İçeriğe Yönlendir

Kasko Önerisi


Mustafa Alemdar

Recommended Posts

Mustafa Alemdar

Arkadaşlar bizim connectin kasko zamanı geldi. Şuanki kaskomuz hdı sigorta. Benim öğrenmek istediğim şey bizim connect 2007 yola çıkışlı, 2008 model ayrıca hasar yok. Birde ruhsat annemin üstene. Kendiside Öğretmen. Kamu görevlilerine indirim yapan ve fiyat olarak uygun bir sigorta şirketi önerebilirmisiniz acaba?

Saygılar...

Yorum bağlantısı
Talip İnal

Başak Groupama, Anadolu, AK, Allianz ve şuan aklıma gelmeyen birkaç şirkette meslek indirimi uygulaması var. %40 hasarsızlık indiriminizle birlikte farklı şirketlerden prim teklifi alıp karşılaştırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sigortacı arkadaşlar mutlaka biliyorlardır.ben Allianz tan kasko yaptırdım, full kasko 660-720 arasıydı ama benim yaptırdığım 520 tl nasılmı? şimdi 500 tl ye kadar olan hasarları kendim yaptıracağım ve Allah korusun araç pert oldu normal fiyatının 500 tl altını ödeyecekler. zaten bende kasko bozulmasın diye ufak tefek şeyleri kendim yaptırıyordum.anlıyacağınız bu seçeneği de araştırın.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Kasko sigortasının kendi hasarınızı karşılaması kadar, üçüncü kişilerde olabilecek zararları karşılaması da çok önemli.

Çok taraflı bir kazada zorunlu Trafik sigortası limitleri son derece yetersiz kalıyor. Bu durumda gerek Karayolları Zorunlu Mali Sorumluluk yani Trafik sigortası ve

gerekse kasrko sigortasında "ihtiyari mali mesuliyet" kısmı devreye giriyor. Ek bir prim vererek bu limitleri arttırabiliyorsunuz.

Ben bu sefer Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırdım. Karşı tarafa verilebilecek zararların teminatı olarak 2.5 milyon(eski parayla ikibuçuktrilyon) kombine limit var.

Kaza nedeniyle karşı karşıya kalabileceğiniz her tür tazminat talebini ikibuçuk trilyona kadar ödüyor. Primi de tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 170 TL fazladan ödedim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...