Ali Cihangiroğlu 6 Ekim 2009 Yazar Paylaş 6 Ekim 2009 İstasyonlardan mı fark ediyor bilemem ama benim araba po yu seviyor.Gtl de iyi gidiyor ama fiyat farkını km olarak pekte göremiyorum. Bencede PO GTL aynı gibi, çekiş menzil aynı olduğundan en güzeli PO almk galiba. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim 2009 Yazar Paylaş 7 Ekim 2009 (düzenlendi) Evet arkadaşlar bu sabah depoyu fulledim, gtl olmadığından yine BP aldım, yalnız şunu farkettim, GTL aldığımda arabanın motoru soğukken çıkan o tıkır tıkır dizel sesi motor ısınsada biraz daha fazla süre geliyor sonra kesiliyor, BP den aldığımdaysa motor harareti normala yükselince direk kesiliyor, ayrıca ikisi arasında çekiş farkıda yok, bakalım BP yakıtı bitince ne kadar yol yapacağım, gelelim GTL yakıt ve egr iptali sonucunda ne kadar yaktığıma. Tam 900 km yol yaptıktan sonra menzilde 76km daha gidebileceğim yazarken depoyu fulledim, tam olarak 38 lt. mazot aldı, ortalama yakıt 100km de 4.22lt ile süper çıktı, egr iptali motorun ve benim çok hoşuma gitti, 900 km yolun 300 km si (Edirne Uzunköprüden Balıkesir Edremite) gayet sakin 90-95km/h aralığında bir tek ben ve bagaj yarım dolu klima kapalı olarak yapıldı, kalan 600 km ise edremit-izmir yolu gidiş geliş ve şehir içinde birkaç yere gitme ve edremite döndükten sonra tekrar ayvalığa gidiş ve dönüşte yapıldı, İzmire giderken ve dönerken klima ara ara açık araçta 3 kişi ve bagaj doluydu bazen kısa sürelide olsa 3 basamaklı hızlarda devri 3000 lere getirdiğimde oldu sonuç olarak hızımı genelde 90-95 aralığında tutarak 900 km yolda ortalama 4.22lt harcayarak bence çok güzel bir değer elde ettim, aynı yolu tek başıma gitsem 4.0 lt nin altına rahat inerim herhalde, arabaya iyi bakarsanız tekniğide bilirseniz gerçekten çok az yakıyor, yalnız şu egr gerçekten arabayı frenliyormuş onu anladım, ben bakımlarını hiç aksatmam 5000 de hava filtresi değişiyorum, 7500 de yağı değişirdim şimdi Mobil süper 3000 tam sentetik 5/30 kullanıyorum değişimi 10000 de bir yapıyorum, 15000 de bir Wurth katkı kullanırım, sonuç görüldüğü üzre gayet güzel arkadaşlar. 7 Ekim 2009 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim 2009 Yazar Paylaş 7 Ekim 2009 İşe yaradığına sevindim. keşke dediğin gibi daha önce yapsaymışım, bunca zaman boşa işkence çekmiş motor. Yorum bağlantısı
Tolga Canvar 7 Ekim 2009 Paylaş 7 Ekim 2009 Olsun, zararın neresinden dönersen kardır. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 24 Ekim 2009 Paylaş 24 Ekim 2009 fotoğraftaki mavi boru çıkartılıp vakum yapan tarafı kapatıldığında ok işaretiyle gösterdiğim yerdeki (yani oralarda siyah plastikten ve asılı duran bir parça)egr motoru sürekli çalışıyor.yani hep devrede kalıyor.yuvarlakla gösterdiğim yerden irtibat kesilse ve körlense daha doğru bir egr iptali olmaz mı? Yorum bağlantısı
İlker Özsöylemez 25 Ekim 2009 Paylaş 25 Ekim 2009 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba, sayenizde bilmediğim şeyleri öğrendim bilginize elinize sağlık, bende egrzedelerdenim 2004 cmax tdcı , 3 yıldır kullanıyorum aracı son 1 aydır egr'den dolayı çok sevdiğim araçtan soğudum resmen. 2 kez hekvacıoğlu bodrumda egr ve maf sensör temizliği yapılmasına rağmen gene araç aynı durumda 3000 devri geçmiyor ve gaz yemiyor. egr iptali en mantıklısı olacak ama cmax'i olup egr iptal ettiren arkadaşlar arıza ışığı olayını nasıl çözdüler malum üstünde sendör var bununda ? arıza ışığı derdi olmasa çoktan iptal ettirecektim ama tereddüt ettim, malum satarsak adama sorarlar bu niye yanıyor diye selamlar ilker özsöylemez izmir / 1973 25 Ekim 2009 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2009 Paylaş 25 Ekim 2009 İlker Bey, öncelikle kuralları okumanızı tavsiye ediyorum... Büyük harfle mesaj yazmıyoruz.. İkamet ilimizi kontrol panelinden seçmeliyiz.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ekim 2009 Yazar Paylaş 25 Ekim 2009 fotoğraftaki mavi boru çıkartılıp vakum yapan tarafı kapatıldığında ok işaretiyle gösterdiğim yerdeki (yani oralarda siyah plastikten ve asılı duran bir parça)egr motoru sürekli çalışıyor.yani hep devrede kalıyor.yuvarlakla gösterdiğim yerden irtibat kesilse ve körlense daha doğru bir egr iptali olmaz mı? EGR motoruda nedir yok öyle bişey, sizin dediğiniz hortumun ucunda elektrikli manyetik valf var, o ancak sinyal gelince borudan hava geçmesini sağlıyor, sadece belli devirlerde belli oranlarda hava geçişine izin verir, onu kapatmak için soketini çıkarmak lazım ama bu durumda arıza ışığı yakabilir, denemedim ama olabilir, çalışmasında bir zarar yok zaten bozulucak bişeyde değil, ama soketini çıkararak durdurabilirsek egr iptali daha kolay olurdu gerçekten, denemek lazım aslında. Yorum bağlantısı
Emin Sonkaya 26 Ekim 2009 Paylaş 26 Ekim 2009 merhabalar ben bugün egr hortumunu mazot filtresinin olduğu yerden birleşim yarınden çıkarttım ve yerine denmiş olduğu üzere akvaryumcularda satılan çift taraflı vanalı aparat taktım uyuyor bence oldu acaba egr iptal oldu mu onu merak ediyorum Yorum bağlantısı
İlker Özsöylemez 26 Ekim 2009 Paylaş 26 Ekim 2009 İlker Bey, öncelikle kuralları okumanızı tavsiye ediyorum... Büyük harfle mesaj yazmıyoruz.. İkamet ilimizi kontrol panelinden seçmeliyiz.. Tşk, Mehmet bey , gerekli düzeltmeyi yaptım. Sayenizde bilmediğim şeyleri öğrendim bilginize elinize sağlık, bende egrzedelerdenim 2004 cmax tdcı , 3 yıldır kullanıyorum aracı son 1 aydır egr'den dolayı çok sevdiğim araçtan soğudum resmen. 2 kez hekvacıoğlu bodrumda egr ve maf sensör temizliği yapılmasına rağmen gene araç aynı durumda 3000 devri geçmiyor ve gaz yemiyor. egr iptali en mantıklısı olacak ama cmax'i olup egr iptal ettiren arkadaşlar arıza ışığı olayını nasıl çözdüler malum üstünde sensör var bununda ? arıza ışığı derdi olmasa çoktan iptal ettirecektim ama tereddüt ettim, malum satarsak adama sorarlar bu niye yanıyor diye Selamlar İlker Özsöylemez Yorum bağlantısı
Ali Önvelioğlu 1 Kasım 2009 Paylaş 1 Kasım 2009 (düzenlendi) Merhaba. Arkadaşlar egr'yi bende iptal edeceğim.Ama bu bağlantı kablosu konuısunda emin olmak istedim.Fotoğrafta görülen büyük yeşil dairedeki bağlantıyı mı çıkaracağız? 1 Kasım 2009 tarihinde Ali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Önvelioğlu 1 Kasım 2009 Paylaş 1 Kasım 2009 Egr'yi iptal etmek için soldaki büyük yeşil daire içindeki yer alan kısmı mı çıkarmak gerekli? Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Kasım 2009 Paylaş 1 Kasım 2009 EGR motoruda nedir yok öyle bişey, sizin dediğiniz hortumun ucunda elektrikli manyetik valf var, o ancak sinyal gelince borudan hava geçmesini sağlıyor, sadece belli devirlerde belli oranlarda hava geçişine izin verir, onu kapatmak için soketini çıkarmak lazım ama bu durumda arıza ışığı yakabilir, denemedim ama olabilir, çalışmasında bir zarar yok zaten bozulucak bişeyde değil, ama soketini çıkararak durdurabilirsek egr iptali daha kolay olurdu gerçekten, denemek lazım aslında. Ali Bey valla servisteki(özel servis) arkadaşlar adını öyle koydular.hatta benim araçtakinin arızalı olduğunu söylediler.(haklılar epeyce sesli çalışıyor)fotoğraftaki yeşil yerden iptal edip hortumu körleyince o manyetik valf sürekli çalışıyor.(zararı var mı bilmiyorum)kırmızıyla yuvarlak içine aldığım yerden iptal ettim ben.bildiğimiz balondan bir parça kesip , çift kat yapıp hortumun girişini kapadım.tamamen mekanik olduğu için arıza falan vermedi.o arızalı parça da devre dışı kalmış oldu.şu ana kadar da bir sıkıntı yok.aksine araç epeyce coştu.katkıda bulunanlara teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Kasım 2009 Yazar Paylaş 1 Kasım 2009 Hayırlı olsun, ben o ses olayını anlamadım ama, manyetik valf basitçe elektro mıknatıs gibi bişey olmalı, o sesi nasıl çıkarıyor acaba? Yorum bağlantısı
Ahmet Günay Yılmaz 7 Kasım 2009 Paylaş 7 Kasım 2009 keşke elimi değdirebilecek kadar bilgim olsa da denesem ben de bu egr iptali ve maf sensör temizliğini. ben 30000'de collection aldım, geldiğinde 100kmde 6'yı gösteriyordu, hala da 6 lt. diyor. collection için fazla mıdır 6 lt? her gün 75 km yol yapıyorum, yaklaşık 6kmsi tampon tampona trafikte, malum acemilik bir de geri kalmayalım diye gaza bazen fazla abanıyorum. yol yalova izmit(karamürsel) yolu. yeri değil biliyorum ama bir de özelden biri collection'da km sıfırlamayı anlatabilirse memnun olurum, kullanma kılavuzu yetersiz. diğer fiestalarda olan paneldeki butonlar collectionda yok (sanki?!?) . Yorum bağlantısı
Hasan Alper 24 Kasım 2009 Paylaş 24 Kasım 2009 egr iptali için bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim işe yaradı yakıt düştü performans arttı çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 Benzinli aracin egr sini iptal eden varmi? Ben bakindim birazda bizde oyle bir hortum yok. Egzos manifoldundan cikan metal bir boru emme monifolduna giriyor.. Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 5 Aralık 2009 Paylaş 5 Aralık 2009 egr hortumu iptal edilmiş birisi resim yollarsa,neyle tıkadığını söylerse çok gzl olucak Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 7 Aralık 2009 Paylaş 7 Aralık 2009 fiesta 1.4 tdci motordan egr iptal eden arkadaşlardan da alsak resim Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 13 Aralık 2009 Paylaş 13 Aralık 2009 kırmızı yuvarlak olan kısmı körlüyoruz egr iptal oluyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Aralık 2009 Yazar Paylaş 14 Aralık 2009 EGR nin mekanik iptalinin yanında bir de yazılımdan iptal edilirse daha iyi olur.Benim araca chip atılırken yazılımsal olarak EGR iptal edildi ve motorun elektronik parametreleri EGR yokmuş gibi ayarlandı. Çok güzel oldu. Sağdan soldan hortum çıkarmama gerek kalmadı. Sizinkinde lamda sensörü varmı, varsa zaten yazılımsız iptal edilemiyor bildiğim kadarıyla, fiestada yok bu, bu durumda yazılımlada oynamaya gerek kalmıyor sanırım. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 14 Aralık 2009 Paylaş 14 Aralık 2009 Araba çalışmaz iken sessiz bir ortamda vakum hortumuna vakum yaptım ve tık diye bir ses gelip valfin açıldığını anlıyorsunuz. Vakumu bıraktığınızda yine tık diye bir ses geliyor ve kapanıyor. Rolantide hortumu takınca seste biraz değişme oluyor ama vakum düşük olduğu için egr ne derece açık bilmiyorum. Arac çalışırken vakum yapıp valfi tam açıp ses değişimine bakaçağım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Aralık 2009 Yazar Paylaş 14 Aralık 2009 Araba çalışmaz iken sessiz bir ortamda vakum hortumuna vakum yaptım ve tık diye bir ses gelip valfin açıldığını anlıyorsunuz. Vakumu bıraktığınızda yine tık diye bir ses geliyor ve kapanıyor. Rolantide hortumu takınca seste biraz değişme oluyor ama vakum düşük olduğu için egr ne derece açık bilmiyorum. Arac çalışırken vakum yapıp valfi tam açıp ses değişimine bakaçağım. Evet aynı testi motor kapalıyken bende yaptım, tık diye açıyor bırakınca kapıyor, ben iyice üfleyip kapandığından emin olduktan sonra emiş hortumunu iptal ettim, seste fark yok, bu aralar havalarda soğudu, araba eskisine göre daha geç ısınıyor resmen, fakat çok uzun süre değil biraz sürünce düzeliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts