İçeriğe Yönlendir

Fren Balata / Disk / Kampana

Aykut Gürkan

Recommended Posts

Fatih Bayram
Fatih Bey, 4 disk var dogrudur, benim bulabildigim sadece on iki disk fiyatiydi, arka disklerin fiyatini bulamadim, ondan yazmadim. Yetkili servislerde yan sanayi urun olacagini sanmiyorum, ozel servislerde bulunabilir.

www.otoservet.com.tr

Burada hem orjinal hem de yan sanayi urunlerin fiyati var.

Çok teşekkürler :D

Sen bakımı yetkili-özel hangisinde yaptırıyorsun?

Otomatik şanzuman yağını değiştirdin mi?Benim bu sıra onu değiştirmem gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam

Otomatik sanziman yagimi degistirmedim, eski sahibi 110.000 civarinda degisimi yaptirmis, ben 150.000'de yaptiracagim, zaten sanzimandan yana herhangi bir problemim yok, allah nazardan saklasin.

Ben bakimlarimi ozel serviste yaptiririm. Hatta genelde parcayi siparis verir goturur sadece iscilik veririm.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Otomatik sanziman yagimi degistirmedim, eski sahibi 110.000 civarinda degisimi yaptirmis, ben 150.000'de yaptiracagim, zaten sanzimandan yana herhangi bir problemim yok, allah nazardan saklasin.

Ben bakimlarimi ozel serviste yaptiririm. Hatta genelde parcayi siparis verir goturur sadece iscilik veririm.

:D

Yorum bağlantısı

en güzelini yapmışsın tebrik ederim. :)

Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam
en güzelini yapmışsın tebrik ederim. :f1:

Balatalar icin aynisini yapamayabilirim. Bosch marka balata kullanan bir servis bulmam lazim :D Belki bosch isimi gorebilir.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Çağrı Sağlam

Orjinale kaldim, yan sanayi guven vermedi. 4 balata + 4 disk + bir kac ufak tefek parca + iscilik= 650 TL.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tansel Yavuz

Bugün sümbülümün fren diski ve balatalarını değiştirdim.

Bosch Car Servisde tümü bosch marka olarak değişti,

disk 74 tl,balata 65 tl,işçilik ise 30 tl dendi.

Toplamda 169 tl yi 160 tl olarak ödedim.

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz
Güle güle kullan Tansel abi,Balgat'ta mıydı bu Bosch?

Evet ben Türkocağı cad.dekinde değiştirdim.

Yorum bağlantısı
Murat Kahraman

merhabalar

sorun şu 90 km gectıkten sonra ani frenleme esnasında (ani fren derken hani sol şeritte giderken aniden önünüze arac atlar sinyal vermeden 100km den 70km inme gibi) direksiyon titriyor ama öle böle değil bayağı bi sağ sol oynuyor sanki rot ayarı lazım ama yuksek hızda dıreksıyon ole tıtreme yapmıyor sadece frenlemede bunu neden yapar abs ile alakalımı yada disklerde yada jantlarda sorun mu var lastıkler sıfır.

Yorum bağlantısı
Murat Kahraman
Disk

disk derken sorun nedir ne yapmam gerekir ne kadar mal olur yağ değişimi için servise gideceğim zate onuda yaptırayım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Disk ve fren balatası değişecek diye yazacaktım, sayfa kapandı :jedi:

Yorum bağlantısı
Murat Kahraman
Disk ve fren balatası değişecek diye yazacaktım, sayfa kapandı :jedi:

anladım pekala abi bu ne kadara mal olur aşağı yukarı bir fiyat verebilirmisin ve arac su an 63 binde bunları 75 bin bakımında yaptırsam sorun olurmu yada başka arızalara neden olabilirmi

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Ben 3 ay önce değişmiştim. Diskleri 85 TL, balatalar 50 TL ye aldım. Yani 135 Tlye maloldu...

anladım pekala abi bu ne kadara mal olur aşağı yukarı bir fiyat verebilirmisin ve arac su an 63 binde bunları 75 bin bakımında yaptırsam sorun olurmu yada başka arızalara neden olabilirmi
Yorum bağlantısı
Murat Kahraman
Ben 3 ay önce değişmiştim. Diskleri 85 TL, balatalar 50 TL ye aldım. Yani 135 Tlye maloldu...

Türkay bey hangi serviste yaptırdınız acaba

Yorum bağlantısı
Turkay Enez
(düzenlendi)

Kendim değiştim. Bu tarz işleri kendim yaparım...

Bu değişim çok zor bişey değil. Sanayide herhangi bir motor ustası rahatlıkla yapar...

Türkay bey hangi serviste yaptırdınız acaba
tarihinde Turkay Enez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben bu parçalardan cuma günü aldım,ön balata motocraft çifti 70 tl ve ön disk çifti 120 tl...orjinal parçalardır.

Yorum bağlantısı
Ahmet Büyüktopçu
(düzenlendi)

Merhabalar,

Yeni Focus Collection Dizel HB aracımı alalı henüz 15 gün olmadı. Jantlara bakarken disklerdeki paslanmalar gözüme çarptı. Bu durum normal midir?

tarihinde Ahmet B tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yağışlı havalar sonrasında disklerde paslanmalar gözükür.Bunlar geçicidir.Aracınızı 5 dakika kullanın sonra bakın gıcır gıcır olurlar :p

Yorum bağlantısı
Ahmet Büyüktopçu

Cevaplarınız için teşekkürler.

Bir sorum daha olacaktı. Aracın sol kapısına çocuklar top oynarken futbol topu çarpmışlar. İzi de gitmeyecek gibi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Orta çizik giderici pasta cila ile cillop gibi olur...

Aracın sol kapısına çocuklar top oynarken futbol topu çarpmışlar. İzi de gitmeyecek gibi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak
Cevaplarınız için teşekkürler.

Bir sorum daha olacaktı. Aracın sol kapısına çocuklar top oynarken futbol topu çarpmışlar. İzi de gitmeyecek gibi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Pasta ciladan sonra çocukarın topunu kesmenizi tavsiye ederim :good1: zira bugün kapıya çarpan yarın aynayı kırar :nazar:

Yorum bağlantısı
Murat Kahraman

merhabalar

ön balata ve diskleri değiştireceğim hangi marka tavsiyeniz otosan motokraft bosh vs gibi ve nereden almalıyım

Yorum bağlantısı
Misafir
merhabalar

ön balata ve diskleri değiştireceğim hangi marka tavsiyeniz otosan motokraft bosh vs gibi ve nereden almalıyım

forumda tarama yapabilirseniz seçenekler çogalıcaktır ve yorumlarıda görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...