Yiğitcan Coşar 12 Nisan 2009 Paylaş 12 Nisan 2009 Normal dizelle araba sanki daha iyi gidiyo bi ara pompacı yanlışlıkla koymuştu ama Euro dizelle 80 TL ye 600 km gittim en son bu bana yeterli Euro den şaşmam Yorum bağlantısı
Erkan Özel 13 Nisan 2009 Paylaş 13 Nisan 2009 şu an servisteyim connect 90ps aracım enjektörler geri dönüş veriyor yani eli kulağında yakıttan dolayı arıza raporu verdiler neyseki opetin garantisinden değişecek eurodizel de bile böyle sorunlaryaratıyorsa siz düşünün artık bu arada debriyaj pedalı direksiyon simidi(soyulma var) arka kampana takım 4adet kızdırma bujisi aadet lastik garanti kapsamında değişiyor bilgi amaçlı yazdım bu tarzda sorunları olan varsa değişim talebinde bulınsunlar Yorum bağlantısı
Murat İmeci 14 Nisan 2009 Paylaş 14 Nisan 2009 birileri hatalı iş yapacakki tamirciler ,servisler para kazansın... +1:good1: Yorum bağlantısı
Mehmet Özkoca 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 selamın aleyküm beyler . connecte Euro dizel alıyorum 100 liralık 420 kilometre yol gidiyor. normal motorin alıyorum 100 liralık 550 kilometre götürüyor . peki bi zararı olurmu normal motorinin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 selamın aleyküm beyler . connecte Euro dizel alıyorum 100 liralık 420 kilometre yol gidiyor. normal motorin alıyorum 100 liralık 550 kilometre götürüyor . peki bi zararı olurmu normal motorinin Konunuzu birleştirdim. Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 selamın aleyküm beyler . connecte Euro dizel alıyorum 100 liralık 420 kilometre yol gidiyor. normal motorin alıyorum 100 liralık 550 kilometre götürüyor . peki bi zararı olurmu normal motorinin normal motorin kalktı hepsi eurodizell oldu sadece içindeki katkıları farklı biri performans için biri ekonomi için. kükürt oranı 10ppm tüm motorinlerin güvenle kullanabilirsiniz fakat istasyonlara dikkat etmek lazım bazen hile yapabiliyorlar. Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 konu geçmiş ama geçen kış tanıdık bir petrolde euro dizel kalmamış normal motorin var demişti araba koyalım dedik araba en fazla 20 km gitti ve durdu.hemen arıza ışığını yaktı.depodaki bütün mazotu boşalttık yakıt filtresini değiştirdim ve euro disel koyunca düzeldi..tddi motorlar yakıyor normal mazotu ama tdcinin yakıtı kesinlikle eurodan şaşmayacaksın.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts