Halil Hilmi Tuncer 18 Eylül 2008 Paylaş 18 Eylül 2008 Opelci Focus alirsa... Sitenin yaklasik 1 aylik yeni bir uyesi olarak oncelikle herkese merhaba. Siteye uye olmamin sebebi tahmin edebileceginiz uzere arabam hakkinda daha cok bilgi sahibi olmakti. Forumda bir iki gun gezince kafamdaki bazi soru ve suphelere yanit bulmustum. Bu yaziyi da sizlere hayatinda ilk defa Focus, hatta Ford alan birisinin kendince goruslerini aktarmak ve bazi konularda goruslerinizi ogrenmek amaciyla yaziyorum. Temmuz 2008?de yaklasik 2 aylik arastirma ve piyasa takibi neticesinde bir tane Focus II 1.6 TDCI Ghia almaya karar vermistim. Kriterlerim; arac en fazla 2006 model olacak, HB olacak, duz vites olacak, Cruise Control u olacak, km si 50bin civarinda olacak, IZMIR?de isinin ehli ozel servis bulmada beni cok zorlamayacak, performansi vasatin uzerinde olacak ve butun bu ozellikleri max. 27 bin YTL?lik butce icerisinde saglayacati. Seceneklerim Astra ve Corsa CDTI, Citroen C4 HDI 110Hp, Megane HB DCI 80Hp ve Focus?du. Oncelikle arac alma hikayemi, ikinci el arac alacaklara faydali olacagini dusundugum icin anlatmak istiyorum. 2000 yilindan beri, tesaduf eseri cok durust ve isinin ehli olan bir servisle tanismam ve kendileriyle dost olmamizin da etkisiyle surus dinamikleri ve fayda / maliyet oranlarini daima begendigim icin sadece Opel modelleri kullanan (Astra GSI, Vectra 1.6, Corsa 100.yil) ve cevresindekileri bu markaya yonlendiren birisi olsamda yeni kasa olarak dusundugum Corsa CDTI?yi ic hacmi nedeniyle (ki Corsa 100.yil ile fazlasiyla kucuk araba tecrubesi edinmistim), Astra CDTI?yi de problem sicilinin kabarik olmasi, vasat performansi ve bu performansa karsi cok az yakmamasi nedeniyle elemistim. Citroen C4?u ise gurultulu suspansiyonu, 2006 model dusundugum icin problem yasatmama konusunda cok guven vermemesi, sanzimanini begenmemem ve servis konusunda da zorlanacagimi dusunmem nedeniyle elemistim. Nihayetinde Megane ile Focus one cikiyordu. Ancak 24 bin YTL?lik bir butceyle cok az yakmasi ve menzilinin cok uzun olmasi ile yol tutusunun iyi olmasi nedeniyle neredeyse alacagim Megane HB den tam olarak guzel mi cirkin mi olduguna karar veremem, performansini istedigim duzeye cekebilmek icin Rapid Box?i IZMIR?de uygulayan birisini bulamam, direksiyonun sinir bozucu sekilde hissiz ve gec tepkili olmasi nedeniyle elemistim. Neticede IZMIR?de ki ozel servis imkanlari ile yedek parca fiyatlari konusunda cok buyuk tereddutlerim olsada Focus?ta karar kilmistim. Geriye bir tek belirlenen butce icerisine bir HB TDCI (Ghia) Focus bulmak kalmisti. Bir turlu belirledigim butce icerisine istedigim gibi bir arac bulamadigim icin iyice umutsuzluga dustugum bir donemde butcemin biraz assa da karsima cok az bulunan bir kombinasyonda ve 60bin km?de bir Focus cikmisti. Arac HB+Ghia+Tango kirmizisi ve Sunroof lu idi. Bu renkte ve sunrooflu bir HB Focus IZMIR?de daha once hic dikkatimi cekmemisti. Neticede ISTANBUL?da ve bir galeride buldugum bu araci onceden bir arkadasi gonderdikten sonra ?tamam artik fazla uzatma ve kurcalama? diyerek aldim. Hayatimda ilk defa galeriden ve vakit bulamadigim icin istedim gibi inceleyemeden bir alisveris yapmistim. Ben aracla ilgilenirken iki tane ciddi alici cikmisti. Araci test edemedim, cok iyi inceleyemedim ve bir onceki gun arkadasim gostersede bir yetkili serviste ekspertiz yaptiramadim. Bu nedenle fazlasiyla huzursuz ve sinirli olarak ISTANBUL?dan IZMIR?e gelmistim. Yolda alt takimdan ses geliyor ve 90km uzerine cikincada arac titriyordu. Yol boyunca kendi kendime kizarak IZMIR?e geldim. IZMIR?e geldikten sonrada her goren araci cok begensede huzursuzlugum bir turlu gecmemisti. Ertesi gun araci korka korka benim servise goturup lifte kaldirdik. Benim bildiklerim haricinde hic bir sey cikmadi. Alti tertemizdi, kaportada degisen yoktu, parcalarda sokme takma yoktu ve bir kac parcadaki kucuk lokal boyalar haricinde boyada yoktu. Icim biraz rahatlamisti. Ustama, tespit ettigim problemleri soyleyip gereken her seyi yapmasi icin izni verip servisten ayrildim. Iste bundan sonra bir kac surprizle karsilastim. Ilk olarak, aracin iki on amortisoru de patlak cikti, ancak gene de sevinmistim cunku aksta bir problem cikmamisti. Sevincim iki amortisorun toplamda 450 YTL oldugunu ogrenince de kursagimda kalmisti ama olsun yapacak bir sey yoktu. Ikinci olarak bir turlu balansi tutturamiyorduk. Defalarca denedik olmadi. Daha sonra lastikleri jantlardan ayirip hem jantlari kontrol edelim hemde lastikleri yer degistirip tekrardan deneyelim dedik. Sorunun cozumu uzayinca da ben ise gidip telefonla bilgi aliyordum. Usta, yaptigimiz son gorusmede soyle demisti?? Ikisinin yanaklarinda olmak uzere butun lastiklerinde buyuk yamalar cikti!!!! - ? Adamlar yanaklari yamanan lastikleri jantlara ters takarak yamali yerleri gizlemisler, bu sebepten ne senin nede benim dikkatimi cekmis. Tahminen lastikler bicaklanmis." (Bu konusmadan sonra araci aldigim galeri hakkinda neler dedigimi tahmin edersiniz). Bu tatsiz haber uzerine yanaklari yamali lastikleri cok riskli olduklari icin dusunmeden degistirdim. 400 YTL?lik surpriz bir harcama daha cikmisti. Yapilan bakimlar dahil toplamda araca 1400 YTL?lik bir masraf yapmistim. Sonucta arac bana baska surpriz cikarmadi. Temmuz?dan bu gune de sorunsuz sekilde 12bin km yaptim ve her gecen gun birkac problemi haricinde araci daha cok sevdim. Aracla ilgili one cikan olumlu goruslerim; -Yol tutusu rakiplerine kiyasla cok iyi -Motor 1850 ? 3500dd arasinda kullanildigi surece gercekten performansli -Sanzimani cok iyi, vites yollari kisa ve gecisleri net -Direksiyonu gayet basarili -Donus capi gayet dar -Fren mesafesi kısa ve dozlamasi kolay -Ic malzeme kalitesi gayet basarili -On koltuklarin konforu ve ayar yetenekleri cok iyi -Performansina kiyasla yakit tuketimi iyi -Kabin ici motor ve lastik gurultusu rahatsiz edici degil -Ses sistemi cok iyi Aracla ilgili one cikan olumsuz goruslerim; -Arac ani frenlemelerde dengesini kolay kaybedip arkasini birakabiliyor -1850-3500dd araligi disinda kalan devir bandinda motor tork uretmiyor ve cok sagir -On kapilar ile arka kapilarda kullanilan malzemelerin kalitesi ayni degil. -Yüksek süratlerde A sutunlarindan ve sunroof dan ruzgar sesi gelmeye basliyor -Gunduz gunes vurdugunda radyonun ekrani okunmuyor -Sarsintili yollarda sunroof aksamindan, B ve C sutunlarinin ic kaplamalarindan, kapilardan ve ozellikle bagaj kapagindan ses geliyor (diger arabam olan 1996 model ve 280bin km deki Vectra B?nin ic aksamindan bile bu kadar ses gelmiyor) Goruslerinizi almak istedigim konular sunlar; -IZMIR?de tavsiye edebileceginiz bir ozel servis var mi? (Usta Ellerin iyi oldugunu duydum...) -Sarsintili yollarda ic aksamdan ses gelmesi problemini yasayan ve gideren var mi? (ozellikle bagajdan gelen sesler sinir bozucu olmaya basladi) -Katalitik konvertoruyle sorun yasayan ve degistiren var mi? (70bin km civarinda) Simdiden tesekkurler ve gorusmek uzere... Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 18 Eylül 2008 Paylaş 18 Eylül 2008 Sanırım Fordların genel sorunu İçerden gelen tıkırtılar. Bende 2005 fiesta var ve benm gibi bi çok arkadaşım tıkırtılardan şikayetçi. Kendi çapımmızda yaptığımız bi kaç değişiklikle gidermeye çalışıyoruz benm şu anda pek bi ses problemim kalmadı Benim verebileceğim cevap bu kadar sanırım diğer soruları Focusçu arkadaşlar cevaplayacaktır Güle güle kullanın kazasız belasız Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Öncelikle hoş geldin, Arbanı güle güle kullan... Arçla ilgili memnuniyetini Ali Elöver kardeşimize, Şikayetlerini ise bize yapabilirsin.. Benim arabam sedan, Araba biraz rüzgar sesini içeri alıyor. Bu sorun hepsinde var, Ancak benim arabadada sunroof var ama kesinlikle ses yapmıyor, ya seninki tam kapanmıyor yada contalarında sorun var.. Bozuk yolda ve yavaş giderken kapılardan ses geliyorsa kapı lastiklerine pudra sür..Direklerden ses geliyor dedin onu anlamadım bende yok... Ali kim dersen; Kendisi focus'u kıskanan,megan ve astracı sevdiğimiz bir arkadaşımızdır.. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Hoşgeldiniz.. aracınız hayırlı olsun.. kazasız, belasız, cezasız şürüşler... F2 için tespitler doğru.. aracı iyi analiz etmişsiniz.. zevkli bir araçtır.. Yorum bağlantısı
Halil Hilmi Tuncer 19 Eylül 2008 Yazar Paylaş 19 Eylül 2008 Arabanız hayırlı olsun.Kaça aldınız arabayı? Tıkırtılarla seslerle yaşamaya alışın. Arabayı ben sıfır aldım. 1 sene önce... Aldığım günden beri sese devam... Ses yüzünden yakıt deposu bile değişecek yakında...Garantiden.. Tesekkurler... Araci 29BYTL aldim. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Bir de BiLo'da (İsteyen İstanbul'a gelip test edebilir.) Hayırlı olsun, güle güle kullanın Forumda yalnız, hissiz ve oyuncak gibi bolca dönen megane direksiyonunu focusun milimetrik tepkili direksiyonuna tercih edenler var Sefa bey bikaç tüyo isteriz nedir şu sessizliğin sırrı.. bant falan da sardım ama nafile.. kapı lastiklerine bişeylermi sürmek lazım.. bir de orta konsoldaki maun kaplama ile yol b.syr ının düğmesi cızırdıyor Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Sefa bey bikaç tüyo isteriz nedir şu sessizliğin sırrı.. bant falan da sardım ama nafile.. kapı lastiklerine bişeylermi sürmek lazım.. bir de orta konsoldaki maun kaplama ile yol b.syr ının düğmesi cızırdıyor Ben söyleyim.Arabanın teybinde Avc diye bir özellik var.Onu +7 yapıyorsunuz.Seside en az 10 da tutuyorsunuz. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Forumda yalnız, hissiz ve oyuncak gibi bolca dönen megane direksiyonunu focusun milimetrik tepkili direksiyonuna tercih edenler var yazık olur öyle bir kıyas yaparlarsa.direksiyonun yumuşak olması daha hidrolikveya daha elektronik veya daha iyi anlamına gelmez.önemli olan bizden aldığı tepkiyi en kısa sürede ve en hassas biçimde tekerleklere aktarabilmesidir. yanlışsam beni asın:)))) Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Ford o konuda çok iyi keza Diğer arabalara binince çok yumuşak ve hissiz oldunu farkediyo insan Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 izmirde özel servis anlamında usta eller sabri ustayı önerebilirim.focus 2 lere tıkırtı çok var.debriyaj yayı,turbo hortumu,malzeme kalitesizliği hep karışılan sorunlardır.yeni kasada bunlara çözüm gelmişe benzemiyor.opel daha kaliteli iç malzeme ve daha az ses konusnda ford tan daha iyidir.ama yol tutuşta focus hb referans arabadır. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Ben söyleyim.Arabanın teybinde Avc diye bir özellik var.Onu +7 yapıyorsunuz.Seside en az 10 da tutuyorsunuz. iyi fikir ama kafa kaldırmıyo herzaman.. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Cenaze vs. özel durumlar hariç hiç teyp kapalı yolculuk yapmadım Yorum bağlantısı
Gülin Sancak 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Hayırlı olsun. Ford demek bana göre bela demek. Sesi bitmez, değişecek parçası bitmez. Doğru düzgün servis bulamazsınız. Pahalıya bela almışsınız bizim gibi başınıza. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Hayırlı olsun güle güle kullanın Ses duymaya odaklanırsanız illa ki bir yerlerden bi ses, tıkırtı geliyor. En iyisi yokmuş gibi davranmak Benim 308'in bagajdan ve kapı trimlerinden gelen seslere tam alışmıştım ki; bu sefer arabanın ön göğüs orkestra gibi ötmeye başladı. Her frende, gaza basıp hareket etmede, sağa ve sola dönüşlerde itinayla konçerto veriyoruz. Sanırım havaların soğumaya başlamasından kaynaklanıyor. Sıcaklarda böyle bir şey yoktu çünkü Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 (düzenlendi) Ses duymaya odaklanırsanız illa ki bir yerlerden bi ses, tıkırtı geliyor. En iyisi yokmuş gibi davranmak yani bu ses olayı kişiden kişiye göre değişir. dediğiniz gibi ses olayına fazla takılmamak gerekir. 19 Eylül 2008 tarihinde Mustafa Akarslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Allah kurtasın,size de Ford nasip etsin inşallah. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Hayırlı olsun. Ford demek bana göre bela demek. Sesi bitmez, değişecek parçası bitmez. Doğru düzgün servis bulamazsınız. Pahalıya bela almışsınız bizim gibi başınıza. Arabamdan bu kadar şikayetçi olsam kesin satardım..Peki siz niye satmıyorsunuz.? +1907. Opel arattır kendini. 2005 model Focus Collectionımı Babam aldı, 2008 Astra H enjoy aldım, arabada tık yok, çıtırtı yok, motor sesi yok. İçinin plastik kalitesi ise 2 focus çıkarır ortaya. Arabamı her kullanışta iyi ki 2008 focus 2 almamışım diyorum. Gidişi, sürüş hissindeki tokluk bile bambaşka Opel'de, ne de olsa gerçekten Alman üretimi, Focus gibi İspanya değil. 3 tane Focus 1 kullandım ama Focus 2 almaya hiç niyetim yok duyduğum ver gördüğümden sonra Alicim eksik yazmışsın, düzelttim canım..(Kamuoyunu yanıltma) Yorum bağlantısı
Necat Ertan 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Opel ne kadar sorunsuz (!) arabaymış yahu. Haydi ford sahipleri satalım cümbür cemaat araçlarımızı Opel'e yada Citroen'e geçelim. Focusun tüm kasalarını kullandım şimdiye kadar ve ses yalıtımında sürekli iyileşme göstermişler. İç malzeme kalitesi düşmüş. Eskisinde de ENAZ yenisi kadar kabin içi gürültü var. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Focus'un ses problemi gerçekten adamın sinirini bozuyor. İnşallah yeni kasa da bu sorun giderilmiştir... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 +1907. Opel arattır kendini. 2005 model Focus Collectionımı verip 2008 Astra H enjoy aldım, arabada tık yok, çıtırtı yok, motor sesi yok. İçinin plastik kalitesi ise 2 focus çıkarır ortaya. Arabamı her kullanışta iyi ki 2008 focus 2 almamışım diyorum. Gidişi, sürüş hissindeki tokluk bile bambaşka Opel'de, ne de olsa gerçekten Alman üretimi, Focus gibi İspanya değil. 3 tane Focus 1 kullandım ama Focus 2 almaya hiç niyetim yok duyduğum ver gördüğümden sonra Söz konusu dizeller olunca, Opel ancak nal toplar. Tıkırtı yapmıyor diye binlerce kilometre Nasrettin Hoca'nın eşeğiyle gidilmez... Benzinli olsa Focus Astra'dan iyi diyebilecek kimse yok zaten... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Madde 1. Hangi marka olursa olsun, ilk sahibi hakkında tutarlı ve doğru bilgi alınamaz ise sorun çıkabilir (Cayenne de bile). Madde 2. 202.000 km deki Mondeomun gösterge kadranına bakmadan binince 20.200 km hissi vermektedir. Madde 3. Özellikle araç içi plastik aksam vb. den gelen seslerin rahatsızlık derecesi izafidir. Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Benim F1 de yüksek hızda, lastik sesinden başka bir şey yok. tıkırtı mıkırtı yok. FI inmalzeme kalitesi bence, FII den daha iyi. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 daha önce toyota corolla( babamın arabası) kullanıyordum, şuan kullandığım focus ilk arabam. opel astralarda çok hoşuma gidiyor koç indirimi falan derken focus aldık. örneğin koç indirimi var diye örneğin focus 1 almazdım. tabi opel kullamadığım için bir değerlendirme yapmam ne kadar doğru olur tartışılır. Ama focus II de o kötü araba değil. tahminin birbirlerinden çok artısı yada eksisi yoktur. şunuda söylemek gerekirse bir arkadaşımın opel astrası var maşallah servisçi ile kanka olacaklar neredeyse. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2008 Paylaş 19 Eylül 2008 Bana hiç hayran mesajları gelmedi şimdiye kadar ama Emmi, "the tilki killer" beni tilki niyetine temizleyebilir... Yok Fahri.. Artık ne yazarsan yaz... Yorum bağlantısı
Recommended Posts