İçeriğe Yönlendir

Euroka Kasko yaptırana Auto King Hizmeti


Engin Evni

Recommended Posts

Engin Evni
(düzenlendi)

Tüm Auto King şubeleri veya tüm Net servislerinde, kaporta göçük düzeltme (10 cm ?ye kadar kaporta göçükleri), boya tamiri (30cm ?ye kadar kaporta sıyrık ve çizikleri, 20 cm çapa kadar tampon sıyrık ve çizikleri) ve plastik tampon tamiri (10 cm ?ye kadar göçükler, yırtıklar ve kopuklar) hizmetlerinden parça değişimi olmaksızın 250-TL işçilik limitli hasar taleplerinizden poliçenizin Şirketimizden yenilenmesi durumunda hasarsızlığınız etkilenmeden faydalanabilirsiniz. Bilginize.

tarihinde Engin Evni tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz

O işlem bildiğimiz birçok kasko şirketi içinde geçerlidir. Fakat kasko şirletşeri arasında işlem sayısı farkı olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz
bi bizim axa da yok :):D

Olsada pek bir işe yaramıyor zaten :unknw: küçücük bir şey için 2 ay sonraya gün veriyorlar ve aracı 2 gün servise bırakmanı istiyorlar.

Yorum bağlantısı
Engin Evni
Olsada pek bir işe yaramıyor zaten :) küçücük bir şey için 2 ay sonraya gün veriyorlar ve aracı 2 gün servise bırakmanı istiyorlar.

Hadi ya bende ön tampondaki ufak çizikler için düşünmüştüm. :D

Yorum bağlantısı
Guest Ercan Toprako?lu

ankara ostim auto kinge 2 kez gittim. anlatılanın aksine gayet güzel ilgi var. arkadaşlar bilirler boya akması sonucu torpido çercevem lekelenmişti. boyattım ve çağlar abinin dediği gibi 10 numara oldu. auto kingten çok memnun kaldım açıkçası. zıt yorumları okuyunca yazmak istedim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...