İçeriğe Yönlendir

TDCi motora normal mazot olurmu?

Sefa Bostan

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar

Normal dizelle araba sanki daha iyi gidiyo bi ara pompacı yanlışlıkla koymuştu ama Euro dizelle 80 TL ye 600 km gittim en son bu bana yeterli Euro den şaşmam :yes:

Yorum bağlantısı
Erkan Özel

şu an servisteyim connect 90ps aracım enjektörler geri dönüş veriyor yani eli kulağında yakıttan dolayı arıza raporu verdiler neyseki opetin garantisinden değişecek eurodizel de bile böyle sorunlaryaratıyorsa siz düşünün artık bu arada debriyaj pedalı direksiyon simidi(soyulma var) arka kampana takım 4adet kızdırma bujisi aadet lastik garanti kapsamında değişiyor bilgi amaçlı yazdım bu tarzda sorunları olan varsa değişim talebinde bulınsunlar

Yorum bağlantısı
Murat İmeci
birileri hatalı iş yapacakki tamirciler ,servisler para kazansın...

+1:good1: :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Mehmet Özkoca

selamın aleyküm beyler . connecte Euro dizel alıyorum 100 liralık 420 kilometre yol gidiyor. normal motorin alıyorum 100 liralık 550 kilometre götürüyor . peki bi zararı olurmu normal  motorinin

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

selamın aleyküm beyler . connecte Euro dizel alıyorum 100 liralık 420 kilometre yol gidiyor. normal motorin alıyorum 100 liralık 550 kilometre götürüyor . peki bi zararı olurmu normal  motorinin

Konunuzu birleştirdim.

Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya

normal motorin kalktı hepsi eurodizell oldu sadece içindeki katkıları farklı biri performans için biri ekonomi için. kükürt oranı 10ppm tüm motorinlerin güvenle kullanabilirsiniz fakat istasyonlara dikkat etmek lazım bazen hile yapabiliyorlar.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Kırçal

konu geçmiş ama geçen kış tanıdık bir petrolde euro dizel kalmamış normal motorin var demişti araba koyalım dedik araba en fazla 20 km gitti ve durdu.hemen arıza ışığını yaktı.depodaki bütün mazotu boşalttık yakıt filtresini değiştirdim ve euro disel koyunca düzeldi..tddi motorlar yakıyor normal mazotu ama tdcinin yakıtı kesinlikle eurodan şaşmayacaksın..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...