Murat Akaloğlu 20 Ekim 2008 Paylaş 20 Ekim 2008 serviste bakım yapılırken,rolanti ayar valfi ve maf temizliği,gaz kelebek temizliği yapılıyor.hepsinin temzilenmesi toplam 10 dk sürmediği için size temizlemediler gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Uğur Türesin 20 Ekim 2008 Paylaş 20 Ekim 2008 Dediginiz dogru olabilir ancak Maf sensörünün söktügüm zaman orda bulunan PTC veya NTC ye benzettigim ama genede ne oldugunu tam olarak anlayamadım şey yag isinden simsiyah olmuş durumdaydı. Bu herzaman böyle oluyor ise temizlemiş olabilirler. Yok olmuyor, uzun süre kullanımdan sonra aynı zift rengi gibi siyaha bürünüyor ise muhtemelen EGR sensörüd temizlenmemiştir. En azından bu servise pek güvenmedigim için böyle oldugunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 20 Ekim 2008 Paylaş 20 Ekim 2008 şeyet bir defa şahit oldum wd -40ile temizlemişlerdi benim yanımdaki arabayı, ben benimkini balata spreyi ile temizleyin (wd-40 tan biraz daha iyi)demiştim.belki sizinkinide wd-40 ile temizlemiş olabilirler.sonuçta wd-40 ile temizlersin yağlı olduğu için tekrardan kir tutmuştur. Yorum bağlantısı
Egemen Yoğurtcuoğlu 12 Şubat 2009 Paylaş 12 Şubat 2009 (düzenlendi) Bende aracımı 2 hafta önce sanayiye götürdügümde BlueWave marka Elektrik Devre Temizleyici (YA 12 Şubat 2009 tarihinde Egemen Yo?urtcuo?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 12 Şubat 2009 Paylaş 12 Şubat 2009 fiestanın maf ve egr sensörünü temizleyen varsa yardımcı olabilirmi bana ? Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 13 Şubat 2009 Paylaş 13 Şubat 2009 sökebilirsen temizlersin. yada sökebilen temizlemesinide bilir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Şubat 2009 Yazar Paylaş 13 Şubat 2009 Maf basit direk sökün içine yağsız kontak sprey sıkın kurutun okadar, wd 40 ve balata spreyi olmaz ikiside kalıntı bırakır, balata spreyi bırakmaz diyenler siyah bir zemine azıcık sıksınlar beyaz bir tabaka bırakıyor, ben denedim beğenmedim, filips yağsız kontak s. temizledim, egr olayı ise bizim arabalarda zor, sökmesi dert arka kısımda ve baya uğraştırıyor, bi ara yaparım artık. Yorum bağlantısı
Hamza Zerenay 14 Şubat 2009 Paylaş 14 Şubat 2009 Arkadaşlar şu meşhur MAF sensörüne dün baktım hafif kurumlanma başlamış, temizliği nasıl oluyor WD-40 sıkıp temizlesem olurmu acaba bir zararı olmasın, daha önce denemediğim için riske girmeyeyim. Yorum bağlantısı
Hamza Zerenay 14 Şubat 2009 Paylaş 14 Şubat 2009 Arkadaşlar şu meşhur MAF sensörüne dün baktım hafif kurumlanma başlamış, temizliği nasıl oluyor WD-40 sıkıp temizlesem olurmu acaba bir zararı olmasın, daha önce denemediğim için riske girmeyeyim. wd 40olmaz balata spreyi veya benzinle yada tinerle Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Şubat 2009 Paylaş 14 Şubat 2009 http://www.sirekofis.com/modules/catalog/p...01_1432_max.jpg Bu tip olayda kullanacağınız sprey işte bu. Yorum bağlantısı
Egemen Yoğurtcuoğlu 14 Şubat 2009 Paylaş 14 Şubat 2009 Arkadaslar geçende Maf sensörü için size bahsettigim ürünü görebilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 15 Şubat 2009 Paylaş 15 Şubat 2009 ali veli , veli ali kullanacağınız yağsız contact spreylerin hepsi iş görür, maf sensörü tabir edilen ntc için temizleme özelliği olmayan wd -40 ve bunun gibi yağ bazlı spreyler yarardan çok zarar bile verebilir,yağlanan ntc daha çabuk kir ve toz tutacağı için ısı ölçümünü daha geniş teloransla yapacaktır. tavsiyem iyi marka yağsız contact spreylerin kullanılması ,elektronik yedek parça satan mağazalarda kolaylıkla bulabilirisiniz. önerdiğim markalar CRC - PHİLİPS diesel araçların maf temizliği yapıldıktan sonra en az 15 dakika sonra motor çalıştırılmalı,manifold içine girecek yüksek güçte kir sökücü ve yanıcı kimyevi madde ilk çalıştırmada motora zarar verebilir,iyice uçmasını bekleyin Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 maf ve egr sensörünün yerini tarif edebilirmisiniz Yorum bağlantısı
Alper Dereli 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 1: MAF (Daire içindeki görünen beyaz fişi çıkarıp MAF vidalarından sökülür) 2: EGR Ulaşmak için komple hava filtresinin sökülmesi gerek demişlerdi serviste Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 26 Mart 2009 Paylaş 26 Mart 2009 diesel araçların egr valf temizliği oldukça zordur , 25 000 - 30 000 km yapmış araçlarda ciddi kurumlanma söz konusudur ,yağsız kontakt sprey ilede temizlenmez. sökerek temizlemek işe yaramaz çünkü emme manifolduda aynı oranda kurum birikintisi vardır en sağlıklısı carbon clean ile temizletmektir. temizlik sonrası hissedilir rahatlama olacaktır ,daha istekli devirlenecektir.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mart 2009 Yazar Paylaş 27 Mart 2009 EGR nin Carbon clean le tenizleneceğini hiç zannetmiyorum heleki sökerek bile zor temizleniyorsa, yeni nesil motorlarda bu kirlenme düzgün mazot ve iyi kullanımla baya azdır, CC ile temizlenseydi manifolt temizliği için ikinci bir sprey kullanılmazdı, ayrıca EGR emme manifoldundan temiz hava almıyordu sanırım, bu alet motordan çıkan eksoz gazının bir kısmını tekrar motora gönderen bir sistem bu durumda zaten CC işe yaramaz, doğrumu dedim acaba? Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 1: MAF (Daire içindeki görünen beyaz fişi çıkarıp MAF vidalarından sökülür)2: EGR Ulaşmak için komple hava filtresinin sökülmesi gerek demişlerdi serviste teşekkürler Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 (düzenlendi) EGR nin Carbon clean le tenizleneceğini hiç zannetmiyorum heleki sökerek bile zor temizleniyorsa, yeni nesil motorlarda bu kirlenme düzgün mazot ve iyi kullanımla baya azdır, CC ile temizlenseydi manifolt temizliği için ikinci bir sprey kullanılmazdı, ayrıca EGR emme manifoldundan temiz hava almıyordu sanırım, bu alet motordan çıkan eksoz gazının bir kısmını tekrar motora gönderen bir sistem bu durumda zaten CC işe yaramaz, doğrumu dedim acaba? carbon clean bir marka ,bu markanın çeşitli temizlik için sülosyonları mevcut. egr valfi ve emme manifoldu temizliği için özel kimyasal sıvısı var ,özel bir spiral hortumu sayesinde emme manifoldu kanallarına ve egr valfine ulaşarak temizlik yapılıyor. egr valfinin temiz olması ,temizlenmesi sonucunda ileride bozulmayacağı anlamına gelmiyor ,çünkü valfın kapakçığını temizletiyoruz,içerisinde bulunan mekanizma bozularak sorun yaratıyor. fakat emme manifoldunu temizlemek gerçekten işe yarıyor ,modifiye meraklıları bilir ,emme manifoldunu pürüzsüzleştirme işlemi ( blue print ) yaparak performans artışı sağlanabilir.eski haline yani ilk günkü haline getirmek bir nevi blue print .. yeni nesil egr valfli diesel makinaların emme manifoldu 30000 km bile ciddi anlamda kurumlanma oluşur,bu kurumları en kolay ve ucuz temizleme yolu carbon clean emme manifoldu temizleyicisi sıvısıyla temizletmektir. 28 Mart 2009 tarihinde U?ur Aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 egryide mi Philips 390DCS ile temizlememiz gerekiyor ? Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 28 Mart 2009 Paylaş 28 Mart 2009 egryide mi Philips 390DCS ile temizlememiz gerekiyor ? Balata spreyi ile temizlesenizde olur ama yağsız olmasına özen gösterin... Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 maf sensörünü söküp temizledim ancak egryi bulamadım,resimde 2 numara ile gösterdiğiniz yerde 3 tane tors civatası vardı söktüm pek temizlenicek bir yer göremedim biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz egrnin yerini Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 Torslukları söküp hava filtresini komple almanız gerekiyordu ki eliniz kolunuz arkaya rahat girsin.Egr yi zaten arkaya bakınca görürsünüz manifolttan gelen bir borusu var. Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 resimde turuncu okla gosterdiğim yerdeki hortumu soktum daha sonra 3 tane civatayı söküp çıkardım o parçayı birşey göremedim yanlış yeri sökmüşüm Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 Yağ kapağının yanında var torsluk birde tam yanında var aynısından onları sökücektin.Sonra arkadan hava emiş borusunu çıkarırsın.Turbo hortumunuda çıkardıktan sonra kuvvetlicene yukarı doğru çek hava filtre kabını çıkar sonra arkaya göz at egryi görürsün. Yorum bağlantısı
Tolga Canvar 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 Ya bu egrleriniziniye iptal etmiyorsunuzki.Bir hortumu çekince devre dışı kalıyor(1.4 hdi-tdci için konuşuyorum) araba hemiyi gidiyor hem az yakıyor.Benim C3ün kini servis kendi iptal etmiş.Arabam 180000 de (Maaşallah) halen daha doğru düzgün yağ eksiltmiyor.Bizde arabalar tavuk kümesi kıvamına gelince satıldığı için mecburen motor ömrünü düşünmem gerekiyor.En son fiestanın emme manifoldunun içi kısmına parmağımı sokup elime gelen pisliği görünce bir daha bağlamadım egr nin hortumunu.Şimdi nasıl temizliyeceğiz diye uğraş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts