Mehmet Göktürk 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Hafta sonu Osmaniye seferi yaptık dizel 307 pug ile. ve enteresandır ki boşa aldığında yol bilgisayarı sıfıra yakın gösteriyordu. Focusta yakıt artışı bilgisayarda görünüyordu ama pug da tam tersi. Mantığı ne olabilir? PUG sensörleri ölçemiyor anlamına gelir. Sıfıra yakın mı sıfır mı ona da karar verin. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Benim bu konuya kafam biraz basmadı Aracın yokuş aşağı gaza basılmadığında cut off yaptığını biliyorum. Tekerleklerden gelen kinetik gücün motoru çevirdiği, dolayısıyla motorun kendi gücüyle dönmediğine de kafam yattı. Anlamadığım, sonuçta motorda bir patlama oluyor yakıt olmadan patlayan şey ne Eskiden akü bitince araçları vurdururduk hatırlarsanız, araç vurdurmaya rağmen çalışmazsa motor patlamasız döner, mekanik bir dönme sesi gelirdi. Eğer yakıt almazsa vurdurulmuş ama çalışmamış aracın motor dönmesi gibi olması gerekmez mi? Karmaşık mı oldu bilemedim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Cut off'da yakıtı tam kesmediğini silindirleri yağlayacak kadar yakıt gittiğini düşünüyorum... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Estağfurullah.. Yanlışlarım çoktur mutlaka her mesajımı teyit edin, koşulsuz kabullenmeyin.. Hatalarımı gördüğünüzde de çekinmeden düzeltin veya uyarın.. Emmi daha senin mesajlarını teyit edip yorumlayacak adam bulamadım ondan dedim. Ustalara senin söylediklerini söylüyorum adamlar ağzı açık bana bakıyorlar teyidi geçtim anlamıyorlar bile Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Cut off'da yakıtı tam kesmediğini silindirleri yağlayacak kadar yakıt gittiğini düşünüyorum... Silindirleri yağ yağlar abi, neden yakıta ihtiyaç olsun ki?. Yakıt aşırı ısınınan yanma odasını soğutma işine yarar oda tam gaz yüksek devirlerde zengin karışıma çekilerek . Tekerin kinetik enerjisi motoru döndürdüğü için yanma veya patlama olmayacağı içinde ısı artmayacak düşecek yani yakıta gerek olmadığını düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 İyi tamam öyle olsun... Motoru soğutmayacak, vuruntu yaptırmayacak kadar yakıt gönderildiğini düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 kullandığım 2010 kaşkai de giderken boşa alınca anlık tüketimi sıfır gösteriyor Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 Bunun kesin cevabı ,depo ölçümü ile olacak anlaşılan Depoyu doldur, 50 km lik inişli bir yol bul (nerede varsa artık), yokuş aşağı viteste sallan, yol bitsin tekrar doldur.. Not:ciddi değilim Nette yok mu acep kesin bir bilgi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 kullandığım 2010 kaşkai de giderken boşa alınca anlık tüketimi sıfır gösteriyor 2012 Hyundai İ30'da da aynı durum söz konusu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 kullandığım 2010 kaşkai de giderken boşa alınca anlık tüketimi sıfır gösteriyor 0,5 litrenin altını okumuyordur muhtemelen... Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 21 Kasım 2012 Paylaş 21 Kasım 2012 0,5 litrenin altını okumuyordur muhtemelen... olası...ayrıca fluence kullandım, saatte 30-40 km hıza çıkmadan anlık tüketimi vermiyor. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 İşyerimizin Linea'sında da boşa alındığında ATÜ'de (Anlık Tüketim'de) 2,0 lt/100 km olarak sabit kalıyor, Durunca --.--/100 km yazıyor. Benim araçta anlık tüketim yok ancak seyir halindeyken Ortalama Tüketimi "sıfır"layınca Anlık gibi iş görüyor mesela atıyorum 5. viteste 100 km hızla giderken gazı bıraktığında yani bir nevi motor freni ile yavaşladığımda Ortalama yakıt çok hızlı bir şekilde düşüyor çünkü araç rölanti yakıtıyla çalışmak istiyor, ha keza yokuş inerken de aynı şey geçerli tek farkla yokuş inerken motoru döndüren kuvvet rölanti yakıtına da ihtiyaç duydurmuyor çünkü araç hızlanma eğiliminde... Ayrıca eskiden hatırlarım 1970-1980 model araçlarımız bazen yokuş aşağı giderken filan stop ederdi aracın stop ettiğini göstergedeki akü şarj ve yağ ışığından anlardık, çünkü motor çalışıyormuş gibi ses çıkarmaya devam ederdi... Yorum bağlantısı
Guest Coşkun Uçar 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 Şöyle düşünün uykuya daldığınızda vücut enerjinizi en alt seviyede harcıyor ama gerektiğinde kalkıp normal işlerinize dönüyorsunuz cut - off sistemi de böyle bişi vites de inerken motor uykuya yatıyor ve en düşük düzeyde enerji harcıyor, aynı yeni çıkan stop start sistemi gibi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım 2012 Paylaş 22 Kasım 2012 Ayrıca eskiden hatırlarım 1970-1980 model araçlarımız bazen yokuş aşağı giderken filan stop ederdi aracın stop ettiğini göstergedeki akü şarj ve yağ ışığından anlardık, çünkü motor çalışıyormuş gibi ses çıkarmaya devam ederdi... Boşa aldıysanız evet, ama viteste ise, yakıt yada elektrik bile gelmese, motor döndüğü sürece yağlama yapar şarj dinamosu elektrik üretir.. Yani ışıklar yanmaz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts