Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Merhabalar Aracı alalı yaklasık 40 gün oluyor. Büyük hevesle aldığımız araçta en son dijital göstergelerinde sorun vardı o kendiliğinden halloldu fakat akşam eve gelirken arabanın titrediğini hissettim. 40 la giderken hafif titriyor 70 - 100 arası bayağı bir sallanıyor araç. pazar günü il dışına cikmayı düşünüyordum o da yattı giderek soğmaya başladım araçtan. yarın pazar olduğundan pazartesi götürücem servise ama içim rahat etmedi. neyden olabilirki 40 günlük arac ve 333 kmde daha Yorum bağlantısı
Guest Murat Mert 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 aracınıza serviste hiç baktırdınızmı sorunlardan dolayı? Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 aracınıza serviste hiç baktırdınızmı sorunlardan dolayı? Vakit olmadı 3 saat önce farkettim zaten Yorum bağlantısı
Adnan Murat Paçacıoğlu 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Rot balansla yada lastik havalarıyla ilgili olabilirmi acaba? Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 Rot balansla yada lastik havalarıyla ilgili olabilirmi acaba? Rot balans diye düşündüm fakat araç daha yeni olmaması gerekiyor ama bilemiyorum tabi. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Rot balansla yada lastik havalarıyla ilgili olabilirmi acaba? +1 Balans ayarına baktırmanızı öneririm.. Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 +1Balans ayarına baktırmanızı öneririm.. Serviste 10 km felan uzakta sağ sağlim gideriz inş. Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 40 Günlük araçta bunun olması normalmidir? balans vs. pek anlamıyorum kusura bakmayın. ilk aracım daha .. Yorum bağlantısı
Ali Dura 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 aynı sorunla bende karşıalaştım kardeşim merak etme rot balansa sokarlar garantiden hemen düzeltirler daha kapı kilitlerin değişicek seslerden rahatsız olucaksın daha neler neler Yorum bağlantısı
Guest Murat Mert 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 1 km olsa bile olabilir çukura düşmüşsünüzdür bir tümsek de olabilir yada aracınızın cantına sizin bilginiz olmada çarpmışlardır yani rot balas ayarı her şekilde bozulabilir,olabilecek birşey işallah başka önemli bir sorun değildir. Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 aynı sorunla bende karşıalaştım kardeşim merak etme rot balansa sokarlar garantiden hemen düzeltirler daha kapı kilitlerin değişicek seslerden rahatsız olucaksın daha neler neler Desene daha çok işimiz var : ) Allahtan garanti diye bişey var. 0 olsun sorun çıkarmasın dedik yine de cikiyor bişeler mekanik sonucta deyip rahatlatim kendimi bari Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Rot balans diye düşündüm fakat araç daha yeni olmaması gerekiyor ama bilemiyorum tabi. Yeni araçta olabilir. LAstik havanız şu an çok yüksektir. Onları da normale indirin. Yeni lastikte de olabilir. Eskiyince olmaz asıl. Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 1 km olsa bile olabilir çukura düşmüşsünüzdür bir tümsek de olabilir yada aracınızın cantına sizin bilginiz olmada çarpmışlardır yani rot balas ayarı her şekilde bozulabilir,olabilecek birşey işallah başka önemli bir sorun değildir. Bak bu olabilir Ordu da şehrin merkezi dahil komple çukur. Birinden kaçsan diğerine giriyorsun. Yorum bağlantısı
Guest Murat Mert 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Bak bu olabilir Ordu da şehrin merkezi dahil komple çukur. Birinden kaçsan diğerine giriyorsun. ana yoldaki köprü geçişlerini unutmayalım giresundayken ayda birkere jant düzeltmeye giderdim 195/50/15 lastiklerle.altaş ford iyidir servis yönünden sonuna kadar güvenebilirsiniz yalnız rot-balans ayarı için ücret isteye bilirler dışarıda yaptırıyorlar diye hatırlıyorum gecenin bir vakti nereden ordu dediniz şimdi boz tepede olmak vardı şimdi. Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 ana yoldaki köprü geçişlerini unutmayalım giresundayken ayda birkere jant düzeltmeye giderdim 195/50/15 lastiklerle.altaş ford iyidir servis yönünden sonuna kadar güvenebilirsiniz yalnız rot-balans ayarı için ücret isteye bilirler dışarıda yaptırıyorlar diye hatırlıyorumgecenin bir vakti nereden ordu dediniz şimdi boz tepede olmak vardı şimdi. Ordu Şirin Bir Şehir Ama Yollar Berbat. Seçim Asfaltı, Komple Parke Taş Üzerine Döküldü Koca Koca Çukurlar Var Şimdi. Para Derken Garantiye Girmiyormu Bu ? + Ne Çivarda Tutar Bilginiz Var mı BU Konuda . Yorum bağlantısı
Guest Murat Mert 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Ordu Şirin Bir Şehir Ama Yollar Berbat. Seçim Asfaltı, Komple Parke Taş Üzerine Döküldü Koca Koca Çukurlar Var Şimdi. Para Derken Garantiye Girmiyormu Bu ? + Ne Çivarda Tutar Bilginiz Var mı BU Konuda . kullanıcı hatasından dolayı diyeceklerdir demiyede bilirler.2008 de altaş ford benden 40 tl almıştı iyi hatırlıyorum içime oturmuştu,ayarı bozanlarda kendileriydi bide direksiyon kutusu değişildi garantiden sonrası ayar parası bana tabi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 40 km hızla lastik veya balans hatasını hissetmezsiniz gibi geliyor bana... Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 (düzenlendi) 40 km hızla lastik veya balans hatasını hissetmezsiniz gibi geliyor bana... Hafıf Titriyor 40 ın altında ama hızlandıkca oldukca hissedilir duruma geliyor. İlk başta yoldandır dedim ana yola geçtim yine aynı. 26 Eylül 2009 tarihinde Enis tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Dilim varmıyor ama, bijon somunlarına kadar baktırın derim, normal değil. Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 Dilim varmıyor ama, bijon somunlarına kadar baktırın derim, normal değil. Banada Öyle Geliyor. Hayırlısı Diyelim. İnş Büyük Sorun Çıkarmaz. Yorum bağlantısı
Guest Mert Yeldan 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 E normal, Geçen sene ekimde sıfır aldığım fiestada duymazdan gormeden geldıgım seyler, Araç 4730 km de, Direksiyonu çevirdiğimde hidrolikte garip sesler geliyor.Gacır gucur. İlk koltuğa oturduğumda garç ediyor koltuk, garip sesler geliyor. Parke bir yolda bile 15-20 ile bile giderken göstergelerden tıkır tıkır sesler geliyor.Sol köşe direğinin pandizotundan ses geliyor.Sol arka camdan ses geliyor ince ince titreme.Göğüsün sağ kiriş ile birletiği yerden tümsekten filan geçerken durma seviyesinde bir hızda bile olsa garip sesler geliyor.Esniyormuş gibi. Daha 4730km olmasına rağmen gören pardon duyan aracı dizel zannediyor halbuki nur topu gibi bir 1.4i 80hp fiesta almıştım ben. Ara ara teybin ve yol bilgisayar ekranın ışıkları kendi kendine kapanıp açılıyor. Yol bilgisayarında yakıt tüketimim 11,8 lt/100km gösteriyor nederece doğru bilmiyorum Hımm düşünce ne de olsa ford. Bir daha mı tövbee..... tövbe kere tövbee Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 E normal, Geçen sene ekimde sıfır aldığım fiestada duymazdan gormeden geldıgım seyler, Araç 4730 km de, Direksiyonu çevirdiğimde hidrolikte garip sesler geliyor.Gacır gucur. İlk koltuğa oturduğumda garç ediyor koltuk, garip sesler geliyor. Parke bir yolda bile 15-20 ile bile giderken göstergelerden tıkır tıkır sesler geliyor.Sol köşe direğinin pandizotundan ses geliyor.Sol arka camdan ses geliyor ince ince titreme.Göğüsün sağ kiriş ile birletiği yerden tümsekten filan geçerken durma seviyesinde bir hızda bile olsa garip sesler geliyor.Esniyormuş gibi. Daha 4730km olmasına rağmen gören pardon duyan aracı dizel zannediyor halbuki nur topu gibi bir 1.4i 80hp fiesta almıştım ben. Ara ara teybin ve yol bilgisayar ekranın ışıkları kendi kendine kapanıp açılıyor. Yol bilgisayarında yakıt tüketimim 11,8 lt/100km gösteriyor nederece doğru bilmiyorum Hımm düşünce ne de olsa ford. Bir daha mı tövbee..... tövbe kere tövbee Yol Bilgisayarında Aynısı Banada Oldu Servise Sordum Önemli Değil Olur Onlar Felan Dedi Bi Kaç Kere Yakıt Yüklemesi Yaptıktan Sonra Düzeldi Kendiğilinden. Yorum bağlantısı
Guest Bahad?r 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 (düzenlendi) Bahsedilen titreme motor devri 2000 --2200 devir aralığında mı oluyor? 26 Eylül 2009 tarihinde Bahad?r tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Enis Çabuk 26 Eylül 2009 Yazar Paylaş 26 Eylül 2009 Bahsedilen titreme motor devri 2000 --2200 devir aralığında mı oluyor? Devire Hiç Dikkat Etmedim Açıkcası Yorum bağlantısı
Guest Bahad?r 26 Eylül 2009 Paylaş 26 Eylül 2009 Bariz lastik titremesi değilse.Bu arabalarda 2000 devir civarı bir titreme oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts