İçeriğe Yönlendir

2000 Fiesta Fun Bagaj Açma Konusu Hakkında....


Turgay Durak

Recommended Posts

Mehmet Said Özçelik

Merhabalar;

 

2000 model Fiesta Flair sahibiyim. Aracımın konusu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247728-fiesta-flair-g%C3%BCvenlikkonfor-paket/

 

Aracımdan çok memnunum ancak canımı sıkan bir nokta var, bagajı içeriden açamamak. Flair'lerde anahtardan da açılamıyor. Forumda gördüğüm kadarı ile arkadaşlar bu modifikasyonu yapıyorlar ve çok zor bir şey de değil. Ancak ben Maslak oto sanayide sorduğumda ben bu işi daha önce yaptım diyen pek çıkmadı yaparım diyenlerde 200-250 Tl. fiyatlardan bahsetti. Bu işlemi yapan arkadaşlar biraz detay vererek nasıl yapıldığını, hangi parçaların kullanıldığını vs. yazarlar ise benim için ve aynı model araca sahip başkaları için çok faydalı olur. İstanbul'da bu işlemi yaptıran varsa nereye ve ne kadara yaptırdıklarını yazmaları da çok yardımcı olacaktır.

 

 

Not: Forumda arama yaptığımda çıkan konularda resim bulamadığım için konu açtım. Güncel bir konunun olması faydalı olur diye düşündüm.

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Serkan Engin

aynı dertten müzdarip olup 2004 focus ta alıştım bunda yo nasıl yapa biliriz.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gökhan Tongay

Ben anahtarla acılma taraftarıyım .

oncelikle yogun trafıkte durdugunuz zman bagajınızı acabılme rıskı.

2.sız aracın yanında degılken on camınızı kırıp merkezı kılıdı acarak arka bagaja gırılebılme rıskı ( bır otoparkta baska bır aracın bagajından laptop calınmıstı ordan bılıyorum ).

3. azcık tembellık etmeyın de anahtarı verın acılsın :) 

bence gayet guvenlı anahtarsız acılmaması

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...