak tersine dönmüş olur. Yorum bağlantısı
Erkan Baydemir 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Yani asimetrik olunca sağ ve sol lastiklerdeki desenlerin farklı yönleri göstermesi normal mi oluyor ? Evet Yorum bağlantısı
Erkan Baydemir 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Asimetrik ve yönlü olanlarda sadece ön arka değişimi olur heralde. Gibi,kabaca evet Yorum bağlantısı
Erkan Baydemir 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Kibarcası nasıl ? Bu arada sol arka Contim inmeye devam ediyor, 4 günde 12 psi a kadar düşüyor Sıkıldım benzincilere girip şişirmekten... Bişeyi de bilme be adam ! Şunu demek istedim Ali; Böyle bir rotasyon işleminde direk ön-arka işlemi yapılabilir ( asimetrik ) Fakat yönlü dediğimiz lastiklerde sağ sol ayrımıda yapılabilir,ama bunun için lastiğin janttan ayrılıp tekrar doğru şekilde takılması lazım. E niye uğraşıyosun anlamıyorumki Git bi lastikçiye tamir etsin alla alla Gel diyicem ama,lokasyon sorunu olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Erkan abi bu desenlerde sorun varmı sence? Latikler nokian nrvi 9v Simetrik değiller böylemi olmalı? Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Erkan abi bu desenlerde sorun varmı sence? Latikler nokian nrvi 9v Simetrik değiller böylemi olmalı? Bu simetrik. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 (düzenlendi) Bu asimetrik olayı karıştı benim düşünce alemimde 27 Mart 2008 tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Bence çözümü lastik fiyatlarının %50 düşmesinde yatıyor. O zaman rahatça 4 adet lastik değişebiliriz. Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Bahsettiğimiz asimetriklik lastiğin lastiğe göre asimetrikliğimi mi? Yorum bağlantısı
Erkan Baydemir 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 ...Normal değilim o yüzden Her lastikçiye emanet edemem Kiliyomu. Pro bi Contici olması lazım. Gelecem kısmetse, lokasyon problem değil, sen orda ol da kredi kartımı zapt etmesin adamların Kasada ödeme anında ya kart, ya kafaya bijon anahtarı diyorlarmış da,, bi arkadaş söyledi :mellow: Her zaman beklerim Aahaha rahat ol sen rahat ahahah ben varken güvendesib,hem sen hemde kartın Ama beterin beteride vardır derler,ona göre Şaka bi yana,boş vaktinde gel bi bakar hellederiz Ali Yorum bağlantısı
Erkan Baydemir 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Bu asimetrik olayı karıştı benim düşünce alemimde Yok fazla karışmasın kafan.Senin lastikler asimetrik değil Mehmet. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 27 Mart 2008 Paylaş 27 Mart 2008 Bu fotoğraf da birşey dikkatimi çekti,sağ ve sol lastikler yanlış takılmış gibi iç ve dış desenler birbirini tutmuyor. Yorum bağlantısı
Özkan Pehlivan 28 Eylül 2009 Paylaş 28 Eylül 2009 Yürüyen aksamı sağlam bir araç da jantların yer değiştirmesi balans ayarını bozmaz.Artık balansı lastik araca takılıyken yapan makineler pek kalmadı.Makinede lastiğin balansı yapılıyor sonra araca takılıyor,yani balans araca göre uydurulmuyor. Bence en uygun balans lastikler araç üzerinde takılıyken yapılan balanstır. Zaten sizin dediğinizin tersine lastik araca takılıyken yapan makineleri zahmet edip bulundurmuyor çoğu rot balansçı! Yorum bağlantısı
Hakan Yıldız 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 merhaba arkadaslar,benim merak ettigim tekerleklere balans ayarı yaptırmak için,cantı cıkarıp balans cihazına takıp ayarı yapmakmı yoksa birde cant arabanın üzerindeyken tekerlegi cevirme yöntemiyle yapılan bir balans ayarı var sanırım,hangisi iyidir ve ikiside aynı işimi yapıyor.birkeresinde tekerler aracın üzerindeyken yapılan ayara sahit olmustum makina lastigi cevirirken cok deforme ediyordu hatta lastik bayagı asınıyordu aydınlatırsanız memnun olurum saygılar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Lastik çıkarılarak yapılan statik balans, araç üzerinde yapılan dinamik balans. Dinamik balans artık pek kalmadı, araçların yürüyen aksamlarındaki iyileştirmelerden olabilir, lastik yanaklarınında da iz yapardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Çağlar benim araçtan lastik sesi (ya da akstan şüphelendiniz baktınız değil çıktı ya) arkalar öne alınınca gelmeye başlamış. Geçen sizden dönerken ben de rahatsız oldum hatta her gün oluyorum. Sanırım arkadayken ses duyulmuyormuş. Öne alınınca duyulmaya başlamış. Bir başka alternatif ise ihtimal vermiyorum ama şanzıman takozunu değiştirirken bir yerleri fazla kanırttığı (kanırtarak mı değişiyor bilmiyorum ama) yahut aracın motor ağırlığını bi şekilde aksa yansıttığı için değişim yapan personel aks bilyalarından birini dağıtmış. Ses yeni yani. Duyulmayacak gibi felan değil. Sanki de aks gibi. Lastik değişince geçer umuyorum. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 Aracım 20.000 km geldi ön lastikler biraz bayıldı arka lastikler daha diri duruyor bunları öne alsam balans veya rot ayarına girmek gerekirmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 Jant ile birlikte taşırsan herhangi bir şey yapman gerekmez... Sorun sezersen o zaman rot balansa giriersin.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts